Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Сбогом -Мещица.......
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Сбогом -Мещица.......
Ето една отвратителна информация за този прекрасен ,но използван от аредатори-БОКЛУЦИ язовир.Точно днес когато се прибрах,от прекрасният си излет на Душанци,мои приятел моторист направил разходка до язовира.Започнал да се прилижава към язовира,но с голямо очудване и изненада видял,тоест не видял никаква вода,доро и на стената нямало вода.Отишъл под стената и видял гробище от риба.....Хората още влачели чували с риба,издути големи шарани по 10-15 килограма ,уклеи като изсипани от морска риболовна мрежа.....и още и оше.....КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН......ЖАЛКО !!!!! Ще се опитам да покажа снимки направени от него в Datata.
-
- новобранец
Re: Сбогом -Мещица.......
Качена е една в Датата -заглаве- Мещица.
- pachosz
- сериозен играч
Колега, те това не го разбрах, а предполагам не само аз. За форума на датата ли, за кво става реч? Май е по-добре ако наистина искаш да споделиш нещо с колеги от този форум, да не ги препращаш към други, аз да постнеш снимки тук.vasilevsan написа:Качена е една в Датата -заглаве- Мещица.
Иначе за язовира мога да предполагам каква е гледката, жалко...

- Andrey82
- научил се да хвърля
Измряла ли е рибата от инцидентно пресушаване или умишлено са го пресушили да я продадат?
На Текето ми е най-добре 

колега дай снимки, за да сезираме ИАРА. И без това през последните месеци работят на пълни обороти 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- новобранец
Доколкото чух ,изсипали са два камиона чакъл на стената за да покажат че правят нещо.Отпуснати били субсидии за почистване на язовира,до тук добре.Но той е източен до дупка заедно с всичката риба -защо!Язовират е започнал да се пълни без да се почиства.Всичко това за мене е поредната измама за отпускане на пари за несвършена работа.Гледката на язовира е грозна.Снимката е от телефон с малка резолюция,но който познава язовира ще разбере за какво става въпрос.
-
- новобранец
Не знам как да кача снимка, ако някой ми изпрати имеела ще му ипратя.
- pachosz
- сериозен играч
Тази ли? От галерията ти.

наистина е тъжна картинката
Иначе тия Нокия 6300 си правят даже много хубави снимки, но ти на много малка резолюция си снимал, колега.

наистина е тъжна картинката

Иначе тия Нокия 6300 си правят даже много хубави снимки, но ти на много малка резолюция си снимал, колега.
-
- научил се да хвърля
Ей момчета! Аз предлагам ако има такава опция тука рибарите от региона на водоем Мещица пък и ако може от целия форум да се подпишат,които имат 18, против занемаряването на водоема и това да се изпрати на ИАРА, и ако те не вземат мерки да се направи нещо като митинг! Стига с тва безхаберие! 

значи източването на язовира е задължително
поради проблем в стената има предписание от гражданска защита да се отремонтира
неможе да се работи по стената ако има вода в язовита защото селото отдоло и къщите в близост под стената могат да отплуват
няма отпуснати пари от която и да е програма за ремонт и почистването всичко е на разноските на арендатора
80 процента от рибата е в язовира и там ще си остане.
чакъла на стената е изсипан преди 2 години още и не е от настоящия ремонт
така че неплюйте този който оправя а да се възхваля този които бездеиства както е било до сега защото проблема не е от вчера
защото се превръща в поредната българщина
неможе да се работи по стената ако има вода в язовита защото селото отдоло и къщите в близост под стената могат да отплуват
няма отпуснати пари от която и да е програма за ремонт и почистването всичко е на разноските на арендатора
така че неплюйте този който оправя а да се възхваля този които бездеиства както е било до сега защото проблема не е от вчера

-
- ще става разбирач
Пич не знам от къде си , но хората от Мещица си напълнили фризерите с риба, а ти ми говориш за 80% , че е останала.biserpp написа:значи източването на язовира е задължително

[quote="инспектора
Пич не знам от къде си , но хората от Мещица си напълнили фризерите с риба, а ти ми говориш за 80% , че е останала.
Месарите не спят, имам доста инфо. относно съсипването на този водоем, а може и ти да знаеш, ако имаш инфо., или ако си от селото.[/quote]
значи си направи сметка колко риба е имало в язовира
стената е оправена и вече се пълни
тия дни ще доиде и зарибител
Пич не знам от къде си , но хората от Мещица си напълнили фризерите с риба, а ти ми говориш за 80% , че е останала.

-
- научил се да хвърля
biserpp написа:[quote="инспектора
Пич не знам от къде си , но хората от Мещица си напълнили фризерите с риба, а ти ми говориш за 80% , че е останала.Месарите не спят, имам доста инфо. относно съсипването на този водоем, а може и ти да знаеш, ако имаш инфо., или ако си от селото.

Ще чакаме снимки! Дано някой да снима и самото напълване

-
- ще става разбирач
Биско гледах снимки на 20-23кг. толостолоби, 08-10кг.щуки и 3кг.клендаци и сърцето ме заболя, кво да се прави мещичани не спят.
Казаха и че около 5м. е тинята около изпускателнит кран, но не успях да го видя лично. дано не са го изровили до дъно.
А да попитам , как стоят условията с малкият брат в Расник.
Казаха и че около 5м. е тинята около изпускателнит кран, но не успях да го видя лично. дано не са го изровили до дъно.
А да попитам , как стоят условията с малкият брат в Расник.