Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Обещаващ излет
-
- фен клуб-скобар
Обещаващ излет
Вчера няма какво да правя следобят и на реката да видя каква е активността на рибите
Заложих на фидер и на боло
Времето прекрасно водата също абе всичко наред ,пристигнах на водата в 15,00 часа разпъване на сергията и криваците
Захранка качамак,с прашката стрелба на варено жито и сладка чаревица които ползвах и за стръв
след 20мин започнаха да идват прилични кефалчета които не снимах, но снимах само тези за което не съжалявам защото те не бяха преоритет на риболова търсех и успях да хвана ето това

Размера и теглото бяха прилични
но по информация предните дни рибите са били по-големи не съм снимал на водоема защото
2часа по-късно се почна светкавици ,гръмотевици и естественно пороен дъжд
още при първите светкавици прибрах карбончета,живарника и багажа набързо та не можах и да направя една фото-сесия като хората
но извода е че рибата по река Искър се активизира но скапаното време и разказва играта и лошото е че това е всеки ден дори и дне
Но здраве да е все пак ще спре да вали всеки ден

Заложих на фидер и на боло
Времето прекрасно водата също абе всичко наред ,пристигнах на водата в 15,00 часа разпъване на сергията и криваците
Захранка качамак,с прашката стрелба на варено жито и сладка чаревица които ползвах и за стръв
след 20мин започнаха да идват прилични кефалчета които не снимах, но снимах само тези за което не съжалявам защото те не бяха преоритет на риболова търсех и успях да хвана ето това

Размера и теглото бяха прилични
но по информация предните дни рибите са били по-големи не съм снимал на водоема защото
2часа по-късно се почна светкавици ,гръмотевици и естественно пороен дъжд
още при първите светкавици прибрах карбончета,живарника и багажа набързо та не можах и да направя една фото-сесия като хората
но извода е че рибата по река Искър се активизира но скапаното време и разказва играта и лошото е че това е всеки ден дори и дне
Но здраве да е все пак ще спре да вали всеки ден
-
- вече хвърля и на тежко
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Обещаващ излет
супер излет

-
- разбира нещата
-
- фен клуб-скобар
Благодаря Ви
дано да се оправи по-скоро това време та да направи човек качествен излет и снимки
дано да се оправи по-скоро това време та да направи човек качествен излет и снимки
Браво колега,
а на коя река си бил ?

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
еее пепи браос човече,нещо са ми познати тия каракуди,чувам нещо и за амури ама..не знам ти ли си бил .и да ти се скарам че не беше на състезанието

ето и от мен една красавица:

ето и от мен една красавица:
Последно промяна от ribolovcho на Сря Юни 23, 2010 8:22 am, променено общо 1 път.

Супер риби !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
добър риболов браво 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Красиви плочки колега 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Трябваше да ги снимаш рибите там ,колега,а не на този "прекрасен" фон на който ни ги представи......jultopepi написа:Реката е Искър долното течение до Червен бряг

-
- фен клуб-скобар
В тези гръмотевици и пороен дъжд ми беше само до снимки едвам събрах багажа мокър до кости камо ли правя снимки като знам че имам и земен път