Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Такъми за река Искър
Модератор: sapuna
Такъми за река Искър
Здравейте предстои ми излет на река Искър,ако можете да ми предложите някои видове изкуствени примамки за спининг, и други методи за риболов на плувка или дъно.Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.Благодаря предварително.
Зарганолог
Re: Такъми за река Искър
Ако ще ловиш на спининг - блесни моска 2 или мепс аглиа 2. Сигурно и други ще свършат работа, но да не са малки и да имат стабилна игра(въртене), че при тва течение 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Ако ти се лови на плувка, меткай захранка за река с бели вътре и бел на куката, все нещо тря да излезне 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ако продължава да вали(говоря в София)няма да е подходящо за изкуствени примамки,в момента реката е кафява в момента 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
-
- научил се да хвърля
Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.

-
- научил се да хвърля
zampo написа:Ще бъда в района на Искърското дефиле около Вършец.
Да не са преместили Вършец?

И да ме няма, пак съм тук !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .
Относно темата - Сръбски тракалки от най-евтините във всички размери са били и все още са най-уловистата примамка в този район . Само едно условие - задължително ги пробвай как работят щот много от тях се нуждаят от реглаж .
Марко , човека пита за Дефилето бре
То верно че Искъра като най-голямата наша вътрешна река може да се интерпретира насекъде ама ... Много ми е интересно какъв щеше да е ефекта от неделшният упоменат риболов ако беше проведен в Дефилето 
Относно темата - Сръбски тракалки от най-евтините във всички размери са били и все още са най-уловистата примамка в този район . Само едно условие - задължително ги пробвай как работят щот много от тях се нуждаят от реглаж .
Марко , човека пита за Дефилето бре

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Приемам, защото не е по тематаНе са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .

И да ме няма, пак съм тук !
Който си познава Искъра си го познава,бях точно на Лакатник,до една порутена фабрика.Тази неделя направих излета ,но освен едно заблудено кленче на бял,друго не хванах.Мятах като замаян една червена блесна Мепс 2,и едно салмо около 4 см с ярки цветове,без успех.Избрах това място щото не намерих по-близо до софия реката да е толкова бавна.Преди това пробвах на Ромча,но и там резултата беше нулев.Павел Иванов написа:Не са преместили Вършец но има отбивка в Дефилето около Лакатник към него та в случаят сметам да се подразбира тоя регион .
Зарганолог