Мутирала змия

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мутирала змия

Мнение от StoychevV »

Здпавейте до фирмата на бащами има едно язовирче и покрай него много обрасло змии всякакви от 30 години се носи легенда за този 3метров смок та както винаги отидон да помятам па по едно време се шумоли здравата оОпс истръпнах целия като го видях какъв е огромен сигурно към 3.50 3.60 следващ път ако го видя ще се помъча да го щракна :D ако не ме фане пах страха :D
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мутирала змия

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Бах мааму къв тоя смок бе , той трябва да е на 20 год. :shock:
Изображение
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

под фирмата на тате има изоставена помпена станция през 82 и бивши работници са ми казвали за него :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там. :D
alhrist
новобранец
новобранец

Мнение от alhrist »

barutchiata © написа:Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там. :D
То почти всяка година в Австрия изтървават някакво влечуго и по Дунава се появяват алигатори и анаконди по 9метра.Четете местни вестници и пълнейте.А за истории за водолази може да се напише енциклопедия!!!Може да се направи рубрика-"Когато в селския язовир влезе водолаз " :D
Аватар
Ivkata72
новобранец
новобранец

Мнение от Ivkata72 »

StoychevV написа:Здпавейте до фирмата на бащами има едно язовирче и покрай него много обрасло змии всякакви от 30 години се носи легенда за този 3метров смок та както винаги отидон да помятам па по едно време се шумоли здравата оОпс истръпнах целия като го видях какъв е огромен сигурно към 3.50 3.60 следващ път ако го видя ще се помъча да го щракна :D ако не ме фане пах страха :D

Ще ме прощаваш ,пич,ама дали датата на която си се регистрирал във форума и това,което си написал,имат някаква връзка,или е просто случайност?..Иначе нищо лично! :wink:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Вземаш фотото, едно по-малко добиче / заек например/,връзваш го и се скриваш по далечко да снимаш :D
После кинти от снимката в Нешънъл-а...... :mrgreen:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

няматтт нищо общо от много време съм в този форум а с предишната ми регистрация нещо стана :)
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata © написа:Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там. :D

Ще бъде интересен под форум иначе, пък и подкрепен със снимчици, макар, че митове и легенди изключват варианта снимки. Но ще ми е интересно да прочета за някой язовир дето се гмурнали водолази да чистят шахтата под стената и са излезнали с побелели коси.
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Ба мама му,снощи излизам на двора и виждам змия... около 3,50-4 метра, :shock:
Изображение
,гадината успя да се мушне в къщи и се скри някъде .Сигурно е онзи земен червей дето го изтървах април 86г. точно след Чернобил. Обаче успях да го снимам,сега съм му заложил стръв и го дебна.
Изображение
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Може да приема легендата за истина, щото такъв смок съм виждал като дете.
Бях 11-12год. и с дядо ми отивахме на една ливада да коси трева. Ливадата се намира на 3км от селото до една голяма падина със множество изворчета и сенчести горички.
Газехме през високота/60-70см/ трева ,когато дядо ми каза: Я някой си е забравил вилата забита в нашата ливада.
И верно- на около 30-тина метра от нас стърчеше дръжката на инструмент забит в тревата...Нооооооооо когато се приближихме на 10-на метра дръжката оживя, падна като отсечено дърво и се заизвива през тревата.
Излезе през съседната ливада ,която беше окосена и го видяхме . Бяхме замръзнали- пред нас се виеше смок дебел колкото дръжката на голяма брадва и дълъг около 3,5 метра.
Премина през окосеното място и се спусна към сенчестия дол.
На страха очите са големи ,ама знам какво видях .
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ми ако е от тези смоци стрелци мисля че така им казваха те стават доста големи На село като по малък се бях сблъскал с такъв като косиха тревата чичовците ми и бащата а аз си щъках покрай тях по едно време някой свирка и един камък тупна до мен .Аз естествено се уплаших и разпищях като го видях на 7-8 м от мене ,чичовците ми го убиха и го окачиха на плета и беше някъде около 2,5 м Тогава от тях съм слушал че стават и доста по големи от това :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

:smt044 :smt044 :smt044 кучето на снимката ме изкефи най-много :D :D :D аз спа по съштия начин едната ръка ми е под възглавницата :D :D :D :D
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Момчета само да ви предупредя има един вид много опасен смок викат му смок-дупищар.Вирее предимно в анадолската част на Турция ама съм чувал че се среща и по наще ширини.Съприкосновението с него оставя неличими рани по-често на душата от колкото на долната част на тялото.Иначе пък когото е клъвнал я паркетен лъв е станал я певец я депутатин така че си заслужава човек да се замисли :lol: :lol: :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Какво се бъзикате с момчето , всеки е чувал за по-иедри змии :D .
Както и на мойто село има такива слухове за смок , който живее в гробищата на селото , и много хора са го виждали , но за последните години нищо несъм чувал за него , но легендите си бяха ужасяващи
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”