Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Г*з път да види - лимитед едишън
- Local
- учете се от него
Г*з път да види - лимитед едишън
И така... откъде да започна, успях да се откъсна 3 дни от работата и от Бургас, и къде... ами айде към родния край. Прелиствайки форума през седмицата, зърнах че Асеновградската ударна група си правят срещата в петък и в мен проблясна мисълта, че ще успея да посетя срещата макар и малко късно, макар и за не много време, но все пак успях и с тях да се видя. АМА НАИСТИНА ГОТИНИ ХОРА!

След сладки раздумки и уговорки се разбрахме в неделя да посетим яз. Бодрово. Съботата премина в подготовка и обикаляне по разни роднини и приятели, които не бях виждал от 100 години... Дойде неделята...
С малко закъснение се присъеднихме ( Аз и Кузмич) към групата в ранни зори и потеглихме в неспирния проливен дъжд към Бодрово. За съжаление небето се продъни и като отидохме на язовира, навсякъде кал, кал и кал... Разбира се виновен винаги, аз незнам тоя човек защо са го набедили, ама явно асеновградската група си знае.

Кратък разбор и айде наобратно...

Тук искам да се извиня на Асеновградската група, че не отидохме с тях на Брягово и ще им се реванширам! Просто не исках да прекарам единствения си почивен ден от доста време насам... по дъжда. А като видяхме с Кузмича, че над Пловдив няма грам облаци се запътихме към платеното на Войводиново. Пристигнахме към 9, настанихме се, той с щека, аз с уип, забъркахме разни вкусотийки за караконджули и шарковци, настанихме се удобно и се почна... Имаше каракуди с всякакви размери 50 - 800 гр. , а шарковците са около и над кило. Фини такъми, пелетки, житце, царевичка и малко MVDE манджа им се харесаха много.
Разбира се променливото време, перфектната релаксираща атмосфера и Кузмич до теб, няма как да не се отразят на крехката рибарска психика... за какво ви говоря.... малко по нататътък в темата...
Сега малко снимки от Войводиново:
Малко зоом на един шарик

Видяхме, че вдясно от нас преигра един шарко и решихме с Кузмича да си направим един дуел, кой ще победи... тук букмейкърските къщи не биха поставали коефициента под въпрос...

Разбира се, улисани в дуела, кепа остана на майната си, и за да се докопам до него се наложиха леки маневри ( най-накрая да има полза от моя ръст )

... Та го кепчосах...
Малко снимки на част от улова, защото доста от рибите бяха пускани преждевременно по една или друга причина...

Та малко по-нагоре ви споменах за нещо относно рибарската психика и разни фактори, които й влияят... Та ето резултата...
Тези 2 клипа, разбира се ще имат продължение под наслон "Как не трябва да се отнасяме към такъмите си" ... Енджой!
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QIhZhfiUO6g&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QIhZhfiUO6g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6ARBhtHBrHQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6ARBhtHBrHQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Благодаря на всички приятели за приятно прекараното време!

След сладки раздумки и уговорки се разбрахме в неделя да посетим яз. Бодрово. Съботата премина в подготовка и обикаляне по разни роднини и приятели, които не бях виждал от 100 години... Дойде неделята...
С малко закъснение се присъеднихме ( Аз и Кузмич) към групата в ранни зори и потеглихме в неспирния проливен дъжд към Бодрово. За съжаление небето се продъни и като отидохме на язовира, навсякъде кал, кал и кал... Разбира се виновен винаги, аз незнам тоя човек защо са го набедили, ама явно асеновградската група си знае.

Кратък разбор и айде наобратно...
Тук искам да се извиня на Асеновградската група, че не отидохме с тях на Брягово и ще им се реванширам! Просто не исках да прекарам единствения си почивен ден от доста време насам... по дъжда. А като видяхме с Кузмича, че над Пловдив няма грам облаци се запътихме към платеното на Войводиново. Пристигнахме към 9, настанихме се, той с щека, аз с уип, забъркахме разни вкусотийки за караконджули и шарковци, настанихме се удобно и се почна... Имаше каракуди с всякакви размери 50 - 800 гр. , а шарковците са около и над кило. Фини такъми, пелетки, житце, царевичка и малко MVDE манджа им се харесаха много.
Разбира се променливото време, перфектната релаксираща атмосфера и Кузмич до теб, няма как да не се отразят на крехката рибарска психика... за какво ви говоря.... малко по нататътък в темата...
Сега малко снимки от Войводиново:
Малко зоом на един шарик

Видяхме, че вдясно от нас преигра един шарко и решихме с Кузмича да си направим един дуел, кой ще победи... тук букмейкърските къщи не биха поставали коефициента под въпрос...

Разбира се, улисани в дуела, кепа остана на майната си, и за да се докопам до него се наложиха леки маневри ( най-накрая да има полза от моя ръст )

... Та го кепчосах...

Малко снимки на част от улова, защото доста от рибите бяха пускани преждевременно по една или друга причина...

Та малко по-нагоре ви споменах за нещо относно рибарската психика и разни фактори, които й влияят... Та ето резултата...
Тези 2 клипа, разбира се ще имат продължение под наслон "Как не трябва да се отнасяме към такъмите си" ... Енджой!
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QIhZhfiUO6g&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QIhZhfiUO6g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6ARBhtHBrHQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6ARBhtHBrHQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Благодаря на всички приятели за приятно прекараното време!

Клавиатура риба не лови!!!
Re: Г*з път да види - лимитед едишън
Супер си си изкарал, поздрави за слуката !!!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно...
,хубав репортаж и риболов...!

- Кузмич
- dreamer
Искам да се извиня на Цецо (Ескобара) и на Владо (Чируза), че от тях двамата направих един, в клипа казвам "извинявай Цецо нищо лично" по повод изказването на Краси свързано с чируз, а пък имах предвид Владо.
Също дължа извинение на асеновградската група за закъснението си и за това, че не продължихме заедно, но реших да угодя на Локи.
Иначе купона беше пълен.
За другия път съм приготвил една FULL HD камера и...
С нас винаги е весело.
Пожелавам ви да преживявате по-често това, което направихме ние с Краси.
Бъдете здрави всички и приятно и успешно откриване на сезона на 11-ти.
Също дължа извинение на асеновградската група за закъснението си и за това, че не продължихме заедно, но реших да угодя на Локи.
Иначе купона беше пълен.
За другия път съм приготвил една FULL HD камера и...
С нас винаги е весело.
Пожелавам ви да преживявате по-често това, което направихме ние с Краси.
Бъдете здрави всички и приятно и успешно откриване на сезона на 11-ти.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- сериозен играч

Този киннематографичен (чни) продукт (ти) ще бият АВАТАр по продажба
.......
их
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- учете се от него
Про-то си е Про
нема ко друго да се каже - че и език пуска

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гледаме с Краси, гледаме и се ядосваме, че не дойдохме и ние там .
Ама к'во да правим- няма ли дъжд, вятър и кал все едно не сме ходили за риба
Така се каляваме....
Следващият път никакво делене
п.п....уникални кадри
.....възможни само от единици в този форум.....
. Браво....... 
Ама к'во да правим- няма ли дъжд, вятър и кал все едно не сме ходили за риба

Следващият път никакво делене

п.п....уникални кадри

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- сериозен играч
Не е само пътя
Има и тръпка
Има и тръпка

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- borislav58
- сериозен играч

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ко ни напрай бе Кузмич
Мене за стръв ме ползвате Цецко го оставихте самичък да ги лови, без дружка остана момичето.
Супер сте, няма такива диваци

Мене за стръв ме ползвате Цецко го оставихте самичък да ги лови, без дружка остана момичето.
Супер сте, няма такива диваци

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- и господ не е толокова добър
Супер 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ninastefanina
- сериозен играч

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"