Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарен риболов,на познато място...!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Шарен риболов,на познато място...!
След няколко капо-та на яз. Иваново и нежеланието ми много,много да ловя препарирани шарковци по платените,се насочих към една позната до болка дестинация.Язовира в село Доситеево...
Следобеда се очертаваше да бъде изпълнен с емоции и някоя,и друга мерна каракудка...язовира учудващо беше празен от към колеги...за разлика от други дни...макар да е работен ден,дестинацията си е доста посещавана.

Язовира беше в перфектно състояние...идеален за добър риболов.

Пообиколих доста,докато реша да се спра на някое по-дашно местенце
Установих се...под самата стена...и веданага разпънах сергийката,макар мястото да беше като малко бунище...направо ужас,боклуци,боклуци и пак боклуци...как пък един не се е сетил, като си тръгва да си събере сметта...ама то си е въпрос на култура и възпитание...

Вкарах цялата лека артилерия в боя...мач,директен и двата фидера.Макар да знам,че рибата е около брега,бях решил да я търся и на вътре,на дълбокото...там до кулата е 17 метра.
Набързо малко манджорно...от тези

с малко от тези...

и стана това...прекрасен аромат,чак на мен ми се хапваше...

Заредиха се 20 гр. кошнички...

а стръвта беше,бял и варено житце...като линиите на фидерите бяха с 0,18 на D.А.М Damyl Tectan Premium и Damyl Steelpower Pro,с 12-ки куки,а на мача и директния с 0,16 на D.A.M Sumo Royal Allround и 16-ки на Мustad...плувките на RIZOV и Vidrax.

Toва с върха започна да се случва доста често...но на директния и на мача...фидерите замряха яко.Ама кълване си имаше достатъчно интензивно...

Между масовите каракуди и баби...започнаха да се обаждат и...

досега там не бях хващал линче...

костур-дребосък...

странни уклеи...

и тези без които не минава нито един риболов на този язовир...
Имаше от всичко,през днешният ми риболов....дори и дъждец ме наваля,ей така за кадем,ама не можа да ме уплаши

В крайна сметка се получи приличен риболов...шарен от към видове риба и динамичен от към емоция.

Приятно прекарано време,на добре познато място и много положителни емоции и настроения...добър релакс и кеф на макс.
Наслука на всички колеги...

Следобеда се очертаваше да бъде изпълнен с емоции и някоя,и друга мерна каракудка...язовира учудващо беше празен от към колеги...за разлика от други дни...макар да е работен ден,дестинацията си е доста посещавана.

Язовира беше в перфектно състояние...идеален за добър риболов.

Пообиколих доста,докато реша да се спра на някое по-дашно местенце

Установих се...под самата стена...и веданага разпънах сергийката,макар мястото да беше като малко бунище...направо ужас,боклуци,боклуци и пак боклуци...как пък един не се е сетил, като си тръгва да си събере сметта...ама то си е въпрос на култура и възпитание...

Вкарах цялата лека артилерия в боя...мач,директен и двата фидера.Макар да знам,че рибата е около брега,бях решил да я търся и на вътре,на дълбокото...там до кулата е 17 метра.
Набързо малко манджорно...от тези

с малко от тези...

и стана това...прекрасен аромат,чак на мен ми се хапваше...

Заредиха се 20 гр. кошнички...

а стръвта беше,бял и варено житце...като линиите на фидерите бяха с 0,18 на D.А.М Damyl Tectan Premium и Damyl Steelpower Pro,с 12-ки куки,а на мача и директния с 0,16 на D.A.M Sumo Royal Allround и 16-ки на Мustad...плувките на RIZOV и Vidrax.

Toва с върха започна да се случва доста често...но на директния и на мача...фидерите замряха яко.Ама кълване си имаше достатъчно интензивно...

Между масовите каракуди и баби...започнаха да се обаждат и...

досега там не бях хващал линче...

костур-дребосък...

странни уклеи...

и тези без които не минава нито един риболов на този язовир...
Имаше от всичко,през днешният ми риболов....дори и дъждец ме наваля,ей така за кадем,ама не можа да ме уплаши

В крайна сметка се получи приличен риболов...шарен от към видове риба и динамичен от към емоция.

Приятно прекарано време,на добре познато място и много положителни емоции и настроения...добър релакс и кеф на макс.
Наслука на всички колеги...

Последно промяна от tamihal на Чет Май 13, 2010 8:43 pm, променено общо 2 пъти.
Re: Шарен риболов,на познато място...!
Разнообразен и резултатен риболов.Поздравления.
- ignatov78
- ще става разбирач

Получил се е приятен излет и добър риболовtamihal написа:Приятно прекарано време,на добре познато място и много положителни емоции и настроения...добър релакс и кеф на макс.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Понеже без да искам пуснах две еднакви теми,ще помоля модераторите да изчистят едната...благодаря !
- borislav58
- сериозен играч
Супер риболов си направил

Това най ме кефи е ама да е по йедро

Това най ме кефи е ама да е по йедро
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- научил се да хвърля
Колеги сри за спама ама тая рибка светло залената каква е ... ?! 

-
- новобранец
Линtodor2104 написа:Колеги сри за спама ама тая рибка светло залената каква е ... ?!
-
- сериозен играч
Поздравления!Какви са условията за риболов!?
Колега какво е това дето лети и е супер замръчкано на една от снимките ти
по точно на предпоследната ...