Питане за лодки QUICKSILVER

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

pax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Питане за лодки QUICKSILVER

Мнение от pax »

Здравейте!

Интересува ме къде в София мога да видя такива лодки? Имам предвид магазин, склад или нещо такова. Чух добри отзиви за тях. По-конкретни параметри - надуваема, с надуваем кил, 2.50 - 2.80 дължина, ширина 1.50 някъде и колкото е възможно по-малко килограми в нея. С транец също така ...

Предварително благодаря на отзовалите се!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: Питане за лодки QUICKSILVER

Мнение от Emo-83 »

pax написа:Здравейте!

Интересува ме къде в София мога да видя такива лодки? Имам предвид магазин, склад или нещо такова. Чух добри отзиви за тях. По-конкретни параметри - надуваема, с надуваем кил, 2.50 - 2.80 дължина, ширина 1.50 някъде и колкото е възможно по-малко килограми в нея. С транец също така ...

Това е една от най-хубавите марки за лодки(и надувни).Ползвам ги от 6г.Преди това съм минал почти всички други.В София е проблем да ги разгледаш на живо,но се довери за качеството.Предишната ми лодка беше произведена в Корея,а новата в Австралия.....доста по-добре от Китай.Освен това са заварени на основните шевове,а не подлепени. :wink:
pax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pax »

Къде тогава ?? В морските градове?
Преди да взема нещо, дори и втора употреба, бих искал да го видя все пак ...
ribara77
новобранец
новобранец

Мнение от ribara77 »

колега провери на www.boatstar.bg те са вносители
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Emo-83 написа:
pax написа:Здравейте!

Това е една от най-хубавите марки за лодки(и надувни).Ползвам ги от 6г.Преди това съм минал почти всички други.В София е проблем да ги разгледаш на живо,но се довери за качеството.Предишната ми лодка беше произведена в Корея,а новата в Австралия.....доста по-добре от Китай.Освен това са заварени на основните шевове,а не подлепени. :wink:
Абсолютен новак съм в риболова от лодка, но преди 2 седмици взех QUICKSILVER - 3,60 м. Посъветваха ме светнати на темата. Много съм доволен засега, моята е Корейска и е доста пипната като изработка.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”