Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

омръзна ми от бракониери
Модератор: bobopeli
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
омръзна ми от бракониери
писна ми от бракониерите освен ,че съсипаха водоемите вече се опитват всичко живо да изпотрепят , избият и изнесат
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3044671

-
- вече хвърля и на тежко
Re: омръзна ми от бракониери
Туко що го гледах по новините

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
2000лв глоба тва пари ли са
с тия глоби кой ще спрат
колко ли сърни и сръндаци са избили, та да си усигурят тия 6 бройки

-
- ще става разбирач
много си прав колега!!!czd написа:2000лв глоба тва пари ли са![]()
с тия глоби кой ще спрат
![]()
колко ли сърни и сръндаци са избили, та да си усигурят тия 6 бройки
![]()

с тези мизерни глоби няма как да ги спрат ... преди тези още колко ли са хванали ...

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
забележете че глобата е до 2000лв това значи могат и с по 50 -100 лева да се разминат

-
- фен клуб-скобар
Това си е пълно отбиване на номера, сигурен съм че нищо не са свършили по въпроса.Само отчитат дейност!czd написа:забележете че глобата е до 2000лв това значи могат и с по 50 -100 лева да се разминат![]()
Накрая ще излезе като с яраджиите, че пак си работят комбина бракониери и управа!
И при нас имаше един инцидент с бракониерство и два убити елена, и още не съм чул да има развитие по въпроса!
В близките няколко години сигурно няма да се оправят нещата!

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

- dedeff
- разбира нещата
Отиваме си като нация,като народ,жертвите които сме дали през войните за една свободна държава.
Акта за незаверени пожарогасители на камиона съставен от Изпълнителна агенция Автомобилна администрация е 1000 лв.средно ,а тези миндили ще ми се разминават между капките,изродите недни,та за какво да говорим и коментираме.Къде са законите-те са за определени хора,а други ще си правят квото си искат-ама не,подсъзннието ни е още далеч-далеч от цивилизования свят.Това ще е така докато схемата ШУРИ-БАДЖИНАЩИНА бъде изкоренена,не сульо и пульо заемат ръководните постове,а кадърните хора бягат там,където им се дава развитие и просперитет.
Акта за незаверени пожарогасители на камиона съставен от Изпълнителна агенция Автомобилна администрация е 1000 лв.средно ,а тези миндили ще ми се разминават между капките,изродите недни,та за какво да говорим и коментираме.Къде са законите-те са за определени хора,а други ще си правят квото си искат-ама не,подсъзннието ни е още далеч-далеч от цивилизования свят.Това ще е така докато схемата ШУРИ-БАДЖИНАЩИНА бъде изкоренена,не сульо и пульо заемат ръководните постове,а кадърните хора бягат там,където им се дава развитие и просперитет.
Без жени можем,без риболов не можем!
Затвор и линчуване !!!

-
- и господ не е толокова добър
Бракониер ли е само

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
трябва да им сложат много много по големи глоби.
-
- научил се да хвърля
На яз. Батак за 6 дни видях поне 3-4 човека с "радар" и 2-3 с "парашути"(по 3-4 парашута на човек) 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това пък "радар" какво е ?За пръв път го чувам.legolata написа:На яз. Батак за 6 дни видях поне 3-4 човека с "радар" и 2-3 с "парашути"(по 3-4 парашута на човек)
-
- разбира нещата
за,,радар,, да не се има превид ,,телевизора,,?? Нека се направи разграничаване между бракониери които ловят с мрежи и др техники за промишлен риболов и такива които са хвърлили 1 въдица повече или са пуснали рачило или телевизор за дребни рибки които с нищо не застрашават популацията на рибата в дадения водоем.става така че се глобяват ,,несаществените бракониери ,, а другите само им вземат мрежите и после сигорно им ги връщат.КАТО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ -ЗА УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ КОЛАН 50ЛВ И 9 ТОЧКИ-сякаш си изваршил сериозно нарушение и си застрашил сигорноста на други

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."