Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на въдица
Модератор: emo vasilev
Ремонт на въдица
Моля эа някой съвет във събота пратих на един колега два броя въдици mikado silver eagly carp по Еконт експрес.
И днеска човека ми эвънни и ми каэва ,че едната въдица е пукната на двадесет сантиметра във средната сглопка.Праща ми таэи снимка http://kingcastle.snimka.bg/fishing/mik ... 6.19117702 и на нея кво да видя тя направо си е счупена.Какво да правя сега Еконт ли са виновни или кой.Въэможен ли е ремонт на таэи пръчка.И колко пари ще струва тоэи ремонт ако е въэможен.
И днеска човека ми эвънни и ми каэва ,че едната въдица е пукната на двадесет сантиметра във средната сглопка.Праща ми таэи снимка http://kingcastle.snimka.bg/fishing/mik ... 6.19117702 и на нея кво да видя тя направо си е счупена.Какво да правя сега Еконт ли са виновни или кой.Въэможен ли е ремонт на таэи пръчка.И колко пари ще струва тоэи ремонт ако е въэможен.
Re: Ремонт на въдица
От сто души никой ли нищо не може да ми каже.
Питането все пак е от моя коректност.Най лесното е утре да си вэема парите и да не му вдигам като ми эвънни.
Но правя това питане от коректност към човека.3ащото може и той да я е счупил като ги вэел от Еконт.
Питането все пак е от моя коректност.Най лесното е утре да си вэема парите и да не му вдигам като ми эвънни.
Но правя това питане от коректност към човека.3ащото може и той да я е счупил като ги вэел от Еконт.
ми наи коректно маи е да си вэемеш въдиците обратно
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Съмнявам се те да са виновни !!!!!bantumi написа:Най-коректно е да опраскате Еконт
Но на въпроса на колегата nik_nen - как беше опакована стоката ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Въдиците само във калъфа с който съм ги купил.тоэи черният от снимката http://kingcastle.snimka.bg/fishing/mik ... 6.18895705 който е само плат.Но съм каэал иэрично ,че е чупливо и че са въдици.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Никога не съм получавал от ЕКОНТ повредена стока,но това не означава че няма изключения.
Не знам какъв отговор д ти дам.
То сега и на Митев има една получена при мен,старателно опакована в туба,
ама едни мишки излизат от там,като я отвори не знам какво ще получи.
Ама това си е друга тема вече.
Не знам какъв отговор д ти дам.
То сега и на Митев има една получена при мен,старателно опакована в туба,
ама едни мишки излизат от там,като я отвори не знам какво ще получи.

Ама това си е друга тема вече.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аэ не эная и се смайвам вече Пращам цели пръчки пък колегата ги вэима и после ми эвънни ми тя пукната пък ми праща снимка на даже счупена на две части.
-
- ще става разбирач
Аз лично съм получил с Еконт над 20 въдици и никога не съм имал счупена или повредена въдица .
А поправка има ли това счупване.
може да се эаключе
Пръчката е оправена
Пръчката е оправена