06.Опицвет-Пълна Мизерия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

06.Опицвет-Пълна Мизерия

Мнение от altavoto_me4e »

4:30 ставане /ако може да се нарече ставане след като в 3 си легнах/ 5:00 в колата и 5:05 горе на мизерията на по кафе и кой да видя Гаргата /Калин знае кой е / "К'во стаа ,а нищо за риба ти ,и аз, къде на Братушкуво ,а вие а на Опицвет"
5:15 на околовръстно посоко Сърбия до тук добре.
Тамън минавама МЕТРО 2 и гледаме нещо гори "абе к'во е т'ва бе , а сено" сено ,сено ама не беше сено. Некъв пич се беше обърнал.Спрехме да видим к'во става шото пича видимо беше зле . Веднага на Пърза помощ и Пожарната.Питаме "к'во стана бе?" "Абе бегай обърнах се от една дупка" и к'во да видим пича пиян на МОТИКА.Дадохме му ГСМ да се обади на бащаси и тръгнахме към язовира.
И к'во да видим нова отбивка айде по нея ЛЕЛЕЛЕ то едни чукари та слезнахме от колата шото стана страшно , както и да е накрая стигнахме и заварваме тъбелката 5лв на пръчка улУвът не се плаща.
Айде сега ги изтрепахме си /рекох аз/
Дигнахме бариерата и влезнахме ,избрахме место и забъркахме захранката.Тоя дойде взема по 5 кинта и си тръгна.Ние метаме камшици , дънни абе нещо страшно и к'во да видиш след като е източил язовира изобщо не го е пълнил с риба !!
до 14:00 бяхме хванали 9 каракуди които даже нямаха 500гр и една която изтървахме а тя беше около 500гр.
Направо откачих идва пак и му викам "Абе какво си направил с язовира бе?" и той "Нищо само го изчистих и даже го зарибих" Ебахти зарибяването!
Към 14:30 си тръгнахме безкрайно разочаровани и с извода че този язовир вече е в черния ни списък А като си представа че за 2лв на пръчка и по 1лв кило на каракуда съм пълнил голям живарник и че съм начешвал крастата за година напред до преди 1 година направо ми идва да го утрепам тоя!!!
Имам снимки и Видео но немога да го качаа ако някой иска ще му ги дам да ги качи
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”