Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Силиконови примамки-видове кое за какво
Модератор: sestrata
Силиконови примамки-видове кое за какво
Здравейте колеги отивам на Жребчево зех по една мостра-за ориентир големината е блесната мепс-1.Да попитам от лодка за костур,бяла риба-стават ли и какво още да добавя
питам основно за червеите рибите видях 100 модела

Риболовци.
- maranzika
- сериозен играч
Re: Силиконови примамки-видове кое за какво
След Откриването ще стават! 

-
- ще става разбирач
Брат, то вече толкова има изписано и в запас по магазините, че май по-добре сам да се ориентираш.
По-сладко е. Сори за спама.
По-сладко е. Сори за спама.

-
- разбира нещата
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Липсва му и мястото дет са хванати тия сулки ама доколкото ми е известно там бяла се лови под прикритие и тайно от околните 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Павле,бас ловя,че нямаш телескопче като горното на снимката!?
Иначе,ако ще е подобен шад,то по-добре ,,killer shad,, щото тоя на снимката е леко дървен.
По-здрави!

Иначе,ако ще е подобен шад,то по-добре ,,killer shad,, щото тоя на снимката е леко дървен.
По-здрави!

Такива зелени ми подариха,не знам ще ми трябват ли и ако е да,удачно ли е за откриването на Жребчево от лодка ето тези
казвайте на кои кълве и какви цветове магазините ги знам 

Риболовци.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тия зелените за нищо не стават, можеш веднага да ми ги подариш!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Колега,
миалата година през юли на Жребчево извадихме 15 бели риби и една 3кг щука, за 4 дни. Тролинг с две пръчки и воблери на Rapala. Сменяхме различни модели през цялото време, като най-добър резултат имаха газещите на около 1 до 3 метра.
Успех
миалата година през юли на Жребчево извадихме 15 бели риби и една 3кг щука, за 4 дни. Тролинг с две пръчки и воблери на Rapala. Сменяхме различни модели през цялото време, като най-добър резултат имаха газещите на около 1 до 3 метра.
Успех

-
- ще става разбирач
Моят съвет: ритни настрани всички от снимката в първият ти пост и ползвай само тези от снимката с макарата.lusienn написа:Такива зелени ми подариха,не знам ще ми трябват ли и ако е да,удачно ли е за откриването на Жребчево от лодка ето тези..казвайте на кои кълве и какви цветове магазините ги знам
И зелените и другите с кафявото и броката са работещи цветове.
И отдели време да прочетеш и научиш нещо повече за риболова ,,със силикони,, ,щото иначе ще има още дълго да питаш за вълшебни цветове!

Поздрави!
Това с воблерите е ясно-имаме общи цял сандък,по белезите по тях знаеме кои са доказани бойциChr74 написа:Колега,
Успех

Риболовци.
-
- ще става разбирач
Колега, а без лодка ,тролинг и с една въдица,можете ли ги..?Chr74 написа:Колега,
миалата година през юли на Жребчево извадихме 15 бели риби и една 3кг щука, за 4 дни. Тролинг с две пръчки и воблери на Rapala....

Поздрави!
-
- разбира нещата
Фанати са на яз.Ал.Стамболийски.Наистина се лови тайно,щото онези с тока само чакат да видят къде е.Павел Иванов написа:Липсва му и мястото дет са хванати тия сулки ама доколкото ми е известно там бяла се лови под прикритие и тайно от околните
На къса плувка,в репея...
-
- разбира нещата
Такова телескопче сме имали тогава ,с такова сме ловили,имаше и риба.Речния човек написа:Павле,бас ловя,че нямаш телескопче като горното на снимката!?![]()
По-здрави!
Сега ги глезим с това:

А тези въобще не са дървени,рита,та чак ми клати ръката.

На къса плувка,в репея...
-
- ще става разбирач
В телескопчетата лошо няма,и аз моето Zebco си го пазя в килера,от сантимент.
Рибката от снимката ти не я харесвам,защото силиконът не е пластичен,петата на опашката е малка и като цяло не струва.Ако е на въпрос,имам щуки и на половин отгризната силиконова рибка,но това не значи,че ловя с тях.
Работата е там,да се научим да оценяваме правилно качествата на силикона и да избираме ако не ,,най-доброто,, ,то поне ,,по-доброто,, за паричките си.
Активна бяла риба би те взела на всякакъв силиконов ,,ерзац,, ,ала колко често срещаме такива?
А колко ли пъти бели риби се разминават с примамките ни,защото ,,силикона,, не им допада..?
Поздрави!
Рибката от снимката ти не я харесвам,защото силиконът не е пластичен,петата на опашката е малка и като цяло не струва.Ако е на въпрос,имам щуки и на половин отгризната силиконова рибка,но това не значи,че ловя с тях.
Работата е там,да се научим да оценяваме правилно качествата на силикона и да избираме ако не ,,най-доброто,, ,то поне ,,по-доброто,, за паричките си.
Активна бяла риба би те взела на всякакъв силиконов ,,ерзац,, ,ала колко често срещаме такива?
А колко ли пъти бели риби се разминават с примамките ни,защото ,,силикона,, не им допада..?

Поздрави!