Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Слух
Модератор: dantho.mihov
Слух
Здравейте приятели!
Вече от 3-4 места подочувам,че в пред вид наближаващия край на забраната ,от Иара щели да ни толерират и да разрешат риболова на 29.05. събота.На мен никак не ми се вярва,но нали всяко правило си имало изключение,та може и да е верно.Моля ви ако някой друг е чул такова нещо да сподели истина ли е или поредната партенка.
Вече от 3-4 места подочувам,че в пред вид наближаващия край на забраната ,от Иара щели да ни толерират и да разрешат риболова на 29.05. събота.На мен никак не ми се вярва,но нали всяко правило си имало изключение,та може и да е верно.Моля ви ако някой друг е чул такова нещо да сподели истина ли е или поредната партенка.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Слух
В саита на Иара пише черно на бяло;
Едва ли ще се затормозяват да издават друга заповед.Забраната за любителски риболов е от 15 април и ще продължи до 31 май, тя важи за всички пролетно-лятно размножаващи се видове.
А спомняш ли си как тръгна забраната и по - точно в кой ден ат седмицата 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Помня,помня!Мен Бобка това не ме бърка, защото аз в събота и неделя на риба не ходя.И аз се съмнявам както съм споменал в първия пост,но тия слухчета създават напрежение сред редовия риболовец и комай дъртите бракониери ги пускат та да се юрне народа а покрай него и те.Мани!bkd написа:А спомняш ли си как тръгна забраната и по - точно в кой ден ат седмицата
Само веднъж направих тая грешка!Никога повече,по добре да си пална в къщи барбекюто и да се олея с кайсиев дестилатsnegk написа:На откриването никога не ходя за риба.То няма риболов а цигания![]()

- borislav58
- сериозен играч
Нищо няма да ни пуснат гювеч
то ако могът ще ни забранят риболова за повече дни.Останаха още двадесетина дена .Колеги спомена се на срещата НС -7 че ще откриваме заедно на Жребчево .Спомняте ли си

Аз пък за никъде не бързам -лятото е дълго а на искара рибата още не е почнала да хвърля хайвера-водата е 14 гр

Риболовци.
по-ранното откриване е за бракониерите
При тях забрана няма.Те и сега си "действат " почти безпроблемно !!!MOSTROV написа:по-ранното откриване е за бракониерите