яз.Росина

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Lightning
новобранец
новобранец

яз.Росина

Мнение от Lightning »

Здрасти :D
искам да ви питам за язовира....как се плаща какви са условията всичко!дочух нещо за някакъв билет мисля,че струвал 60лв но несъм наясно точно какви са условията по нататак...дано ми помогнете,че положението е много зле.... :?
Изображение
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Росина

Мнение от Ilian70 »

За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

* Шаран - до 10 кг.
* Сом - до 12 кг.
* Бял амур - до 12 кг.
* Бяла риба - до 4 кг.

:lol: :lol: :lol: Това според сайта са рибите в язовира. Не е лош за отдих, има и бунгалца но такива риби чак няма. Като гледам от страницата на язовира, можеш да добиеш представа за останалото.
ebonov
новобранец
новобранец

Мнение от ebonov »

Изглежда добро място за релакс и риболов за уикенда, макар и да няма толкова големи риби.
lizinga
новобранец
новобранец

Мнение от lizinga »

Така,сега да споделя и моите "впечетления" от язовир Росина,бунгалата,рибата и собственика или управителя или какъвто и да е.Отидохме там около обяд,бяхме около 20 човека.Първо решихме да слезем до бунгалата за да си разтоварим багажа,пък и намерихме 1-2 сенки за колите,но ни беше казано да си ги преместим горе на "паркинга",който стои отворен нон стоп и който иска да краде и да чупи,може да го прави обезпокояван,защото ние сме далеч и няма как да чуем.След това идва ред на настаняването-оказа се,че всяко бунгало е на различна цена,като цените са като на Поморие и варират според "екстрите" -бунгало с баня,тоалетна и двойно легло 35лв.....но без врата на банята.Другите са или без баня и тоалетна или са като войнишки спални.След около 2ч установихме,че тоалетната хартия трябва да си я поискаш,те пък се отчетоха с "Милде".Идва ред и на риболовааа....според моите скромни разбирания си помислих,че след като плащаме около 300 лв. за една вечер,може би ще можем да ловим риба пред бунгалата на някаква по-сносна цена,защото тия които ловим бяхме 5 човека с общо 6 въдици..да,ама не-човека каза да си платим по 7 лв на въдица на ден и не го интересува колко сме платили и колко въдици имаме,нямало промоции тука....всички са равни.И това преглътнахме и решихме да хвърлим все пак по една въдица,но пак изненада,управителя реши на 2 м от нас да плува с негови приятели,пуснаха и някакви патки,които не спряха да ни минават върху плувките.След всичкото висене хванахме 5 каракуди по около 40-50 гр. и ни беше казано,че е забранено да ловим през нощта и на другия ден,ако искаме да си платим такса за риболов и да си ловим на воля.Ако човека за когото говоря прочете това,нека не ми се сърди,ама бизнес не се прави така,поне така си мисля,ако не съм прав ме поправете.
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

lizinga написа:,поне така си мисля,ако не съм прав ме поправете.
Напълно си прав,това е самата действителност.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ами колегата по-горе го е написал. Аз ходих по-миналото лято и нито някой ме е притеснявал, нито без риба останах /десетине таранки по 500 гр., като едната си беше над кило!/ но доколкото знам сега е друг собственика и това което чета не ми харесва. Май тази година няма да го посетя... Напоследак много мангали взеха да се занимават с тия язовири и вижте какво става... :evil: :evil: :evil:
Аватар
DrillMaster
новобранец
новобранец

Мнение от DrillMaster »

Преди няколко седмици се наканихме да ходим с приятели като влезе забраната, отидохме и се оказа че не разрешават да се лови, защото собственика искал да храни рибите тази година че имало много малки и нямало да може да се лови там, както и на другия язовир който стопанисвал на с. Лиляк.
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

Е па да си спрат сайта тогава или да упоменат вътре. Аман от абичи и шарлатани!
Fishing Forever
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”