Сладководен риболов с плувка и пружина!

Модератор: sapuna

mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Сладководен риболов с плувка и пружина!

Мнение от mi7aka_gt »

Колеги кажете ми трябва ли да има някакъв стопер за плувката .. защото ако няма тя ще се движи по цялата месина .. ако има моля да ми посочете къде трябва да го сложа стопера!

Изображение
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сладководен риболов с плувка и пружина!

Мнение от Младенов_78 »

Това което си направил е монтаж за риболов на толупчета стая тапа 100гр.Тя би трябвало да има и клечка в средата или е само отвор.Ако е само с отвор в средата преди нея нанизваш стопер и понече мисля че няма да е достатъчен след него едно гумено мънисто и тогава плувката.
Ако действително ще го ползваш за толстолоб това чудо си фиксирай тапата на 50/80 см. над пружината и дерзай
Колекционирам лампови радиоприемници
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

чесно дави кажа колеги на мен лично неми хареса тапата :wink: , някъкси като няква шамандура :D :!: :!: :!: наслука!! :drinkers:
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

ами то това не е моя снимка моята тапа е около 40-50 гр. , но просто нямах направена снимка на монатажа ми .. все пак благодаря :)
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Добра си е тая тапа и не слагай никакъв стопер.Говорим за шаран-голям кеф е,като тръгне тая тапа нанякъде.Само дето не одобрявам 4куки на пружината-една или най много две.Ако сложиш стопер и я пуснеш на 1м да речем,а на куките забодеш по един червен червей,става убиец за едра каракуда,Бабушка,а може да вдигнеш от дъното и някой шарко.Наслука.
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Не откривам топлата вода , но тези снимки са мои и ще ти обясня какво пробам ! Целия монтаж го правих за един язовир с МНОГО водорасли.Играе шаран и не кълве та за това реших да вдигна целия монтаж на повърхността.Много колеги ми писаха че това е монтаж за тулупи.Чакам да мине забраната и ако е късмет ще пробвам. Държа да пиша че е с 2 куки и след плувката има голям стопер който регулира дълбочината и същевременно ограничава плувката.Другия номер пак за същия язовир е с плочки кюспе (капан с 2 куки) пак на повърхността Това е от мен Който иска нека пробва и после дано се похвали
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”