Такъми за река Искър

Модератор: sapuna

Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Такъми за река Искър

Мнение от Mi7chell »

Здравейте предстои ми излет на река Искър,ако можете да ми предложите някои видове изкуствени примамки за спининг, и други методи за риболов на плувка или дъно.Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.Благодаря предварително.
Зарганолог
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Re: Такъми за река Искър

Мнение от nikozia »

Ако ще ловиш на спининг - блесни моска 2 или мепс аглиа 2. Сигурно и други ще свършат работа, но да не са малки и да имат стабилна игра(въртене), че при тва течение :|
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Ако ти се лови на плувка, меткай захранка за река с бели вътре и бел на куката, все нещо тря да излезне :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

ако продължава да вали(говоря в София)няма да е подходящо за изкуствени примамки,в момента реката е кафява в момента :?
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.
:roll:
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

zampo написа:
Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.
:roll:

Да не са преместили Вършец? :shock:
И да ме няма, пак съм тук !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Не са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .

Относно темата - Сръбски тракалки от най-евтините във всички размери са били и все още са най-уловистата примамка в този район . Само едно условие - задължително ги пробвай как работят щот много от тях се нуждаят от реглаж .

Марко , човека пита за Дефилето бре :idea: То верно че Искъра като най-голямата наша вътрешна река може да се интерпретира насекъде ама ... Много ми е интересно какъв щеше да е ефекта от неделшният упоменат риболов ако беше проведен в Дефилето :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

Не са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .
Приемам, защото не е по темата :wink:
И да ме няма, пак съм тук !
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Павел Иванов написа:Не са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .

Относно темата - Сръбски тракалки от най-евтините във всички размери са били и все още са най-уловистата примамка в този район . Само едно условие - задължително ги пробвай как работят щот много от тях се нуждаят от реглаж .
Който си познава Искъра си го познава,бях точно на Лакатник,до една порутена фабрика.Тази неделя направих излета ,но освен едно заблудено кленче на бял,друго не хванах.Мятах като замаян една червена блесна Мепс 2,и едно салмо около 4 см с ярки цветове,без успех.Избрах това място щото не намерих по-близо до софия реката да е толкова бавна.Преди това пробвах на Ромча,но и там резултата беше нулев.
Зарганолог
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”