Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Мнение за фидер Daiwa TEAM DAIWA Heavy Feeder 4,20m/ -150g
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Мнение за фидер Daiwa TEAM DAIWA Heavy Feeder 4,20m/ -150g
Колеги моля искажете мнение за фидер Daiwa TEAM DAIWA Heavy Feeder 4,20m/ -150g http://www.angel-discount24.de/daiwa-te ... ml.Фидерът ще се ползва предимно по Дунава.Днеска го клатих и ми се стори доста добре,но съм свикнал да ловя с фидери с коркови дръжки(по ми допадат)и дръжката на дайвата нещо не ме грабна.Иначе като строй ми се стори добре и е доста лекичък.
-
- сериозен играч
Re: Мнение за фидер Daiwa TEAM DAIWA Heavy Feeder 4,20m/ -150g
Прекрасна въдица,пробвах я 2-3пъти,много здрав фидер за р.Дунав е идеален.

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги,помагайте.Дилемата ми се състои в това,че аз дефакто имам три фидера един Mitchell Privilege 3.90 и два Mitchell Universe 4.20 и 4.50.Така,че тези Дайви не са ми толкова на зор,просто мисля вече да се кача на по-висок клас въдици.Ако може още някой да искаже мнение ще бъда много благодарен.Темата ще е актуална до 01 06 след това или,или
.

- ivelin_1976
- разбира нещата
Колега, мисля че въдица от висок ценови клас, трябва просто да ти "легне на сърцето" още в момента, в който я видиш и докоснешdjidjo написа:тези Дайви не са ми толкова на зор,просто мисля вече да се кача на по-висок клас въдици

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- вече хвърля и на тежко
Да ти кажа честно не съм сигурен,че с този фидер вървя много напред.Първо не ми допадна дръжката ама изобщо,второ на Дунава по някой път ми се налага да ловя със 120 грамови хранилки,като му сложих една такава и хфърлянето стана миражjotem06 написа:взимаи.вървиш напред

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега,такива хранилки си ги меткай с дънните сопи.За тях фидер не ти е нужен.djidjo написа:...на Дунава по някой път ми се налага да ловя със 120 грамови хранилки,..jotem06 написа:взимаи.вървиш напред