Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мутирала змия
Модератор: dantho.mihov
- StoychevV
- разбира нещата
Мутирала змия
Здпавейте до фирмата на бащами има едно язовирче и покрай него много обрасло змии всякакви от 30 години се носи легенда за този 3метров смок та както винаги отидон да помятам па по едно време се шумоли здравата оОпс истръпнах целия като го видях какъв е огромен сигурно към 3.50 3.60 следващ път ако го видя ще се помъча да го щракна
ако не ме фане пах страха 

-
- разбира нещата
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Мутирала змия
под фирмата на тате има изоставена помпена станция през 82 и бивши работници са ми казвали за него 

- barutchiata ©
- Администратор
Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там. 

То почти всяка година в Австрия изтървават някакво влечуго и по Дунава се появяват алигатори и анаконди по 9метра.Четете местни вестници и пълнейте.А за истории за водолази може да се напише енциклопедия!!!Може да се направи рубрика-"Когато в селския язовир влезе водолаз "barutchiata © написа:Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там.

StoychevV написа:Здпавейте до фирмата на бащами има едно язовирче и покрай него много обрасло змии всякакви от 30 години се носи легенда за този 3метров смок та както винаги отидон да помятам па по едно време се шумоли здравата оОпс истръпнах целия като го видях какъв е огромен сигурно към 3.50 3.60 следващ път ако го видя ще се помъча да го щракнаако не ме фане пах страха
Ще ме прощаваш ,пич,ама дали датата на която си се регистрирал във форума и това,което си написал,имат някаква връзка,или е просто случайност?..Иначе нищо лично!

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вземаш фотото, едно по-малко добиче / заек например/,връзваш го и се скриваш по далечко да снимаш
После кинти от снимката в Нешънъл-а......

После кинти от снимката в Нешънъл-а......

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- StoychevV
- разбира нещата
няматтт нищо общо от много време съм в този форум а с предишната ми регистрация нещо стана 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Трябва да направиме подфорум "МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ", и таа тема отива там.
Ще бъде интересен под форум иначе, пък и подкрепен със снимчици, макар, че митове и легенди изключват варианта снимки. Но ще ми е интересно да прочета за някой язовир дето се гмурнали водолази да чистят шахтата под стената и са излезнали с побелели коси.
-
- сериозен играч
Ба мама му,снощи излизам на двора и виждам змия... около 3,50-4 метра, 

,гадината успя да се мушне в къщи и се скри някъде .Сигурно е онзи земен червей дето го изтървах април 86г. точно след Чернобил. Обаче успях да го снимам,сега съм му заложил стръв и го дебна.

,гадината успя да се мушне в къщи и се скри някъде .Сигурно е онзи земен червей дето го изтървах април 86г. точно след Чернобил. Обаче успях да го снимам,сега съм му заложил стръв и го дебна.

-
- научил се да хвърля
Може да приема легендата за истина, щото такъв смок съм виждал като дете.
Бях 11-12год. и с дядо ми отивахме на една ливада да коси трева. Ливадата се намира на 3км от селото до една голяма падина със множество изворчета и сенчести горички.
Газехме през високота/60-70см/ трева ,когато дядо ми каза: Я някой си е забравил вилата забита в нашата ливада.
И верно- на около 30-тина метра от нас стърчеше дръжката на инструмент забит в тревата...Нооооооооо когато се приближихме на 10-на метра дръжката оживя, падна като отсечено дърво и се заизвива през тревата.
Излезе през съседната ливада ,която беше окосена и го видяхме . Бяхме замръзнали- пред нас се виеше смок дебел колкото дръжката на голяма брадва и дълъг около 3,5 метра.
Премина през окосеното място и се спусна към сенчестия дол.
На страха очите са големи ,ама знам какво видях .
Бях 11-12год. и с дядо ми отивахме на една ливада да коси трева. Ливадата се намира на 3км от селото до една голяма падина със множество изворчета и сенчести горички.
Газехме през високота/60-70см/ трева ,когато дядо ми каза: Я някой си е забравил вилата забита в нашата ливада.
И верно- на около 30-тина метра от нас стърчеше дръжката на инструмент забит в тревата...Нооооооооо когато се приближихме на 10-на метра дръжката оживя, падна като отсечено дърво и се заизвива през тревата.
Излезе през съседната ливада ,която беше окосена и го видяхме . Бяхме замръзнали- пред нас се виеше смок дебел колкото дръжката на голяма брадва и дълъг около 3,5 метра.
Премина през окосеното място и се спусна към сенчестия дол.
На страха очите са големи ,ама знам какво видях .
- Skorpi
- сериозен играч
Ми ако е от тези смоци стрелци мисля че така им казваха те стават доста големи На село като по малък се бях сблъскал с такъв като косиха тревата чичовците ми и бащата а аз си щъках покрай тях по едно време някой свирка и един камък тупна до мен .Аз естествено се уплаших и разпищях като го видях на 7-8 м от мене ,чичовците ми го убиха и го окачиха на плета и беше някъде около 2,5 м Тогава от тях съм слушал че стават и доста по големи от това 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- вече хвърля и на тежко

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Момчета само да ви предупредя има един вид много опасен смок викат му смок-дупищар.Вирее предимно в анадолската част на Турция ама съм чувал че се среща и по наще ширини.Съприкосновението с него оставя неличими рани по-често на душата от колкото на долната част на тялото.Иначе пък когото е клъвнал я паркетен лъв е станал я певец я депутатин така че си заслужава човек да се замисли

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво се бъзикате с момчето , всеки е чувал за по-иедри змии
.
Както и на мойто село има такива слухове за смок , който живее в гробищата на селото , и много хора са го виждали , но за последните години нищо несъм чувал за него , но легендите си бяха ужасяващи

Както и на мойто село има такива слухове за смок , който живее в гробищата на селото , и много хора са го виждали , но за последните години нищо несъм чувал за него , но легендите си бяха ужасяващи