Дава ли на язовир Лобош(Пчелина)?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Gosho Ribaro

Дава ли на язовир Лобош(Пчелина)?

Мнение от Gosho Ribaro »

Ima li smisul da se hodi na iazovir lobosh? i ako ima na koe miasto e nai-dobre, na kakva struv. :shock:
Гост

Re: Dava li na iazovir Lobosh(Pchelina)?

Мнение от Гост »

Gosho Ribaro написа:Ima li smisul da se hodi na iazovir lobosh? i ako ima na koe miasto e nai-dobre, na kakva struv. :shock:
kure sega tam ribolova e zabranen, a i e o6te mnogo rano
Гост

Re: Dava li na iazovir Lobosh(Pchelina)?

Мнение от Гост »

Gosho Ribaro написа:Ima li smisul da se hodi na iazovir lobosh? i ako ima na koe miasto e nai-dobre, na kakva struv. :shock:
kure sega tam ribolova e zabranen, a i e o6te mnogo rano
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дава ли на язовир Лобош(Пчелина)?

Мнение от MapuaH »

Estestwenno, 4e dawa i to mnogo riba.Palna gluposti, e 4e e o6te rano za ribolov tam !!!! Moje6 da lowi6 , kadeto pojelae6, za6toto za momenta 4ast ot jazowira se stopaniswa ot njakakwi arendatori, koito sabirat po 2 lv. na pra4ka !!!! Perfektanata strav za tam e bjal 4erwei i jito , periodi4ni projawi ima i na toren 4erwei, no kalwat mnogo slan4aci !!! W potwarjdeni na wsi4ko towa, koeto kazah , e 4e w4era naprawih super ribolov na Lobo6 , mnogo karakuda i ka4estwenna edra 4erwenoperka, wsi4ko towa na bjal 4erwei. Mjastoto e stenata pod parkinga !!!! Koito iska powe4e info da pi6e !!!
iashor

Пове4е инфо...

Мнение от iashor »

А рибата която хванеш не се плаща, така ли?

А можеш ли да ми кажеш грубо на колко км е Лобош от София и как точно се стига до паркинга и мястото, за което споменаваш, от София.
Благодаря ти:)

п.с. Споменаваш за Каракуда и Червеноперка, С другите риби как стои въпроса..и по-специално шарана:)
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пове4е инфо...

Мнение от MapuaH »

Zdrawei otnowo kolega. Jazowir Pchelina(Lobosh) e na okolo 65 km. ot gr. Sofia, posoka Kustendil. Na razklona za selo Izwor zawiwa6 na djasno za selo Lobosh. Okolo 7,8 km. sled razklona e selo Lobosh.Ot samija pat stenata na jazowira se wijda ot djasnata strana. Predi seloto ima "T" obrazno krastowi6te , hwa6ta6 djasnata strana i patja 6te te izwede na samata stena !!! Tam e waprosnija parking. Spira6 kolata , wzima6 tehnikata , t.e takamite sluska6 se i izbira6 mjasto , kadeto te iztrepe6 ribite :))) Ne se 6eguwam, zasega jazowira dawa i to mnogo ... za posle neznam.. kakwoto kuka pokaje :))) Aaaaa da , zabrawih da ti kaja, ribata ne se pla6ta , lowi6 kolkoto moje6 da hwane6 !!! Ponjakoga moje6 da mine6 i bez da pla6ta6 2 lv. taksa, za6toto newinagi minawat na prowerka ..... dano si kasmetlija :)) Nasluka kolega. Ako moga da pomogna s ne6to , kazwai.... ne se sramuwai :))) Aaaaaa da , za 6arana.... dnes sam malko razsejan.... ami neznam to4no kak stoi waprosa s 6arana na topzi jazowir, znam 4e go ima i e s wnu6itelni razmeri, za6toto jazowira e mnogo goljam , w koeto sam 6te se ubedi6, a i e utainik na reka Struma. Predpolagam, 4e ako si zapoznat 6arandjija, njama da ti e trudno da izwadi6 njakoi krasawec, no da te predupredja , 6arana ot tozi jazowir miri6e na tinja !!! Towa e ....
iashor

Много ти благодаря!

Мнение от iashor »

Безкрайно си изчерпателен:)) Ако искаш, когато решиш да ходиш драсни та евентуално да си правим компания:))

не съм познавач на шарана, но искам да стана...де късмет де:))) и аз съм чувал за п4елин за хванатаи шарани с големи размери, ма как и що, не знам:))

Та така...ще го посетя със сигурност тойа язовир, може и да ти драсна ако си свободен да се видим там...аре:)
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Много ти благодаря!

Мнение от MapuaH »

Saglasen sam kolega, 6et se ugoworim predwaritelno :))) Poznawam dobre kaprizite na tozi jazowr , sa6to dobrite mesta, taka 4e 6te ogranizirame ne6to zaedno :))
Maniack

Мнение от Maniack »

Zdraveite.
Az obojavam ribolova na iazovir Lobosh.
Lovia predimno na samata stena.
Sega imaiki predvid che sme 27.05.2004 g. kak e ribolovat tam ?
Molia da mi kajete naposledak dali kalve i kakvo.
Za sharanite e istina. Predi 6-7 godini hvashtash sharani na pluvka
kato nai-golemiat beshe 4 kilograma i 700 grama.
Vijdal sam s ochite si kak se izvajda sharan 8 kilograma!
Ot 6-7 godini nasam ne sam chuval niakoi da e hvashtal sharan.
Maniack

Мнение от Maniack »

Dnes biah na iazovir Lobosh!
Popiliah karakudata.
Mnogo e edra i mnogobroina.
Adski sam shtastliv.
Da ne govorim che "dernah" edin sharan koito sled 15 minutna borba da otkachi ;=)
Karai da e veselo ..............

Obicham tozi iazovir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

abe neznam dali e mnogo zakonna taq rabota. Nqkakuv si kele6 se misli za arendator, sabira parite na xorata, a qzovira koito si se vodi durjaven se obezribqva ot lakomi ribari prez zabranen period. Tova ne mi xaresva mnogo i mi se struva 4e i tozi vodoem 6te se obezribi mnogo skoro.
Fishing Forever
Гост

Мнение от Гост »

Абе Добрев ти ли хвана тоя бял амур :shock: Напиши къде и на какво :lol: Колко кила е???
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Къде на Лобош

Мнение от amatjora »

Къде на Лобош може да лови свободно - извън зоната на арендаторите? Защото все пак забраната свършва и не смятам да пълня гушите на някакви самозвани рибовъдци!! :twisted:
Plat1ka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Plat1ka »

Az pyk da vi kaja ot 5 godini hodq na Lobo6 Vijdal sam Sharani po 15 KG i na gore hva6tal sam nai golqm 10 kg a ba6ta mi 21 kg no tova be6e predi 5 godini ! Minalata godina hodih i kakvo da vidq ni 6aran ni karakuda a pri4inata e 12 opynati mreji 6 plava6ti i 6 pridynni i tova prez razmonojitelniq period ! E kajete mi kakva riba 6te ostane a na si4koto ot gore vyprosnite arendatori minavat i sabirat po 2 lv i sled nqma i 2 4asa minavat i gorskite i sabirat aktove po 50-60 lv ! Za vyprosnata stena neznam kak stoqt ne6tata az lovqh na ustieto kadeto se vliva struma no ot minalata godina na sam se otkazah sled tazi gledka ! Edno vreme kato se pokajeh na Stenata dolu nemoje6e da se izplulq ot 6aran sega edeni4ni broiki mogat da se mernat !
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
bogo
новобранец
новобранец

Мнение от bogo »

Az misliq da hodia utre na Lobosh puk shte vidim kakvo shte stane .
Dano ne vali :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”