Въпрос за Cralusso Golf
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
Въпрос за Cralusso Golf
Здравейте колеги, реших да си купя от тези плувки да пробвам с болонезата как са, но имам един въпрос. Влакното минава ли отгоре през двата шлауха или само през тялото ?
Re: Въпрос за Cralusso Golf
Може и от там да го прекараш ,но мисля че през тялото е напълно достатъчно.Плувките не са лоши,успех. 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Над буренцето се слага силиконово шлаухче при всички плувки от този тип.Иначе буренцето се нарезва,влакното се поврежда.
Ей така не трябва да бъде.
:

Ей така не трябва да бъде.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Благодаря за отговора колега, ма аз си мислех че влакното минава през тялото, не извън него.
Съвсем правилно мислиш - 2 шлауха и влакното през буретоtonight I am nothing написа:... ма аз си мислех че влакното минава през тялото, не извън него.
- Local
- учете се от него
Винаги съм прекарвал влакното през тялото на плувките... иначе се губи целия им смисъл, това което е направил Цецо според мен е грешно. Ти колега, ако искаш пак си сложи едно силиконово шлаухче над горния край на тялото и прекарай влакното през него, за по-добър контрол над плувката. 

Клавиатура риба не лови!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Чак сега видях и аз кво съм направил,от зор да снимам.
Пак така нали с шлаухче над бурето,ама влакното през бурето!Исках да кажа,че не гот да минава директно през бурето.Нема значение,здраве и дълголетие.

Пак така нали с шлаухче над бурето,ама влакното през бурето!Исках да кажа,че не гот да минава директно през бурето.Нема значение,здраве и дълголетие.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Тази плувка е създадена за риболов с болонезе, което го изяснихте вече. Ползва се на река, на изтичане или леко задържане, като целта е да контролираме изтичането на плувката през цялата обтечка. Цецо, монтирал си я тотално грешно. Всичко си е плашещо логично. Влакното минава през тялото, като чрез тези насечени на 2-3-4 антени имаме възможноста да прекараме влакното и през която/които от тях сметнем за нужно. По този начин отлепяме свободното влакно /влакното непосредствено над плувката/ от повърхността на водата и ни е по-лесно да не позволяваме да ляга на нея. Респективно водим бурето по-добре...
Поздрави!
Поздрави!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бих обърнал капката обратно.Може и да съм си въобразил,но с капката надолу има по-малко съпротивление при потапяне в следствие от кълване.

-
- новобранец
И според мен обърната капка ще е по добре 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Обърната капка е така /както я е показал паблоЕскобар/. Това е друго предимство на тези плувки, могат да се връткат както си щем. При слабо течение е по-добре да е капка. При по силно и особенно при влачене на стръвта и дропер/и по дъното по приляга обърнатата капка.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- ще става разбирач
Не са лоши плувките-здрави,могат да се тунинговат както си искаш и прочее...
Но-няма нищо по-добро за изтичане от добре изработена балсова плувка с метален кил и плътна антена,а ако и влакното минава през тялото на плувката е супер...Аз също се бях увлякъл по тези плувки,но от две години си стоят в кутията.
Но-няма нищо по-добро за изтичане от добре изработена балсова плувка с метален кил и плътна антена,а ако и влакното минава през тялото на плувката е супер...Аз също се бях увлякъл по тези плувки,но от две години си стоят в кутията.