Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За децата
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За децата
В този раздел често се срещат теми като - "роди ми се син", "роди ми се дете", много колеги показват снимки на децата си в своите репортажи. Нашите деца са част от нас, наша е и отговорността за тях, включително и за това, че са недоучени и недоучили.
Има и деца, които са свъхактивни,много контактни,приказливи и любознателни, но те не са виновни че са такива.Нека бъдем по-търпеливи към тях,особено когато са попаднали във форум на възрастни, децата се превъзбуждат допълнително, търсят по всякакав начин вниманието на възрастните и естествено досаждат.Но те са деца, а много често и самотни.
Всички които се дразнят от наивните и често неграмотни постове, да ги игнорират, но в никакъв случай не бива да има "анкети за малоумие".За мен това е недопустимо.
Има и деца, които са свъхактивни,много контактни,приказливи и любознателни, но те не са виновни че са такива.Нека бъдем по-търпеливи към тях,особено когато са попаднали във форум на възрастни, децата се превъзбуждат допълнително, търсят по всякакав начин вниманието на възрастните и естествено досаждат.Но те са деца, а много често и самотни.
Всички които се дразнят от наивните и често неграмотни постове, да ги игнорират, но в никакъв случай не бива да има "анкети за малоумие".За мен това е недопустимо.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За децата
Мисля че си прав колега ,но да не натиснеш 4 вместо ч и 6 за ш това си е неграмотност. Братовчетка ми е учителка и казва че пишат по същия начин.
Мисля че е виновен чата , и ние родителите.
Мисля че е виновен чата , и ние родителите.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Хубава тема! Абсолютно недопустимо е деца да бъдат наричани слабоумни, бавно изоставащи и т.н.
По-нормално е според мен да се опитаме да им покажем къде бъркат с тон, който да не накърни тяхното самочувствие и ранима психика. При положение, че не вземат от добра дума, администратора ще вземе необходимите мерки за овладяване на ситуацията, чрез някакъв вид наказание. Добрият тон по принцип е за предпочитане при комуникацията м/у хората, независимо от гледните ни точки.
По-нормално е според мен да се опитаме да им покажем къде бъркат с тон, който да не накърни тяхното самочувствие и ранима психика. При положение, че не вземат от добра дума, администратора ще вземе необходимите мерки за овладяване на ситуацията, чрез някакъв вид наказание. Добрият тон по принцип е за предпочитане при комуникацията м/у хората, независимо от гледните ни точки.
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги не сам сагласен че сайта е за възрастни,а иначе по темата сам съгласен с вас,но това неговото е нахалство и изхвърляне.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен съм че не бива да се наричат децата с такива епитети.
Има няколко подрастващи, които се заседяха във форума е се развиват много бързо във всички насоки. И те се задържали във форума не заради нашата толерантност и отзивчивос, а заради собствената си упоритост и тъпеливост към нашите излияния на моменти.
Ако наистина искаме да променим нещо, ето ви един от най-лесните и сигурни начини. Колкот и да се струва шега на някой форума има възпитателна функция. Аз съм научил много неща и съм се променил в известно отношение от него примерно.
Без обиди и нерви към децата
, нека не забравяме от къде сме тръгнали
Има няколко подрастващи, които се заседяха във форума е се развиват много бързо във всички насоки. И те се задържали във форума не заради нашата толерантност и отзивчивос, а заради собствената си упоритост и тъпеливост към нашите излияния на моменти.
Ако наистина искаме да променим нещо, ето ви един от най-лесните и сигурни начини. Колкот и да се струва шега на някой форума има възпитателна функция. Аз съм научил много неща и съм се променил в известно отношение от него примерно.
Без обиди и нерви към децата
, нека не забравяме от къде сме тръгнали

Аз,съм научил много неща от форума едното е да не пиша на маймуница,и много други,за което благодаря на всички,преди не мислех толкова много за риболов а повече мислех да направя някоя щуротия,къде да се съберем с приятели да пием по-една бира и т.н. А,можете да промените доста мой набори към по-добро вместо да пушат треви и цигари,(което мен много ме дразни)да мрънкат на тяхните да ги водят за риба.Благодаря още веднъж,че сте ме научили на толкова много полезни неща.Ivak написа:...Има няколко подрастващи, които се заседяха във форума е се развиват много бързо във всички насоки. И те се задържали във форума не заради нашата толерантност и отзивчивос, а заради собствената си упоритост и тъпеливост към нашите излияния на моменти.
Ако наистина искаме да променим нещо, ето ви един от най-лесните и сигурни начини. Колкот и да се струва шега на някой форума има възпитателна функция.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Другия вариант е Модовете да трият мнения на маймуница. Така ако искат да пишат ,ще го правят както трябва
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- danev69
- сериозен играч
Човешко е да се греши,божествено е да се прощава. Според мен спокойното и подробно разяснение на грешката има по-голям ефект от грубото нахокване и стигане до крайности. Никой не е затсрахован от грешки.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- danev69
- сериозен играч
Сигурно е така,колега . Поне си струва да се опитва,а дали ще се получи е друга работа. Наистина постовете на някой,колеги са меко казано/странни/. Поздрав.Marco Polo© написа: Ако имаш идея някои форумни елементи по колко лични са получавали, и то и от модератори...
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
Никой не трябва да бъде обиждан, не зависимо от възрастта, пола или етническата принадлежност.За последното не съм много сигурен
За децата които грешат, но не са вулгарни или крайни, винаги трябва толерантност.За тези обаче, които тръгват директно с рогите напред, да обиждат, не мисля, че трябва да сме толерантни. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Хубаво е да се прощава, но и да се поучава, да може да осъзнае човек кога и къде греши за да не повтаря грешката си.
Но когато вече в поведението има агресивност, смятам, че трябва да се наказва.
Но когато вече в поведението има агресивност, смятам, че трябва да се наказва.
И да ме няма, пак съм тук !
- barutchiata ©
- Администратор
Andrey_76 написа:Другия вариант е Модовете да трият мнения на маймуница. Така ако искат да пишат ,ще го правят както трябва
То това е задължително и без предупреждение, пише го в правилата.
- dimitar_
- сериозен играч
Децата са си деца , не трябва да забравяме , че те са наши и за това тяхно поведение вина имаме и ние , големите !
Хубавото е , че те имат време да се променят и мисля , че форума е помогнал на много от тях да се променят поне малко към добро , примера е пресен , с националните срещи да речем , макар че там самите ние не сме точно идеалният пример за подражание , но ...това е вече друга тема !
Добри или лоши , без децата сме загубени ,те са тези които ще наследят нашите "такъми" и на нас не ни остава нищо друго , освен да им се радваме , ако някога ни вземат с тях за риба , така както ги вземаме ние сега с нас ... !!!
Хубавото е , че те имат време да се променят и мисля , че форума е помогнал на много от тях да се променят поне малко към добро , примера е пресен , с националните срещи да речем , макар че там самите ние не сме точно идеалният пример за подражание , но ...това е вече друга тема !
Добри или лоши , без децата сме загубени ,те са тези които ще наследят нашите "такъми" и на нас не ни остава нищо друго , освен да им се радваме , ако някога ни вземат с тях за риба , така както ги вземаме ние сега с нас ... !!!
- Павел Иванов
Аз пък не съм съгласен да се толерират образи на по 14 - 15 години поради причината че са "деца" !!! Това по груби сметки е поне седми клас което ще рече че би трябвало поне малко да са наясно че в Българският език няма латински букви еле пък цифри заместващи буквите
Синът ми другата седмица прави седем години . Есенеска ще бъде първи клас . Пише бавно , старателно и проверява какво е написал преди да го пусне било на български , било на английски в любимите му форуми за Пи еС Пи геймъри , 39 ключа и пр. неща които го интересуват на неговата възраст !!! Прави са хората които казват че в случаят най-виновни са родителите ама тва щот на самите родители им е през ... за децата им явно !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov