Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Лилянци
Модератор: sapuna
Язовир Лилянци
Някой има ли инфо за язовира по пътя София-Трън?Водоема се намира точно след град Брезник и се пада от лявата страна на пътя.Ако имате каквато и да е информация я споделете.Мерси предварително. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Язовир Лилянци
Колега не е ли Лялинци?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
водоема е платен. има много каракуда и бабушка. Шарани рядко но диваци, има и много ама много шавар
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам вредвид този водоем:http://hvanah.com/?page=locations&id=257
Не съм ходил до водата,но от пътя изглежда доста малък и не ми се вярва да е платен...Както казах,по пътя Брезник-Трън се пада отляво на пътя...Може някой да го бъркате с другите язовири около Брезник(в околноста има още 3-4).И ако е платен,на пръчка или на човек се плаща,по колко и т.н.?
Не съм ходил до водата,но от пътя изглежда доста малък и не ми се вярва да е платен...Както казах,по пътя Брезник-Трън се пада отляво на пътя...Може някой да го бъркате с другите язовири около Брезник(в околноста има още 3-4).И ако е платен,на пръчка или на човек се плаща,по колко и т.н.?
На картата селото е "Лялинци",а взовира до него "Лилянци".Вероятно има някакво объркване.drebens написа:Колега не е ли Лялинци?
- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Язовира се казва Лялинци и определено е платен
мнооого каракуда... успех

Някой има ли представа за условията за плащане?По колко се плаща и рибата може ли да се пуска или се плаща също???
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
миналата година беше 5 лева на пръчка ако не се лъжа а рибата без ограничение
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
някакво инфо за язовирчето тази година 

рибата е тръгнала знам от колеги от трън.за друго не мога да ти кажа.мисля ,че има сайт,напиши лялинци в търсачката и ще ти излезе ,ама като видиш условията може и да се откажеш
иначе за чешане става ....ако ходиш после пиши какво си направил 

вчера следобяд ходих.5лв.е за 24часа.много бабушка-дребна.хванах и две много-добри-300-400гр.имам фото,но трябва да се науча да качвам.кълве само на бял.непипа на торен и земен.на царевица също небута.небях добре подготвен със подходяща захранка.кълве и каракуда-дребна.има и добри екземпляри.колега до мен хвана една 500гр.шараните само се плющят.

Последно промяна от stani73 на Нед Май 01, 2011 8:40 am, променено общо 1 път.
пътя как е?с колата ли ходи или я остави горе и пеша?нещо повече за регламента,дават ли с преспиване и т.н.?
влезнах с колата от към главния път за трън.пътя слиза през ливада и след 200 м.се стига до малка рекичка.има повалено дърво през нея.минава се по него и след 100м си на язовира.има и друг път.завива се вляво за с.лялинци-преди селото има черен път вляво,който води откъм вътрешната страна на язовира.издават касова бележка като платиш и ти казват,че може да ловиш до същия час на следващия ден.не ме предупредиха,че през ноща не
може да се лови.
.горе съм със едно аверче от трън,а другото фото е местото.дано съм бил полезен 

-
- ще става разбирач
Вътре има много големи риби, но като цяло е тегав язовир. Още водата е студена за да тръгана да се хранят големите бухалки.
-
- фен клуб-скобар
днес следобед прескочих до вьпросният гьол
времето отврат вятьр яко малко дьжд
кьлвеше добе много дребна каракуда и чевеноперка

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има...