Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

как да премахна дребните каракуди
Модератор: sapuna
как да премахна дребните каракуди
Здравейте може ли някой да ми каже някаква стръв която малките каракуди не я пипат,ходя за риба на едно местенце кадето миналата година ловях доста добри каракуди,вчера ходих но останах изненадах,хванах само една по голяма каракуда просто докато ми цопнеше плувката във водата някое дребно каракудче или кефалче колкото пръста ми лапваше житото,пробвах на бял червей и торен но същата работа.Моля някой колега с по голям опит да сподели на какво мога да я излъжа и да игнорирам по малките рибенца,видях че имаше доста консерви по брега от царевица но ми се струва че дребният кефал ще я събаря ?????
Последно промяна от Kedon на Пон Юни 14, 2010 12:14 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
Конкреизирай си заглавието на темата според форумните правила!2.2 Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни!
По въпроса - отговорил си си сам!Царевица или дебел земен червей!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Въпрос
Ловя каракуда на замразена царевица от хранителния магазин.Само едрите вземат.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: как да премахна дребните каракуди
Най-успешно царевицата се замразява с течен азот.
А от заглавието "как да премахна дребните каракуди" - помислих, че иде реч как дребните каракуди да изчезнат завинаги.
Хубаво би било да се раждат само едри....от кило нагоре.
По същество: Има едни царевици в бурканче, които са XXXL размер, та дребните не биха могли да ги хапват...хм...май и на едрите ще им е трудно, но затова пък може да удари шаран или амур.

А от заглавието "как да премахна дребните каракуди" - помислих, че иде реч как дребните каракуди да изчезнат завинаги.

По същество: Има едни царевици в бурканче, които са XXXL размер, та дребните не биха могли да ги хапват...хм...май и на едрите ще им е трудно, но затова пък може да удари шаран или амур.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:Най-успешно царевицата се замразява с течен азот.![]()
А от заглавието "как да премахна дребните каракуди" - помислих, че иде реч как дребните каракуди да изчезнат завинаги.Хубаво би било да се раждат само едри....от кило нагоре.
![]()
За съжаление там няма шаран
-
- кандидат преподавател
Нямат премахване -колкото са повече,толкова повече озверяват и налитат на всякаква стръв,дори да е по-голяма от устите им.Ще я бутат и смучат безспирно,първи по време и място,така,че никоя друга риба да не може да се дореди.През тази забрана на един селски гьол /тук в планината,през девет баира в десетия/се убедих,че при такава напаст,положението е неспасяемо.
- borislav58
- сериозен играч
И аз мисля че е така както казват колегите . Тази гладна напас няма спирка. Но пробвай в захранката да сложиш от лютия пипер но го разтвори предварително в водата.Правих си дип с люто но пак не действа ако не си сложил в захранката люто. .
- pacho109
- сериозен играч
До Инкубус
Преди 3-4 години бяхме заедно на Чама на кърджали,ако помниш-извадих няколко добри каракуди 700-800 гр.-А помниш ли на какво

Преди 3-4 години бяхме заедно на Чама на кърджали,ако помниш-извадих няколко добри каракуди 700-800 гр.-А помниш ли на какво

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Само суха царевица ,колега е спасението !!! 

-
- разбира нещата
Ами и да помни и да не помни така е грозно ,темата не е само за вас двамата , ако имаш желание сподели със всички ако не си припомняйте на лични..pacho109 написа:До Инкубус
Преди 3-4 години бяхме заедно на Чама на кърджали,ако помниш-извадих няколко добри каракуди 700-800 гр.-А помниш ли на какво![]()
![]()
Търси едрата каракуда на по-големи дълбочини - 4-5 м. Дано да ги има тези дълбочини в конкретния водоем .Наслука!
Кога и къде ще кълве - ех, ако знаех......
Пробвай да легнеш на дъното или на влашка прувка
ако искаш пробваи на малка рибка....пускаи ръчилото и атака,тия зверове могат и да те изненадат с вкусовите си предпочитания 

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Поздрав Йо , пробай с хляб ама на троха и да мириши на чесън .Аиди успех !
-
- новобранец
аз също ще препоръчам царевица за стръв за каракудите и да пишеш по често, не само за инфо, хайде успех и да кажеш какво си направил и как е минало.

нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!