Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два часа с фидер на Марица...
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Два часа с фидер на Марица...
Здравейте...след няколко здрави капота,днес реших да си взема два свободни часа и да заметна такъма отново в любимата река...
Мястото е позната дестинация....новият мост на реката до Харманли...а Марица в перфекто състояние,само за риболов...

Фидерите бяха стъкмени набързо и заметнати на около 10-ина,12 метра...понеже разстоянието беше малко,регулярно подавах захранка и от ръка...

микса от аромати...

Двата монтажа...

и стръвчицата...

сергията...за два часа риболов...сума ти багаж,луда работа...

ей този хупостник,ме изненада на 10-ата минута...викам си ша има някоя и друга рибка...

...но се оказах лош пророк...нъци,като се закучи и не ще...
трябваше ми почти час за да излъжа ей този малчуган...

...малката опашчица си замина по живо,по здраво,за да повика някой свой по-голям роднина за следващите ми излети...

Като цяло си е поредното капо...незнайно защо но риба просто няма,на петното не се завъртя сериозна риба и индикации на кълване нямаше...със сигурност очаквах по сериозен и спорен риболов,но...
...два часа прекрасен релакс и голям кеф на макс...само с две рибета...но много емоции с въдиците в ръце...
това е от моя двучасов излет...до нови срещи и наслука...
Мястото е позната дестинация....новият мост на реката до Харманли...а Марица в перфекто състояние,само за риболов...

Фидерите бяха стъкмени набързо и заметнати на около 10-ина,12 метра...понеже разстоянието беше малко,регулярно подавах захранка и от ръка...

микса от аромати...

Двата монтажа...

и стръвчицата...

сергията...за два часа риболов...сума ти багаж,луда работа...

ей този хупостник,ме изненада на 10-ата минута...викам си ша има някоя и друга рибка...

...но се оказах лош пророк...нъци,като се закучи и не ще...
трябваше ми почти час за да излъжа ей този малчуган...

...малката опашчица си замина по живо,по здраво,за да повика някой свой по-голям роднина за следващите ми излети...

Като цяло си е поредното капо...незнайно защо но риба просто няма,на петното не се завъртя сериозна риба и индикации на кълване нямаше...със сигурност очаквах по сериозен и спорен риболов,но...
...два часа прекрасен релакс и голям кеф на макс...само с две рибета...но много емоции с въдиците в ръце...
това е от моя двучасов излет...до нови срещи и наслука...

Последно промяна от tamihal на Съб Юни 19, 2010 10:43 pm, променено общо 3 пъти.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Два часа с фидер на Марица...
Браво много красиво сомче

- slayder
- ще става разбирач
fishingmaniac написа:Браво много красиво сомче![]()
![]()

Дава ли? И дава и взема.
-
- сериозен играч
Другия път повече и по големи.
П.П.Това място е много хубаво,изненадан съм,че само това са ти били рибите,може би е трябвало да ги потърсиш малко по навътре на границата на по бързото течение.
П.П.Това място е много хубаво,изненадан съм,че само това са ти били рибите,може би е трябвало да ги потърсиш малко по навътре на границата на по бързото течение.

-
- кандидат преподавател
Важното е че си бил на реката ! Другия път , ще хванеш повече !
Върл Shimano фен!
Със сигурност !simo72 написа:Важното е че си бил на реката ! Другия път , ще хванеш повече !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мястото е перфектно,с дълбочина около 150-170 см....точно там ги търсих,на границата на бързея,но леко по леко водата ги буташе надолу,а и все пак времето беше ограничено (буквално два часа и 20 мин.),и най-вероятно захранката не сработи толкова бързо...!НИКИ ДОНЧЕВ написа:Другия път повече и по големи.
Колега, честно казано аз когато слагам по 3 бели червея даже не ми почуква на фидера,а щом заложа 1-2 на ситната кука удари не липсват и мреноците са доста интензивни,мятам няколко топчета захранка 5-6 с формата на пинг-понг колкото да се заклещят из дъното,но аз ловя на къса дистанция - 3-5 метра от брега максимум.
Бива,бива...не е задължително да хванеш риба,за да си прекараш добре.