Съвет за дънен монтаж за шаран

Модератор: sapuna

Аватар
vadica
новобранец
новобранец

Съвет за дънен монтаж за шаран

Мнение от vadica »

Съвет за дънен монтаж за шаран.Ако може без /на косъм/.И нещо за стръвта на съответния монтаж
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Въдица спри да спамиш из всички раздели на форума !!!! Има си търсачка...влез и напиши каквото те интересува...никой няма да ти отговори!!!...3ма сте къде нашарихте целия форум със баси детските въпроси....аре малко по сериозно за да не ти се появи Мода (щото Жорето няма да те бави много)и да те резне !
Господ може всичко чада мой !
saksi
фен клуб-скобар

Шаран

Мнение от saksi »

Защо трябва ДА ГО РЕЗНЕ.Човека просто си пита
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

то май за да питаш нещо в този форум е необходимо да имаш голям опит инак въпросите ти не се нравят. То така като че ли се губи ползата от този форум където май е мястото да получаваш инфо от някой който знае повече от теб, поне така мисля аз.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

какъв съвет бе нали се водиш за голем рибар шаранджия-постоянно пуска някакви глупави теми и иска да купува вадици-земи задавай смислени въпроси и престани да пълниш излешно форума с излешни теми!
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

МОДЕРИРАНО>ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
BULGARY
Аватар
dimitar baharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от dimitar baharov »

за дънен монтаж на шаран трябва да сложиш хранилка.В 80% от случаите съм хващал шаран на кука до хранилката.В нея слагаш обикновена захранка за шаран в която може да добавиш 1-2 ванилии и малко канела/това важи особено за платени водоеми/
За стръв най-успешни са торен червей,царевица и бял/не е задължително в тази последователност/
Ако сложиш една кука под и една над хранилката може след като поставиш стръвта и захранката да забиеш куките в захранката така че да остане стръвта навън.
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

А бе резачи мога ли да ВИ го резна аз.Та това е ФОРУМ както за инфо така и с образователна цел.Така че всеки има право да пита да дава акъл а пък за НЕДОБРOНAМЕРИНИТЕ-Мор.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”