Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Пътища до Лобош
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Пътища до Лобош
Искам да помоля колегите които са по- запознати с яз. да споделят освен Радибош и понтона има ли други места на които мога да отида с кола до язовира и да стават за къмпинг защото мисля да открия по-ред причини точно там? Опитах да изровя инфо но нещо не беше ,много изчерпателно.
П.П.Дали онези мародери събират още пари от към Радибош?Мерси на всички отзовали се и ако има някой на 12/06/ Събота да казва та може и да се видим да пиеме по-един швепс.

П.П.Дали онези мародери събират още пари от към Радибош?Мерси на всички отзовали се и ако има някой на 12/06/ Събота да казва та може и да се видим да пиеме по-един швепс.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Пътища до Лобош
Стефане и мен ме интересува дали искат пари от към Радибош,но не съм ходил скоро ,а има и имот там.Но ,не ми се вярва да се откажат чакалите.Другия път който съм ползвал е от другия бряг,излиза зад скалата .Минава се през Радомир,с.Поцърненци ,една махала и се спуска на долу.Преди много години ,беше зле последния участък след махалата ,после го насипаха чакъл ,но сега как е не знам.Иначе си е стръмно спускане и при дъжд си беше екшън.
А като място е много добро ,има и сянки,орехи ,но пак ти казвам при лошо време си е проблем,зависи как е сега пътя.
А като място е много добро ,има и сянки,орехи ,но пак ти казвам при лошо време си е проблем,зависи как е сега пътя.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
За момента се моля прогнозата за слънце да е вярна 

Миналата година събираха по 10 лева за местата,които са след големия орех наляво след като свърши спускането от Радибош.Сложили са една табела на ореха,която човек няма как да я види,после идват и искат пари....Мизерници абсолютни...Не вярвам тази година да е по-различно!
Пролетта, преди забраната, баща ми е ходил два пъти на Радибош и никой не се е вяскал за пари. Някакви колеги там са му казали, че някой се е изтърсил с данъчни и полиция и онези се кротнали. Ама сега как ще е незнам.
Преди време пак се дискутираше темата за въпросните "чакали" дето събират такса паркинг, но така и не се стигна до конкретен отговор- имат ли право да извършват подобна дейност, или не!Иначе и за мен дестинацията е много добра заради наличието на място за паркиране, къмпинг в непосредствена близост до водоема, ама... 

всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Аз също ходих преди забраната и нямаше, нито табели,нито някой ни е искал пари.Но тия местни ентусиасти -знаеш ли какво ще измислят .Чудят се как да отмъкнат някой лев,без да им се налага да стават много често от масата.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има път и от към стената. През него се стига до местата срещу понтоните. Става за палатка, но ще си е направо пълатково градче на откриването 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- CERRUTI
- сериозен играч
Говориш за този от дясно на стената(гледана отпред)...тоя път не беше ли много зле.....chirusa_bg написа:Има път и от към стената.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честно казано, нямам представа, не съм ходил от доста време, но гледам, че всеки път има много народ там.CERRUTI написа:Говориш за този от дясно на стената(гледана отпред)...тоя път не беше ли много зле.....chirusa_bg написа:Има път и от към стената.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Бисо
- сериозен играч
Има едно две места по-трудни за нормална /натоварена/ кола,но при хубаво време се минава почти без проблеми.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Говориш за този от дясно на стената(гледана отпред)...тоя път не беше ли много зле...този е зле да има преди него един по хубав път 4акълест, няма много дупки добър е за колаCERRUTI написа:chirusa_bg написа:Има път и от към стената.
-
- ще става разбирач
Мерси на всички ,искам само да споделя че днеска говорих с ИАРА Перник относно Радибош и таксата събирана там ,та ситуацията там оттук нататък ще бъде такава местния бег си е извадил по някакъв начин документи които му позволяват да си събира измислена такса за паркинг.НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА 

-
- научил се да хвърля
в събота бях на радибош. пари никои не ми е искал.но и нищо не хванах 

- Naiden71
- научил се да хвърля
Идвайки от София,веднага след Арката завиваш на дясно и караш към Поцърненци.Баш на "мегдано"stefan_ginev написа:Искам да помоля колегите които са по- запознати с яз. да споделят освен Радибош и понтона има ли други места на които мога да отида с кола до язовира и да стават за къмпинг защото мисля да открия по-ред причини точно там? Опитах да изровя инфо но нещо не беше ,много изчерпателно.![]()

Дано съм ти бил полезен.Успех!
Cohiba Fishing