колеги, мнение за sensas clasic feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

knaker
новобранец
новобранец

колеги, мнение за sensas clasic feeder

Мнение от knaker »

колеги, мнение за sensas clasic feeder.На него пише само match feeder с три върха е-3,60 ,някои знае ли каква му е акцията?
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: колеги, мнение за sensas clasic feeder

Мнение от Naiden71 »

knaker написа:колеги, мнение за sensas clasic feeder.На него пише само match feeder с три върха е-3,60 ,някои знае ли каква му е акцията?
Отговора се крие в Името. :wink:
Cohiba Fishing
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

knaker написа:някои знае ли каква му е акцията?
Чичко Гугъл откри това:
http://www.tropicliberec.cz/doporucujem ... fr-zdarma-
Медиум фидер
Акция-100гр. ?!?!?
Предлага се на 3,30 и 3,60....като акцията е еднаква 100гр.
Изображение
knaker
новобранец
новобранец

Мнение от knaker »

благодаря колега,ще го взема-цената е добра-45 лв
gele76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gele76 »

Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

На въпроса за фидера на Сенсас - това е карбонова пръчка от серията на Сенсас Specimen. Това са евтини пръчки от входното ниво на сенсас /има мач и посочения фидер/, които са предназначени за улов на шаран със специално усилена зона над дръжката и т.н. За фидера незнам, но имам Sensas specimen match и мога да кажа, че съм влюбен в тая пръчка. Уникално добра ако се ползва по предназначение-тоест за риболов на шарани на мач по комерсиални водоеми. Вадил съм доста шарани вече на него до и над 2 кг и пръчката се държи перфектно, а удоволствието е на макс. Предполагам, че фидера също ще е доста добър като го гледам е като мача ми 1 към1..
ПП. Това предложение на gele също си го заприходих TF GEAR Hardwear feeder/че и мача TF GEAR Hardwear match си взех да са ми комплектче/- още не съм имал време да го тествам, но на пръв поглед доста прецизна изработка, лека и много приятен строй. Качествени водачи и добър макародържач. Добри снадки на дяловете. Само това, което ме притесни е липсата на лаково покритие, което значи, че много трябва да се пази да не се надраскат бланките, / но това и при доста прехвалената Тика Ексел е същото/. Мнението ми за тия гегички - Hardwear серията е - перфектен избор за парите си - качествено и от тях лъха английски стил. Оценка 6+.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Сря Юли 14, 2010 10:26 am, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега, въобще не се притеснявай от липсата ма лаково покритие! :idea: Натуралната матирана бланка... си е класика в жанра :idea: :drinkers: :drinkers:
Изображение
pescador5
новобранец
новобранец

Мнение от pescador5 »

Като изхождаме от цените на продуктите Сенса,тази въдица е само име.Мое мнение,тежка и минала лекичко покрай фидерите.Но за 40лв какво може да се очаква,иначе пише дизайн Сенса.Като компромисен вариант става,ако не те увлече този риболов да я хвърлиш в някой ъгъл на килера и да събира прах.Да уточня-Сенса ми е любима фирма,да не останете с впечатление,че не ги долюбвам :D Въдицата е стъклопластова.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Бачо Илия написа:Колега, въобще не се притеснявай от липсата ма лаково покритие! :idea: Натуралната матирана бланка... си е класика в жанра :idea: :drinkers: :drinkers:
Благодаря ти, Бачо. Твоето мнение го ценя високо. Щом ти казваш, че е класика - значи е така. Отново благодаря.
pescador5 написа:Като изхождаме от цените на продуктите Сенса,тази въдица е само име.Мое мнение,тежка и минала лекичко покрай фидерите.Но за 40лв какво може да се очаква,иначе пише дизайн Сенса.Като компромисен вариант става,ако не те увлече този риболов да я хвърлиш в някой ъгъл на килера и да събира прах.Да уточня-Сенса ми е любима фирма,да не останете с впечатление,че не ги долюбвам :D Въдицата е стъклопластова.
Колега тази въдица си е на 100% Сенсас и я има в каталога за 2010 година. Това е както казах просто входно ниво като качество и цената в каталога на Сенсас е 39 евро. Въдицата не е стъклопластова на - те тука са си го написали хората http://www.rybashop24.com/en/Rods/Feede ... -Reel.html .
Между другото къде я има в България да се предлага, че и на такава цена каквато казваш???
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Бачо Илия написа:Колега, въобще не се притеснявай от липсата ма лаково покритие! :idea: Натуралната матирана бланка... си е класика в жанра :idea: :drinkers: :drinkers:
Има пръчки на Дайва от по 7-800 лева, при които бланката не е лакирана, защото лака увеличава теглото и разваля строя. :wink: 8)
нямам живарник
pescador5
новобранец
новобранец

Мнение от pescador5 »

Колега ,фидера съм го държал не един път в ръце.Но щом проявяваш мнителност,заповядай ,купи си го и със здраве да го използваш.В Пловдив го има на едно място поне преди месец-Булит.Хайде успех с покупката на матирания карбон :D :D :D А колкото до каталога на Сенса повярвай ми разглеждал съм го преди теб,нищо лошо. :wink:
Г- Тихов става на въпрос за въдица от 40лв,даже при нас е под тая цена.Махни някой процент печалба от търговеца на дребно,после от търговеца на едро и цената каква стана,е за карбонов фидер и то от какъв ,е нормална тази цена 20лв :D :D :D
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

pescador5 написа:.....Хайде успех с покупката на матирания карбон...
Г- Тихов става на въпрос за въдица от 40лв,даже при нас е под тая цена.Махни някой процент печалба от търговеца на дребно,после от търговеца на едро и цената каква стана,е за карбонов фидер и то от какъв ,е нормална тази цена 20лв :D :D :D
Колега прочети по-внимателно - това за матирания карбон съм го казал за въдиците на TF GEAR, а не за въпросния фидер на Сенсас.
Тях коментира и колегата Тихов.
ПП. Благодаря и на Тихов за мнинието - също доста ценено от мен.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Колега svilen_sa6kov мач-а на TF Gear http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=2621 този каква му е акцията ? :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
pescador5
новобранец
новобранец

Мнение от pescador5 »

svilen_sa6kov написа:
pescador5 написа:.....Хайде успех с покупката на матирания карбон...
Колега прочети по-внимателно - това за матирания карбон съм го казал за въдиците на TF GEAR, а не за въпросния фидер на Сенсас.
Тях коментира и колегата Тихов.
ПП. Благодаря и на Тихов за мнинието - също доста ценено от мен.
Колега ,прочетох внимателно поста ти,извини ме,но щом казваш за Тиката EКСЕЛ,че е прехвалена спирам да те чета.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ей тия Адвенчъри дето заминаха за Русе, са точно от такъв матиран карбон :idea: Мазни, та мазниииии....голям кеф :drinkers:
Тя, цялата серия е такава 3.0, 3.30, 3.60, 3.90, 4.20м.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”