Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

троини куки за блесни
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- фен клуб-скобар
троини куки за блесни
Здравеите колеги!Имам едно питане относно троиките на блесните,понеже имам няколко блесни на 2 - 3 сезона и някои от троиките са улекинко ръждясали.Интересува ме с какви ще е наи-добре да ги заменя (марка размер).А и дали някои е правил екперимент, да се сложи на по малка блесна по голяма троика,и обратното 

Re: троини куки за блесни
Не съм сигурен, кои са най- добри за блесна, но тройките на оунър са много добри и изключително остри!
Имам такива на няколко воблера и съм много доволен от тях.
Имам такива на няколко воблера и съм много доволен от тях.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- фен клуб-скобар
Ползвал съм на Mustad, Filstar, Cannelle, - перкектни за цената си
все пак Owner са по 0.80лв на кука, а тези по 25 стИнки.
Един колега, който не успяваше да реализира ударите смени на една блесна куката с по-малка и имаше ефект!
П.П.(към Марко)- Аз Също не съм губил риби на тези куки
и то големи парчета са вадили

Един колега, който не успяваше да реализира ударите смени на една блесна куката с по-малка и имаше ефект!
П.П.(към Марко)- Аз Също не съм губил риби на тези куки

Последно промяна от vlado-fidera на Съб Май 22, 2010 1:30 pm, променено общо 1 път.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- фен клуб-скобар
Маи това са моите куки !

Последно промяна от vizantieco на Нед Май 30, 2010 9:05 pm, променено общо 4 пъти.
- danev69
- сериозен играч
Marco Polo написа:Един глас за Owner-а. Толкова малко рибка хващам, че не мога да си позволя да я загубя заради лоша тройка.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- фен клуб-скобар
Колеги имам проблем със смяната на троиките.Ако може некои да помогне ... 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уникални тройки, но не бих ги сложил на блеснаvizantieco написа:Маи това са моите куки !
А някои колега може ли да ми каже от кои номера троики да взема,примерно за 0 номер 1 номер 2 номер и 3 номер блесни

...ще спасиш блеснатаsandista написа: Все пак са УЛ и като я качнеш в някой камък ...

Вземете само спомени,оставете само стъпки.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... или пък камъкатюлена написа:...ще спасиш блеснатаsandista написа: Все пак са УЛ и като я качнеш в някой камък ...

п.п. при създаването на тази снимка не е пострадал нито един камък!

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- фен клуб-скобар
Взел съм и на други фирми просто за проба със външна контра,но не мога да ги сменяsandista написа: Все пак са УЛ и като я качнеш в някой камък ...

тюлена написа:...ще спасиш блеснатаsandista написа: Все пак са УЛ и като я качнеш в някой камък ...

баш_майстора написа:... или пък камъкатюлена написа:...ще спасиш блеснатаsandista написа: Все пак са УЛ и като я качнеш в някой камък ...![]()
![]()
![]()
п.п. при създаването на тази снимка не е пострадал нито един камък!

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Майсторе , добре не са пострадали камъньете .. Но сигурен ли си,че не са изпаднали в шок ? Дет се вика .. щастливи ли са сега след като си ги набол ? Щот викат,че след дийп пенетрейшъл или много им аресвало или оставали белези за цял живот ...
Ама какво се съмнявам в теб .. Майстора си е майстор
Бате , ама ти из в на сериозно ли ? Една блесна е 2-2.5 лв.. Една хубава кука е 1лв и нещо примерно .. Вярно ли ще се занимаваш да сменящ ръждясали тройки ? Или просто си нямаш работа зараД Забраната ? ( тази година забраната се пише с главна буква ! )
Мини ги на бруса и си свиркай. Кат се счупят взимаш нови блесни и така ..

Бате , ама ти из в на сериозно ли ? Една блесна е 2-2.5 лв.. Една хубава кука е 1лв и нещо примерно .. Вярно ли ще се занимаваш да сменящ ръждясали тройки ? Или просто си нямаш работа зараД Забраната ? ( тази година забраната се пише с главна буква ! )

Мини ги на бруса и си свиркай. Кат се счупят взимаш нови блесни и така ..

-
- фен клуб-скобар
Маи така е наи добреsandista написа:Кат се счупят взимаш нови блесни и така ..![]()

Тая забрана не ме касае защото одим за пъстърваsandista написа:( тази година забраната се пише с главна буква ! )![]()
![]()
![]()

Поздрави и благодаря за отговорите

Последно промяна от vizantieco на Пон Май 31, 2010 2:49 pm, променено общо 1 път.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ко ти каа де съм го рилийзнал шишли да го питаш как аа?sandista написа:Майсторе , добре не са пострадали камъньете .. Но сигурен ли си,че не са изпаднали в шок ? Дет се вика .. щастливи ли са сега след като си ги набол ?

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- фен клуб-скобар
Добре че си поръчах блесни по интернет та да ме черпат наръчник на мепс.То могло да се сменят куките само на някои модели 

-
- научил се да хвърля
аз сменям тройки на блесни, на които не може да се извади лесно тройката, като режа тройката и слагам едно пръстенче и на него новата тройка. тройката се отдалечава с една идея от тялото но не е проблем поне за мен...