Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Богров
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Богров
Отивам на излет на богров утре рано сутринта и ако пак се върна само с няколко костурчета ще се откажа да ходя там повече. Ходя срещу плажа със една камара захранки и стръв каквато се сетя и повече от няколко костурета и едно линче не съм хващал! Ако някои има идея каде да застана и на какво да я търся (пробвал съм на жито, бял червей, хляб, царевица и торен червей) ще съм му много благодарен!
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ами да така се получи защото никои не каза примерно иди "еди каде си и ще хванеш риба" но все пак на богров нищо не направих и отидохмне с приятели на челопечене (платено 3лв на пръчка) хванахме много каракуда и имахме един удар на шаран но поради многото водорасли и тънко влакно си замина (предния път изкарах едно шаранче но този път нямах късмет). Повече моя милост няма да иде на богров тази седмица планирам излет на огняново или лобош ако някои има прясно инфо ще съм благодарен да го сподели с мен.
П.П. Едни съседи мои ходиха на Кривина прибраха се пълно капо. Затова за момента този водоем отпада от моите сметки .
П.П. Едни съседи мои ходиха на Кривина прибраха се пълно капо. Затова за момента този водоем отпада от моите сметки .
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
споделям
по това време на годината сум ходил само че от страната на плажа - след него на едно заливче и хванахме доста рибета - оклей, костурчета, линчета, таранки. Това е