Екскурзия до Гърция

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Екскурзия до Гърция

Мнение от stefan_ginev »

Обръщам се към колегите ,които са ходили към Драма и Кавала от къде ще е по -добре да мина през ГКПП Илинден или през ГКПП Кулата.Интересува ме всичко пътна настилка,има ли много завои ,такси и т.н.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Екскурзия до Гърция

Мнение от Ivak »

Кулата
Такси няма в Северна Гърция. След Солун има 2 евро такса на магистралата след това надолу не знам колко са и дали има.
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Ivak написа:Кулата
Такси няма в Северна Гърция. След Солун има 2 евро такса на магистралата след това надолу не знам колко са и дали има.

ivak аз изобщо нямам работа към Солун а в другата посока или ти говориш по принцип :D :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колега върнах се от Халкидики на шести тоя месец ,внимаваи с полицаите че са наизлизали повече от наште.Ако минаваш през Кулата има на няколко места стеснения на пътя заради ремонтни работи .Чао и успех
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

колега незнам да ли ти е известно или не но на границата ги попитай да ти дадат временно разрешително за колата масово събират коли с бг номера мойта също е там някав закон имат от 2 години неприемат никакви обяснения екскурзия или тн искат от телонио митница разрешително за 6 месеца провери да не се прибереш с автобуса ас сам в родос и тук взеха най малко 100 автомобила
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

още спя.....приятно изкарване и много слъка
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

vladorodos80 написа:колега незнам да ли ти е известно или не но на границата ги попитай да ти дадат временно разрешително за колата масово събират коли с бг номера мойта също е там някав закон имат от 2 години неприемат никакви обяснения екскурзия или тн искат от телонио митница разрешително за 6 месеца провери да не се прибереш с автобуса ас сам в родос и тук взеха най малко 100 автомобила
От българска или от гръцката митница да го искам ?
петър василев

Мнение от петър василев »

vladorodos80 написа:някав закон имат от 2 години неприемат никакви обяснения екскурзия или тн искат от телонио митница разрешително за 6 месеца провери да не се прибереш с автобуса ас сам в родос и тук взеха най малко 100 автомобила
Няма такова нещо.Това се отнася само за работещите в Гърция.Събират колите само на тези дето са повече от шест месеца в Гърция или не им са платени застраховките и не са минали преглед :wink:
Ако си с гръцки документи не можеш да караш кола с БГ-регистрация.Много българи се направиха на хитри и си смениха номерата на колите си с български за да плащат по-малко пътен данък и застраховки,но гърците се усетиха.
Ако колата ти си е в ред с документиите ,няма за какво да се претесняваш.Само спазвай знаците по пътя,защото в северна Гърция много-много не ни тачат :wink:
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

така пиша ти факти няма значение работиш или не работиш неги интересува давам ти инфо от първа рака свалят коли и на германзи американци и тем подопна паплач трябва ти РАЗРЕшИТЕЛНОза движение на гръцка територия за 6 месеца мързиме да превеждам документа не пишете неща по слух това е закон по интересуваж се ас имам гр документи но въобще не ми ги искаха не ги интересува узетите коли са много сега ще ти напиша глобите които слагат ако искаш да я вземеш
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

до 1600 кубика е 3500 евро глобата сега разбирате защо не си взех мойта питат те ако искаш я оставяш доброволно и ти отбъдат всички глоби взимаш номерата и от там на рейса имам адвокати и приятели във полицията никoй неможе да ти помогне а по въпроса с документите няма нищо общо дали си екскурзия или си на работа документите са за пред други власту а втя случаи се занимава икономическа полиция
петър василев

vladorodos80 написа:а мързиме да превеждам документа не пишете неща по слух това е закон по интересуваж се ас имам гр документи но въобще не ми ги искаха не ги интересува узетите коли са много сега ще ти напиша глобите които слагат ако искаш да я вземеш
Давай на гръцки,аз разбирам,,,аз също живея в Гърция и то от 17 години братле.Точно там е работата ,че имаш ''адия парамони'',и работиш в Гърция,за туй са ти взели колата.
За какво им е да ти искат документите,,не те познават месните ченгета ли мислиш :roll: Знаят те и са те набелязали за да ти вземат колата.Тук в нашия град има най-малко 100-тина коли с българска регистрация,защо не им ги вземат :?: а взеха колата на един мангал,и то за какво,,,направил си ремонт на двигателя и не искал да си плати,а после се пусна и тук мълвата,че събират български коли :wink:
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

чакай че се отплеснах колегата ме искъра терикът ако бях терикът нямаше да съм тука по принцип се вади разрешително от гръцката митница но ти без език незнам питай наще митничари направи си превод на гражданската на талона за преглед и кво там бумага видиш за колата спре ли те иконом няма оправйя
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

колега и ас расайдавах абсолютно по същия начин и за това докарах колата нее въпрос дали same набелязали има много коли с бг номера всичкин мангали от хасково са тук въпроса е че правят акции и събират кво фанат ти си от 17 ас от 10 няма значение казвам и споделям това което ми се случи от първа рака закона им е такъв в телониото ми се обясни всичко нямаш работа с полиция или трохея нащо кат или кво и там да е с това се занимава само иконом пол послушай ме какво ти казвам нямам сметка да си говора като пян с к....а а къде си в гърция
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Влизай през" Илинден"!Няма опашки и за две минути си у Гръцко.Завои естествено има у нашенско повече,настилката в Родината я знаеш,в Гърция няма проблеми.Незнам за проблеми с автомобилите,на мен ми казаха,че искат зелена карта-направих си,но никой не ми я иска.Винетки нямат.До пристанището на Кавала има паркинг,там можеш да си оставиш автомобила временно.
Спазвай ограниченията,друго няма.
п.п.Слухове много и най-различни/може и хора да ядат,знайш ли-нали са Византийци.../ :wink:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
петър василев

vladorodos80 написа:не пишете неща по слух това е закон
Аз не пиша да си запълня свободното време и това не е по слух. :wink:
Ето ти закона,,имам го и са шест листа ,но няма да превеждам,,,ти знаеш гръцки,,прочети най-важното.
Това е за дикеухи за 6 месеца .
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”