За децата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

За децата

Мнение от G.Petkov »

В този раздел често се срещат теми като - "роди ми се син", "роди ми се дете", много колеги показват снимки на децата си в своите репортажи. Нашите деца са част от нас, наша е и отговорността за тях, включително и за това, че са недоучени и недоучили.
Има и деца, които са свъхактивни,много контактни,приказливи и любознателни, но те не са виновни че са такива.Нека бъдем по-търпеливи към тях,особено когато са попаднали във форум на възрастни, децата се превъзбуждат допълнително, търсят по всякакав начин вниманието на възрастните и естествено досаждат.Но те са деца, а много често и самотни.
Всички които се дразнят от наивните и често неграмотни постове, да ги игнорират, но в никакъв случай не бива да има "анкети за малоумие".За мен това е недопустимо.
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: За децата

Мнение от Andrey_76 »

Мисля че си прав колега ,но да не натиснеш 4 вместо ч и 6 за ш това си е неграмотност. Братовчетка ми е учителка и казва че пишат по същия начин.
Мисля че е виновен чата , и ние родителите.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Хубава тема! Абсолютно недопустимо е деца да бъдат наричани слабоумни, бавно изоставащи и т.н.
По-нормално е според мен да се опитаме да им покажем къде бъркат с тон, който да не накърни тяхното самочувствие и ранима психика. При положение, че не вземат от добра дума, администратора ще вземе необходимите мерки за овладяване на ситуацията, чрез някакъв вид наказание. Добрият тон по принцип е за предпочитане при комуникацията м/у хората, независимо от гледните ни точки.
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

Колеги не сам сагласен че сайта е за възрастни,а иначе по темата сам съгласен с вас,но това неговото е нахалство и изхвърляне.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Съгласен съм че не бива да се наричат децата с такива епитети.
Има няколко подрастващи, които се заседяха във форума е се развиват много бързо във всички насоки. И те се задържали във форума не заради нашата толерантност и отзивчивос, а заради собствената си упоритост и тъпеливост към нашите излияния на моменти.

Ако наистина искаме да променим нещо, ето ви един от най-лесните и сигурни начини. Колкот и да се струва шега на някой форума има възпитателна функция. Аз съм научил много неща и съм се променил в известно отношение от него примерно.
Без обиди и нерви към децата
, нека не забравяме от къде сме тръгнали :wink:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Ivak написа:...Има няколко подрастващи, които се заседяха във форума е се развиват много бързо във всички насоки. И те се задържали във форума не заради нашата толерантност и отзивчивос, а заради собствената си упоритост и тъпеливост към нашите излияния на моменти.

Ако наистина искаме да променим нещо, ето ви един от най-лесните и сигурни начини. Колкот и да се струва шега на някой форума има възпитателна функция.
Аз,съм научил много неща от форума едното е да не пиша на маймуница,и много други,за което благодаря на всички,преди не мислех толкова много за риболов а повече мислех да направя някоя щуротия,къде да се съберем с приятели да пием по-една бира и т.н. А,можете да промените доста мой набори към по-добро вместо да пушат треви и цигари,(което мен много ме дразни)да мрънкат на тяхните да ги водят за риба.Благодаря още веднъж,че сте ме научили на толкова много полезни неща.
Изображение Изображение
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Другия вариант е Модовете да трият мнения на маймуница. Така ако искат да пишат ,ще го правят както трябва
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Човешко е да се греши,божествено е да се прощава. Според мен спокойното и подробно разяснение на грешката има по-голям ефект от грубото нахокване и стигане до крайности. Никой не е затсрахован от грешки.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Marco Polo© написа: Ако имаш идея някои форумни елементи по колко лични са получавали, и то и от модератори...
Сигурно е така,колега . Поне си струва да се опитва,а дали ще се получи е друга работа. Наистина постовете на някой,колеги са меко казано/странни/. Поздрав.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
snegk

Мнение от snegk »

Никой не трябва да бъде обиждан, не зависимо от възрастта, пола или етническата принадлежност.За последното не съм много сигурен :D За децата които грешат, но не са вулгарни или крайни, винаги трябва толерантност.За тези обаче, които тръгват директно с рогите напред, да обиждат, не мисля, че трябва да сме толерантни. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

Хубаво е да се прощава, но и да се поучава, да може да осъзнае човек кога и къде греши за да не повтаря грешката си.

Но когато вече в поведението има агресивност, смятам, че трябва да се наказва.
И да ме няма, пак съм тук !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Andrey_76 написа:Другия вариант е Модовете да трият мнения на маймуница. Така ако искат да пишат ,ще го правят както трябва

То това е задължително и без предупреждение, пише го в правилата.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Децата са си деца , не трябва да забравяме , че те са наши и за това тяхно поведение вина имаме и ние , големите !
Хубавото е , че те имат време да се променят и мисля , че форума е помогнал на много от тях да се променят поне малко към добро , примера е пресен , с националните срещи да речем , макар че там самите ние не сме точно идеалният пример за подражание , но ...това е вече друга тема !
Добри или лоши , без децата сме загубени ,те са тези които ще наследят нашите "такъми" и на нас не ни остава нищо друго , освен да им се радваме , ако някога ни вземат с тях за риба , така както ги вземаме ние сега с нас ... !!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Аз пък не съм съгласен да се толерират образи на по 14 - 15 години поради причината че са "деца" !!! Това по груби сметки е поне седми клас което ще рече че би трябвало поне малко да са наясно че в Българският език няма латински букви еле пък цифри заместващи буквите :idea: :idea: :idea: Синът ми другата седмица прави седем години . Есенеска ще бъде първи клас . Пише бавно , старателно и проверява какво е написал преди да го пусне било на български , било на английски в любимите му форуми за Пи еС Пи геймъри , 39 ключа и пр. неща които го интересуват на неговата възраст !!! Прави са хората които казват че в случаят най-виновни са родителите ама тва щот на самите родители им е през ... за децата им явно !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Всички които се дразнят от наивните и често неграмотни постове, да ги игнорират, но в никакъв случай не бива да има "анкети за малоумие".За мен това е недопустимо.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”