Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И аз открих ама с море
Модератор: dantho.mihov
И аз открих ама с море
Здравейте колеги,вчера и аз открих ама морският сезон.Ще пускам по някоя друга снимка,от моята почивка,да се опитам да ви разнообразя от сивота ежедневие или да загатна на една част от вас които сьщо се подготвят за почивка на морето,какво ги очаква.А на тези които няма да имат вьзможност да го посетят ще се опитам да ги направя до толкова сьпричастни,че все едно са били с мен.Те и някоя снимка от днес.
Това е през погледа от моята стая.

Това е ресторанта в дясно или малкото което се вижда а пьтеката която отива в ляво води до 4 асансьора които те отвеждат или по точно те свалят на плажната ивица.Единсвеният пьт до плажа минава през асансьорите.Лоби бара и мястото от което ви пиша и се намира на 9ти етаж.на 8ет.е ресторанта които има вьншни тераси с уникална гледка.на 7ми ет.е фитнес залата тенис маса и др спортни забавления.

Поглед в ляво от вьншните тераси

и в дясно от сьщото място

Това е дясната част от ресторанта

Моя малкия,видимо щастлив от обстановката.

Те ме и мен как пиянствам по никое време

Това е през погледа от моята стая.

Това е ресторанта в дясно или малкото което се вижда а пьтеката която отива в ляво води до 4 асансьора които те отвеждат или по точно те свалят на плажната ивица.Единсвеният пьт до плажа минава през асансьорите.Лоби бара и мястото от което ви пиша и се намира на 9ти етаж.на 8ет.е ресторанта които има вьншни тераси с уникална гледка.на 7ми ет.е фитнес залата тенис маса и др спортни забавления.

Поглед в ляво от вьншните тераси

и в дясно от сьщото място

Това е дясната част от ресторанта

Моя малкия,видимо щастлив от обстановката.

Те ме и мен как пиянствам по никое време

Re: И аз открих ама с море
Браво братле добре си направил ,на това се вика откриване ,а не като много колеги се потайват със Капото по язовирите по -цяла БГ .

- krasii
- научил се да хвърля
На снимката ти от терасата в ляво се вижда едно мостче,там до преди седмица се хващаха доста платерини.Последните дни не съм ходил но колеги казват,че не се хваща нищо.Нищо не ти пречи да пробваш някоя сутрин преди плажа на дъно или на бомбарда с блатен червей за стръв.
Мерси за инфото братле,но да ти кажа честно умишлено не взех вьдициkrasii написа:На снимката ти от терасата в ляво се вижда едно мостче,там до преди седмица се хващаха доста платерини.Последните дни не съм ходил но колеги казват,че не се хваща нищо.Нищо не ти пречи да пробваш някоя сутрин преди плажа на дъно или на бомбарда с блатен червей за стръв.

има време за риба,сега като се вьрна колко обикаляне и валати ме чакат из маришките дебри,

п.п а между другото,там кьдето ти ми казваш,има някакви лодки вьв водата и мрежи,явно там си ги ловкат

- Andrey82
- научил се да хвърля
Човека е отишъл да си почива сега пък рибата и нервите по нататъка 

На Текето ми е най-добре 

Ето малко снимки от одеве.

ето тук вечер на плажа,слагат един прожекцион и се сьбираме да гледаме мача,уникална работа от кьм звук и картина.

това корабче,за 2ри пьт го засичам с туристи май е и се кьпят навьтре в морето,точно пред нас гледам голям купон става там.Явно ще да е нещо платено.

тук точно над басейна се намират нашите стай

ето ни с моя бандит

и малко семейни снимки

За сега толкова,че ще бягам кьм Несебьр на разходка

ето тук вечер на плажа,слагат един прожекцион и се сьбираме да гледаме мача,уникална работа от кьм звук и картина.

това корабче,за 2ри пьт го засичам с туристи май е и се кьпят навьтре в морето,точно пред нас гледам голям купон става там.Явно ще да е нещо платено.

тук точно над басейна се намират нашите стай

ето ни с моя бандит

и малко семейни снимки

За сега толкова,че ще бягам кьм Несебьр на разходка

Ми колега реших да си почина,има време за рибаmalemch0 написа:Е за риба що не отиде ?

намира се до Св.Влас виж тая темаAndrey82 написа:А каде е това, хотела изглежда много добре!

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=35637

- bigfish133
- ще става разбирач
Никииии , Ники , направо си за ореваване , кви са тия мъки , кво е това чудо , па и тия студени бири на плажа .... немам думи . Благородно ти завиждам , приятна почивка ти пожелавам !!!
- ninastefanina
- сериозен играч
Ех адаш,с тия снимки направо ни се
,ние чак другият месец
Забавлявайте се много,а за риба има време,то и зимата може да се ходи 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е това не е ли риба?malemch0 написа:Е за риба що не отиде ?

Много хубаво местенцето за почивка,другия път само за риби!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Ще започна така.Страст от Влас.Решихме да си направим една разходка до Св.Влас,да разгледаме малко богаташки лодки.

Тези 2те снимки много ме изкефиха

Те ни и нас

Ето и една с цена

Даже и намаление хванах

Малкия тук е с много висока температура,и по закон божи и на тази почивка се разболя.
След разходката се пребрахме и аз с останалата част от Пазарджишката мьжка компания се настанихме удобно да гледаме мача на плажа.

Тези 2те снимки много ме изкефиха

Те ни и нас

Ето и една с цена

Даже и намаление хванах

Малкия тук е с много висока температура,и по закон божи и на тази почивка се разболя.

След разходката се пребрахме и аз с останалата част от Пазарджишката мьжка компания се настанихме удобно да гледаме мача на плажа.