Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Помощ за Макара
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Помощ за Макара
Здравейте,моля да ми помогнете с избора на спининг макара,пръчката е Lazer Cobalt SW Spin-2,70m,action-20-60g.
Отделил съм до 60-70 лв,и ако може да е с марка FilStar ,но приемам и други предложения,благодаря предварително
Отделил съм до 60-70 лв,и ако може да е с марка FilStar ,но приемам и други предложения,благодаря предварително

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Помощ за Макара
Защо пък точно на Фил стар ? За мен това е ..... няма да си казвам мнението но не ми вдъхват много доверие . Eто тук може да видиш много макари ,но най-добре отиди в някой магазин и кажи какво искаш .Иначе ето сайта : http://shop.fishing-mania.com/viewreels ... pin&do=all
-
- фен клуб-скобар
Колега аз имам FILSTAR и мога да ти кажа че за тия пари нема по добро!Макарата е FILSTAR POLER X .Погледния в магазина няма да съжелявашeminem94 написа:Защо пък точно на Фил стар ?

Последно промяна от vizantieco на Чет Май 27, 2010 9:40 pm, променено общо 3 пъти.
Аз,съм много доволен от тази макара ЦЪК .Сега знам,че много хора ще ме упрекват тази макара е от ниският клас на Shimano и т.н. НО при последният риболов останах много,много очарован.Въдицата беше на оставена върху брега(съответно и макрата)заваля дъжд който премина в градушка(през това време бяхме в колата)и като спря дъжда какво да видя цялата в кал нямаше не окаляно место,викам си айде отиде макарата,ама какво да правя,какво да правя,нагазих в водата с ботушите потопих цялата въдица с макарата във водата повъртях я малко в водата която чак после се замислих,че е мътна,ама си викам айде каквото такова голяма работа (здраве да е)НО,макарата все още си работи все едно сега я вадя от кутията.Та затова който иска да ме упреква,да ме упреква аз си казвам каквото се е случило,за мен тази макара за парите си е супер.Колега това е моето предложение,ти си решавай.

-
- вече хвърля и на тежко
Може ли да кажете конкретно размер който да пасне на тази пръчка,така че да има баланс,сега започвам със спининга и не съм много на ясно 

-
- разбира нещата
Не знам на теб какво ти харесва в Филстар.. НО за мен лично от макарите в този клас по-добри макари от ТИКА няма !!! просто никога не ме е подвеждала .. като размер 3500
успех

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега разбирам те че не си фен на FilStar, но все пак съм написал и че приемам и други предложения 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей тази е идеална за нуждите ти...!

TICA Aries 3000...за тези пари около 60-65 лева е перфектна...

TICA Aries 3000...за тези пари около 60-65 лева е перфектна...

- Don4o_62
- учете се от него
Аз пък си карам с Делфин(руска) на спининга(руски телескоп),и да ти кажа, за 25г. въртяне и хиляди изкарани риби,не ме е предала.Имам още 2-3 резервни,вземани от дядки от пазара за по 4-5лв.
.Но смятам да я сменям с Реле-рекс,че били още по здрави
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pachosz
- сериозен играч
Дончо, кога имаш РД, да ти подаря една Никсес
Май така беше марката
И Орион имам за подаряване
Колега, не знам що точно Филстар. Аз лично имам само една Филстар, бях я купил щото някъде я хвалеха, Филстар Легенд. Бе да си призная, направо си е боклук тая макара
Най- добре за тая цена послушай колегите с предложенията за Тика. Мое мнение.

Колега, не знам що точно Филстар. Аз лично имам само една Филстар, бях я купил щото някъде я хвалеха, Филстар Легенд. Бе да си призная, направо си е боклук тая макара

Най- добре за тая цена послушай колегите с предложенията за Тика. Мое мнение.
-
- разбира нещата
TICA Aries 3000 -Точно тази баща ми я има от 6-7 години ако не се лъжа .. страходтна макара много здрава ... ако я вземеш ти гарантирам че няма да съжаляваш изобщо....
Не че не съм фен на Филстар....
аз и на Тика не съм фен просто от изпитаното ти казвам че са перфектни за парите си
.... Иначе съм фен на русите каки със сини очи 
Не че не съм фен на Филстар....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Мисля да ви послушам и да си взема тиката.Мерси за предложенията момчета 

- Don4o_62
- учете се от него
Там е истинатаСтанимир Христов написа: Иначе съм фен на русите каки със сини очи

- Don4o_62
- учете се от него
Пачо,на откриването квото имаш за подаряване,го носи на Кърджали,както и азpachosz написа:Дончо, кога имаш РД, да ти подаря една Никсес![]()
![]()
Май така беше марката
И Орион имам за подаряване
![]()

- pachosz
- сериозен играч
Погледни и тая Тика : http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6396

Нямам такава, но неведнъж съм я държал и разглеждал по магазините. Изключително приятна макара изглежда. Всичко си й работи чудесно. Струва ми се надеждна. Размер ако намериш от втория най-добре

Нямам такава, но неведнъж съм я държал и разглеждал по магазините. Изключително приятна макара изглежда. Всичко си й работи чудесно. Струва ми се надеждна. Размер ако намериш от втория най-добре