Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Нов РИБ
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Нов РИБ
Извинявам се,че пускам нова тема, но мисля, че ще е интересно.След много перипетии, притеснения и неизвестност, най после получих новата си лодка!
Лодката е РИБ, но СГЪВАЕМ-сгъва се до размерите на голям сак. Разбира се душата ми не издържа и го разгънах и надух още в къщи, защото не бях виждал как изглежда "на живо".
На първо четене всичко май е О.К., но сега направо не знам как ще устискам до събота,за водна проба. Качеството на снимките е "кофти"защото ЖСМ-то толкова може.

Лодката е РИБ, но СГЪВАЕМ-сгъва се до размерите на голям сак. Разбира се душата ми не издържа и го разгънах и надух още в къщи, защото не бях виждал как изглежда "на живо".
На първо четене всичко май е О.К., но сега направо не знам как ще устискам до събота,за водна проба. Качеството на снимките е "кофти"защото ЖСМ-то толкова може.

Последно промяна от megalodon63 на Нед Юни 27, 2010 9:08 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Нов РИБ
Много е хубава да си я ползваш с здраве и големи риби да уловиш 

-
- новобранец
Модерирано!Пиши на кирилица!barutchiata
- pachosz
- сериозен играч
Супер е лодката! Със здраве да дърпаш големите рибоци с нея! И безаварийно

- barutchiata ©
- Администратор
Браво бате, гледам и кака е в лодката
,готова за риболов.

Повече от интересно е. Дай някакъв сайт, където да ги видя, че сефте виждам сгъваем риб. И кажи някакви ТТ данни - размери, какъв мотор носи(к.с. кг.) и....ако не е тайна, какви пари струва.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- новобранец
"Кака" много се радва щото и идваше нанагорно да помага със старото пластмасово корито.barutchiata © написа:Браво бате, гледам и кака е в лодката,готова за риболов.
Сайта на производителя е http://www.winboat.ru. Там има и т.т. данни и цени. Модела на моята е 360 Сприннт
-
- вече хвърля и на тежко
Каква събота бе човек, заебавай всичко и на вода! Честито, идеално изглежда коритцето! Дано да ти доставя много удоволствие! Успех!!!megalodon63 написа: На първо четене всичко май е О.К., но сега направо не знам как ще устискам до събота,за водна проба.

Хубава лодка. Със здраве да си я ползваш и да не те изоставя 

-
- ще става разбирач
Това чудо руско ли e колегаmegalodon63 написа:"Кака" много се радва щото и идваше нанагорно да помага със старото пластмасово корито.barutchiata © написа:Браво бате, гледам и кака е в лодката,готова за риболов.
Сайта на производителя е http://www.winboat.ru. Там има и т.т. данни и цени. Модела на моята е 360 Сприннт

-
- научил се да хвърля
Е готина лодка ама много скъпа за Риб.Това в бг пари е към 2800лв,вероятно плюс транспорт става дебело.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Доста е лекичка, това ми направи впечатление на мен....защо ли!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
-
- новобранец
Не е! Лъжат руснаците! Не съм я мерил, но определено е по-тежка от 50кг. и то без греблата седалките и помпата!Шморхи написа:Доста е лекичка, това ми направи впечатление на мен....защо ли!
Вярно,че е скъпичка, но пък не ти трябва колесар ,и той не е евтин пък и друго си е да не ти се вее нищо зад колата/джипа,буса/докато пътуваш и маневрираш . А и друго-в момента е сгъната и "паркирана" под кревата на сина ми, което е ,меко казано, трудно за нормален РИБ. В събота като я пробвам ще напиша подробно /и честно/ как се е държала и ще се постарая да направя и снимки.
-
- научил се да хвърля
Ами големи риби и хубави емоции с рибчето.Напиши повече подробности как се сдоби с него.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Да ти е честита и безпроблемно каране
......А аз си мислех, че руснаците само оръжия за масово унищожение могат да правят. И на мен ми е интересно как ще се държи...с какъв мотор ще я караш? Не, че съм много запознат, но май не съм виждал подобен/да речем китайски/ еквивалент на такъв тип разглобяем РИБ.

Скуката убива...