Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

2 въпроса
Модератор: sapuna
2 въпроса
Привет колеги,
Имам 2 въпроса:
Първият е дали ваглерът може да се използва като обикновенна подвижна плувка(с цел по далечно замятане заради тежестта)?
Вторият е тъй като следващият уикенд мисля да отскоча до яз. Искър на риболов, къде бихте ми препоръчали да отида така че да става за излет, да има прилична дълбочина(четох че на доста места не става за плувка поради полегатото дъно) и все пак да има рибка. Ако е възможно и да обясните как се стига до там ще съм много благодарен!
Благодаря предварително!
Имам 2 въпроса:
Първият е дали ваглерът може да се използва като обикновенна подвижна плувка(с цел по далечно замятане заради тежестта)?
Вторият е тъй като следващият уикенд мисля да отскоча до яз. Искър на риболов, къде бихте ми препоръчали да отида така че да става за излет, да има прилична дълбочина(четох че на доста места не става за плувка поради полегатото дъно) и все пак да има рибка. Ако е възможно и да обясните как се стига до там ще съм много благодарен!
Благодаря предварително!
Не навреме изпита втора бира - това си е изгубена първа!
-
- новобранец
Re: 2 въпроса
Ako търсиш по дълбоки местенца,това са от към Ихтиман,преди Шипоченският залив.Отвараш картата и си там.Наслука!!!!
- danev69
- сериозен играч
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- ще става разбирач
Първият е дали ваглерът може да се използва като обикновена подвижна плувка(с цел по далечно замятане заради тежестта)?
Нещо не мога да схвана въпроса.
Ваглера си е вид плувка, какво значи обикновена или необикновена ?
Според метода на риболов го използваш като подвижен или стопиран (неподвижен - английски риболов).
Нещо не мога да схвана въпроса.
Ваглера си е вид плувка, какво значи обикновена или необикновена ?
Според метода на риболов го използваш като подвижен или стопиран (неподвижен - английски риболов).
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Първо да се извиня за явно неправилно зададения въпрос, но съм малко "пресен"!
Просто ме интересуваше(тъй като това с меренето на дълбочината и замятането на едно и също място ми е малко трудно засега) дали бих могъл да използвам плувка тип "ваглер" като обикновенна подвижна плувка без други промени по линията? И ако е необходимо нещо друго по монтажа какво е то?
Просто ме интересуваше(тъй като това с меренето на дълбочината и замятането на едно и също място ми е малко трудно засега) дали бих могъл да използвам плувка тип "ваглер" като обикновенна подвижна плувка без други промени по линията? И ако е необходимо нещо друго по монтажа какво е то?
Не навреме изпита втора бира - това си е изгубена първа!
в линка даден по горе всичко е описано-само трябва да четеш