Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Каква ракета да избера.
Модератор: sapuna
Каква ракета да избера.
Здравейте колеги.
Изкажете мнения относно това каква ракета да си поръчам, с която да хвърлям царевица на разстояние 40-70м.
Благодаря предварително.
Изкажете мнения относно това каква ракета да си поръчам, с която да хвърлям царевица на разстояние 40-70м.
Благодаря предварително.

-
- разбира нещата
Re: Каква ракета да избера.
С какъв прът ще я хвърляш ? Според акцията си избираш грамаж.
Три метра и половина, акция 100-200 гр. Но мога и да пробвам с един 3 метров акция 300 гр. Вярвам, че ще успея да хвърля толкова. И мисля да заложа на втория.stupi написа:С какъв прът ще я хвърляш ? Според акцията си избираш грамаж.

-
- разбира нещата
Според мен с първия с 200грамова ракета ще е по добре.Ако усетиш ,че я претоварваш не я пълни до горе. И без това с пълна ракета ще ръсиш много по време на полета или ще трябва да я запечатваш със захранка.
А ще можеш ли да ми препоръчаш коя точно да си взема, че нещо не мога да ги преценя коя ще бъде 200 грамова. Ето тук има няколко http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... 1%82%D0%B0stupi написа:Според мен с първия с 200грамова ракета ще е по добре.Ако усетиш ,че я претоварваш не я пълни до горе. И без това с пълна ракета ще ръсиш много по време на полета или ще трябва да я запечатваш със захранка.