Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. ИСКЪР- Бункера
Модератор: Кърцата
яз. ИСКЪР- Бункера
Привет на всички! Искам от доста време да посетя "бункера" и местата от "дивата" страна Шипоченския залив,но незнам маршрута до там,а и с колата не се наемах. Моля,ако някои може да ми даде по подробна информация за пътя по които да стигна до там,освен с лодка
. Гледам ,че има някакъв черен път през Злокучене
.Благодаря предварително 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз. ИСКЪР- Бункера
ipivo написа: . Гледам ,че има някакъв черен път през Злокучене![]()
.Благодаря предварително
Ако е нисиско нивото по добре да минеш през мечката. Иначе стигаш до Злокучене, спираш на центъра на кръчмата и питаш за язовира. Черниият път е около 7 км. и не е от най - красивите, но не е и невъзможен за нормална кола, връщането след дъжд, обаче е малко проблеммно.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...след дъжд и у газо имам кал от бутане, за такова място си трябва минимум 3-дневен излет, иначе не си струва.
Спомнямси преди години останаха две коли там заради нивото...
ПС: иначе като място е едно от топ местата с риба на Искъра, 50м. от бункера посока шипока е най-доброто ,леко в ляво 5м. дълбочина, леко в дясно 8м. перфектно за без лодка -тройка род-под+ два фидера= много риба с гаранция трофей...ама се е заето или пък, има много вода, или нивото е ниско.Водата трябва да е до мостчето на сухото дере, тоест да има вариант да се минава от към филмова къща....и тогава мястото е тТОП.
Поздрави,
Мариан.
Спомнямси преди години останаха две коли там заради нивото...

ПС: иначе като място е едно от топ местата с риба на Искъра, 50м. от бункера посока шипока е най-доброто ,леко в ляво 5м. дълбочина, леко в дясно 8м. перфектно за без лодка -тройка род-под+ два фидера= много риба с гаранция трофей...ама се е заето или пък, има много вода, или нивото е ниско.Водата трябва да е до мостчето на сухото дере, тоест да има вариант да се минава от към филмова къща....и тогава мястото е тТОП.
Поздрави,
Мариан.
Последно промяна от qno_zloo на Вто Юни 15, 2010 8:43 am, променено общо 1 път.
Колега и аз също се интересувам как да стигна до там, защото ми се вижда много яко мястото за риболов, колата ми не е много висока, както и тези на приятелите ми, с които мислим да ходим. Нашата идея е обаче да се иде там на зазоряване, което усложнява малко нещата, понеже в 4 сутринта може и да няма никой в Злокучане, който да ни упъти. Гледам го тоя път през гоогъл и ми се струва доста гаден, даже мислех да ходя на разузнаване до Злокучане с колата и после с колелото да да поразкарам надолу да видя как е пътя. Ако някой има актуална информация, нека сподели.
А може ли някой от вас да качи снимка от гугъл,да го видиме и пустото трудно достъпно място?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Ами в момента не мога, но ако видиш моята тема, в същия раздел там го има оградено, номер 2 .
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....кординати 42.440331,23.60456
снимка после..
снимка после..
Колега,
на мен много ми се ходи на това място, понеже не искам да има изненади, мисля да отида с колата до злокучане някой ден, ще натоваря колелото и ще питам накъде е тоя Бункер, ще огледам мястото и ако става през уикенда с колата направо там. Нека колегата, който е бил да каже за това място, където става за риболов, на мен ми харесва много заливчето дето е към шипока, едно малко заливче, там има ли риба, аз не се итнересувам от трофей, искам да си направя кефа с няколко добри рибки. Мисля да ловя на пружина, царевица, жито, бял и торен червей.
на мен много ми се ходи на това място, понеже не искам да има изненади, мисля да отида с колата до злокучане някой ден, ще натоваря колелото и ще питам накъде е тоя Бункер, ще огледам мястото и ако става през уикенда с колата направо там. Нека колегата, който е бил да каже за това място, където става за риболов, на мен ми харесва много заливчето дето е към шипока, едно малко заливче, там има ли риба, аз не се итнересувам от трофей, искам да си направя кефа с няколко добри рибки. Мисля да ловя на пружина, царевица, жито, бял и торен червей.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Zlobil88 написа:, на мен ми харесва много заливчето дето е към шипока, едно малко заливче,.
Хубаво е мястото и си струва.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
qno_zloo написа:....кординати 42.440331,23.60456
снимка после..
...колега отвори - http://maps.google.bg/ и задай в търсачката тези координати 42.440331,23.60456
Много мерси за инфото на всички нолеги
Вероятно ще пътувам в петък следобяд за 4-5 дена,ако не надделее идеята за Монтанския. Наслука на всички

Аз ходих преди 2-3 седмици , на отиване минах през коч дере , ма водата беше към 50-60 см на мостчето и малко понаводних джипа , на връщане минах през злокучене и пътя не ми се видя много приятен , особено при злокучене . но кола може да мине без проблеми 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
... за някъв паркетен джип ли говорим, висок колкото лека кола, щон си го наводнил. 

ей за този

намокрих стелките само
но пък се събраха зяпачи да видят дали ще мина
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...малко е улегнал, но си е истински джип. Аз помислих от другите дето само се водят джипове.