Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Аз така ги правя
Модератор: sapuna
Аз така ги правя
Подготовка на материала:

Очертаване на страничния контур:

Изрязване отстрани:

Очертаване на ножа и изрязване:

Започва серия от обработки на ножа и петата:

Изрязване на напръсника и окончателно полиране:

Импрегнация:

И крайния продукт:

Цялата избработка става за около 3 следобеда.
Следват тестове, доработки, пак тестове и т.н. докато не ви пасне на ръката и на звук.
Очертаване на страничния контур:
Изрязване отстрани:
Очертаване на ножа и изрязване:
Започва серия от обработки на ножа и петата:
Изрязване на напръсника и окончателно полиране:
Импрегнация:
И крайния продукт:
Цялата избработка става за около 3 следобеда.
Следват тестове, доработки, пак тестове и т.н. докато не ви пасне на ръката и на звук.
От Въча по-хубав няма.
-
- сериозен играч
Работим по въпроса и с мъждравката.Анатемосания написа:и мен ме изкефи....сега ако смениш и шибания материал с клон от мъждравка с естествена кривина и пойзсъхнал около 20 годинки и таман ще уцелиш Бингото...иначе пътя е верен! Евала....

От Въча по-хубав няма.
-
- сериозен играч
ввв
Супер .... това е много полезно 

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
и аз опитах вчера да направя нещо, но още не знам дали се е получило- просто около нас няма езеро в което да ги пробвам. Опитах във ваната- сташно силен звук(цялата къща кънтеше), но не знам дали е хубав, а и след 20-тина удара жената дойде и ми източи ваната.
Ако имате някакви забележки относно дебелината, дължината и др. моля пишете. Още не съм ги загладил и лакирал, но скоро и тази работа ще я свърша, а иначе за направата ми отне около 1час и половина и за двата.
Нещо не мога да ги атачна(снимките) тук но можете да ги видите в моите снимки

Нещо не мога да ги атачна(снимките) тук но можете да ги видите в моите снимки
Какво е това 20 годишно сушене на дървото. Има си специални сушилни за дърво, наглясят се в зависимост от материала и до няколко дена може да симулира и 100 годишно сушене ако поиска човек. Ако трябваше да се чака 20 години в днешно време за сушене световната промишленност ще загине. Това да не е уиски 20 години си е доста време, до тогава я камилата я камиларя.
То естественното сушене си е по добре ама кай би чакал толкова време за кльонк, то може риба да няма до тогава , като гледам колко свежи запалени кьонкаджии има на последък
Айде до скоро , слука и умната
То естественното сушене си е по добре ама кай би чакал толкова време за кльонк, то може риба да няма до тогава , като гледам колко свежи запалени кьонкаджии има на последък

Айде до скоро , слука и умната

-
- сериозен играч