язовир Телиш Плевен??

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Angmar
новобранец
новобранец

язовир Телиш Плевен??

Мнение от Angmar »

Някой знае ли какъв е статутът на този язовир? Не на телишкия ръкав и блатата до него, който са част от Долни Дъбник, а на язовира над селото посока София?
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: язовир Телиш Плевен??

Мнение от ribolovcho »

язовира е частен,но не знам дали може като платено,виждал съм хора да ловят риба но не знам какъв е регламента ще попитам и ще ти кажа
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

така,обадих се насам натам,положението е следното,пускат само хора от фирмата която е арендатор на язовира,и връзкари естествено :) :mrgreen:
Изображение
Най добрите са тук
asparuh
новобранец
новобранец

Мнение от asparuh »

аз пък ходих и платих 5лв и доста таранка излезна
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

А сега какво е положението на Телишкия
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Telish
новобранец
новобранец

Мнение от Telish »

asparuh написа:аз пък ходих и платих 5лв и доста таранка излезна
to ako stavashe s 5 leva vseki den shtqh da hoda as sum ot tam i vobshte ne moje da gi podkupish
eXplode
новобранец
новобранец

Мнение от eXplode »

Здравеите, Миналата седмица ходихме на язовира с 2ма приятели в момента риболова е забранен но на язовира е разрешен след като си платиш такса от 5лв за 1 ден или 15 лв за година, останахме много разочаровани след като бяхме отишли с 1.5кг бели червеи, захранка около 8кг и резултата беше по няколко червеноперки, по 1-2 платики и по няколко скобара... и не само ние не ловехме а на язовира беше панаир и много рядко някои да извади по нещо... тръгнахме си към обед защото резултат нямаше пък и до нас се настаниха една кола с хора от ромски вид и си хвърлиха по няколко дънни и започнаха да си пият и сушат музика от колата което е много дразнещо ... скоро няма да идем там поне докъто не мине забраната и да обиколим няколко лиубими места и след това може да си направим една почивка с преспиване защото мястото е много хубаво и приятно... успех на всички колеги с риболова и ако може пускаите и вие по някои коментар да се следи как въври на този язовир
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Колегата явно не е разбрал за кой язовир става въпрос.....Това което си написал е за Горни Дъбник,там стават такива панаири... :lol: А Телишкият е със специален статут,държи го известна плевенска фирма и там ловят отбрани хора и служители на фирмата. :(
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”