Огняново откриването

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Огняново откриването

Мнение от Drago »

Здравейте колеги ще споделя откриването ми на рибоова таз година - събота. Почвам с един цитат от не безизвестна песен: чула че животът бил радост и тъга. Та така беше и моето откриване. Както очаквах народ ......... много. Всякакви хора, всякакви разбирания за хубаво изкарване. Язовира беше като морска магистрал, лодки всякакъв тип, някои толково шумни, че сякаш хидроплан ще излети всеки момент. Два джета но доста дейни :). Едни пичове явно от петък заседнали в 10 и нещо вече им беше трудно да говорят :). Пичовете бяха си направили заслон един телевизор музика, абе всичко на шест:. В един момент решиха че им е нисък заслона и домъкнаха с една джипка едни талпи има няма по четри метра та стана заслон с надстройка :lol: . Отплеснах се а да продължа... Едни водорасли наизлязли много мъчно да перкаш със спининга. Почвам със снимки и малко коментар, че се разводни рабоата. Ей го чичо ми Сашо по-известеб като Бай Брадър :D
Изображение
Ей ме ми мене мамин убавец
Изображение
Та тръгнахме по брега да търсим къде може да се метне някое и друго желязо. Минах покрай една компания от къде 3 семейства жени деца палатки скари, абе както си му е реда. Та тез хора бяха хванали една хубава бяла на влачене. Малко след тях едни колеги бяха заприщили брега с дънни, стойки и т.н. Малко след тях успях да направя сефтето ей тоз убавец:
Изображение
на зелено Голди 5 см, малко кофти се беше ковнал точно до окото :?
Изображение
После едно костурче ей го на и няколко подобни след него :
Изображение
Ей малко пейзажи
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Като цяло въпреки цялата красота на този язовир нещата от към рибилов и спокойствия отивам на майната си с всяка изминала година :? . На тръгване имах някъв лош вкус в устата не само щото въпреки, че дойдехме късно си тръгнахме рано, а и от горния факт. По пътя все пак си пооправих вкуса в устата :) :
Изображение
Изображение
А на сефтето ( а и на другите рибки) им се случи ей това:
http://www.youtube.com/watch?v=zdJP7VjImbQ
Това е от мен
Block3r
новобранец
новобранец

Re: Огняново откриването

Мнение от Block3r »

браво колега чудесен излет си си направил :smt023
Изображение
fishingmaniac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingmaniac »

Браво колега супер излет :smt023 :smt023 :smt023
Dimitard
новобранец
новобранец

Мнение от Dimitard »

Страхото. :)
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

Хубаво си изкарал .Като гледам нивото на язовира все още е едно никакво няма го онова пълноводие . :( . За репортажа евала :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”