Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Здравейте колеги от Ямбол
Модератор: dantho.mihov
Здравейте колеги от Ямбол
Първо ви пожелавам късмет и добри риби тази година и едно питане за което се надявам някой да помогне . По стечение на обстоятелствата съпругата ми е от с Каменец в близост до Ямбол , та в тяхното село имат имот -обработваема земя която искат да продадът около 18 декара. Знаели някой имали търсене на земя и колко струва един декар. Предполагам има колеги които са компетентни . А аз съм от Елин Пелин и ако някой го интересува нещо да пита . Късмет и много здраве на вас и семествата ви .
- петър власев
- разбира нещата
Re: Здравейте колеги от Ямбол
Колега има доста фактори,които определят цената на земята.На първо място е каква категория е,на второ дали е поливна и на трето дали има в близост до нея големи комасирани масиви.
Цената варира от 250 до 600 на декър ,18 декара не са кой знае колко земя, когато става въпрос за земеделска.
Най-добре намери местния кооператор /почти на всякъде вече има крупни такива/ и говори с него да ти я закупи.
Иначе търсене определено има.
Преди да я обявиш за продан бих те посъветвал да седнеш в местната кръчма на по бира с хората,черпи ги по една и си направи устата,че търсиш да купиш а не да продадеш.Горе долу ще добиеш представа за цената в този регион

Цената варира от 250 до 600 на декър ,18 декара не са кой знае колко земя, когато става въпрос за земеделска.
Най-добре намери местния кооператор /почти на всякъде вече има крупни такива/ и говори с него да ти я закупи.
Иначе търсене определено има.
Преди да я обявиш за продан бих те посъветвал да седнеш в местната кръчма на по бира с хората,черпи ги по една и си направи устата,че търсиш да купиш а не да продадеш.Горе долу ще добиеш представа за цената в този регион

я чувствась себя очен хорошо
Скоро проверявах цените.За 3та и 4та категория цената е 260лв. на декар.Проверил съм на няколко места така че това е цената.
Благодаря ви момчета лек ден и всичко добро
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Потвърждавам ,майка миналата година продаде 10 дек. в землището на село Роза за 280 лв./дек. и то чрез агенция.Wikstil написа:Скоро проверявах цените.За 3та и 4та категория цената е 260лв. на декар.Проверил съм на няколко места така че това е цената.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН