Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ще ходя на...
Модератор: Кърцата
Ще ходя на...
...река Марица.
11 юни,100метра над големият вир при Панаира в дълбокия ръкав.
Смятам да ловя с малка хранилчица - метод-фидер с фин повод и ситно кукле - ще търся едри мреноци,с които заедно да зяпаме мач от Световното първенство!
Наслука!
11 юни,100метра над големият вир при Панаира в дълбокия ръкав.
Смятам да ловя с малка хранилчица - метод-фидер с фин повод и ситно кукле - ще търся едри мреноци,с които заедно да зяпаме мач от Световното първенство!

Наслука!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Re: Ще ходя на...
Страшхо,направо фантазия!Към колко часа ще ги захващаш!Може да те потърся за компания! 

Смятам от 8.30-9 да се "инсталирам" на любимото ми място,та до 7-8 вечерта и да начесвам красталъка 

Успех в чесането ,изрежи си ноктите и си пази кожата 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
С някалко думи - мътилка,полумътилка,мътилка,празен удар,пак мътилка,полумътилка,празен удар = КАПО.
Голяяяяма река и тук-таме в плитчините играещи кефалчета - е това бе положението на Марица от 9 до 12.30.
Ще пробвам пак,но надвечер,след пловдивската жега.
Рибата не кълвеше настървено и веднага щом усетеше съпротивление се отказваше от стръвта.Все пак няколкото удара ми доставиха удоволствие да наблюдавам как пръта се огъва.
Голяяяяма река и тук-таме в плитчините играещи кефалчета - е това бе положението на Марица от 9 до 12.30.
Ще пробвам пак,но надвечер,след пловдивската жега.

Рибата не кълвеше настървено и веднага щом усетеше съпротивление се отказваше от стръвта.Все пак няколкото удара ми доставиха удоволствие да наблюдавам как пръта се огъва.