Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ден с много късмет
Ден с много късмет
Здравей те колеги!От два дена насам се каня да споделя моето преживявяне и най сетне ми остана време.В събота беше моят ден с много късмет.Отидох на развъдниците на горското до Пода.Забърках една захранка за шаран на ''Expert'',сложих мл.царевица от консерва,малко бели червеи и се почна.Монтажа ми беше прожина с поводче около 12 см.с една кука на царевица.За пръв път ми се случи така да ми удари нещо,че като взех пръчката и дръпнах все едно бях закачил на камък.Добре че аванса беше отпуснат икато се почна една борба около 15 мин.и сам изкарах ето това.

След малко още един амур малко по голям(който изкарах с помоща на един колега до мен),след около 10-на минути още един амур,който се откачи близо до брега,след това един добър шаран който само ви дях и пак се откачи.Общо изкарах два амура и се откачиха 3 амура и еди шаран.Такъв късмет в риболова не съм имал до сега!

http://www.youtube.com/watch?v=luj9qZKXZlA
http://www.youtube.com/watch?v=XiKavNo3p_E
След малко още един амур малко по голям(който изкарах с помоща на един колега до мен),след около 10-на минути още един амур,който се откачи близо до брега,след това един добър шаран който само ви дях и пак се откачи.Общо изкарах два амура и се откачиха 3 амура и еди шаран.Такъв късмет в риболова не съм имал до сега!
http://www.youtube.com/watch?v=luj9qZKXZlA
http://www.youtube.com/watch?v=XiKavNo3p_E
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Ден с много късмет
Незнаех , че там го държи горското . Ходил съм преди доста години , язовира е много интересен,плитък е и тогава имаше много риба. Не може да се източва , което е и причина да държи крупни екземпляри.Колега какви са условията сега там ?
10 лв 3 пръчки и риба над 3 килограма не може да си е вземеш.А рибата се плаща по 4.8о лв на кг.Далаверата е ако си член на ловно рибарското дружество плащаш на половин цена входа.
браво колега имало е екшън 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Доста сурови условия, не дават ли някой килограм да си вземеш безплатно ? Но какво се учудвам все пак сме на морето ...eliska05 написа:10 лв 3 пръчки и риба над 3 килограма не може да си е вземеш.А рибата се плаща по 4.8о лв на кг.Далаверата е ако си член на ловно рибарското дружество плащаш на половин цена входа.

Браво,колега,получил се е хубав и емоционален риболов 

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав и емоционален риболов...поздравления ! 

-
- разбира нещата
Браво колега! Сега трябва да почерпиш, че да се удвоят за другия път.
Такава е традицията по нашият край. 

Колкото повече толкова повече!
tamihal написа:Хубав и емоционален риболов...поздравления !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- и господ не е толокова добър
Начесал си крастата 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Благодаря колеги за поздравленията.Другият път ще отида по подготвен за такъв риболов,но дали ще имам същия късмет не се знае.Навсички ви наслука и наздраве!