Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платен водоем близо до Пловдив с хубава природа?
Модератор: Paublo_Eskobar
Платен водоем близо до Пловдив с хубава природа?
Търся приятен водоем до около 30-40 км. от Пловдив който да не е забранен за риболов в момента и да става за пикник.
Някакви идеи?
Някакви идеи?
Здрасти колега, на 01/05/2006 бях с един приятел от Пловдив на един язовир след Първомай. Казва се Езерово (като селото до което се намира) - там условията са 10 лв. на човек без ограничение на пръчките и каквото си хванеш си е за теб. Мисля, че и сега ще може да отидеш по-време на забраната. За около 4 часа (12:00 - 16;00) двама човека с по една пръчка на плувка хванахме около 8 кг. риба (оклей и каракуда). Дано да съм бил полезен. Наслука 

около Пловдив
Бих предложил водоема след с.Смилец.Красива природа,дървета и разбира се едра риба.Вчера бях там.Резултата е 2кг.шаран.Един,ама на фронта.Такса 5лв,каквото си хванеш.Голям и дълбок язовир.До него се стига по Пазарджишко шосе-старото,надясно по пътя за Мало конаре и се стига до с.Смилец.След селото има 2прелеза,след втория се свива надясно,по мек път.На около 100м този път се разклонява и се хваща дясния ръкав,който води до фургона на пазача.Наслука.