Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Garbolino Squad Super Picker
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Garbolino Squad Super Picker
Здравейте колеги...
(малко предистория) Бях си взел спининг пръчка на Абу Гарсия 5-15гр. (травъл) и си фърках със спининга по реката много доволно... ползвах го и 2-3 пъти за ваглер , пак бях доволен но един ден миналата седмица върхът просто си увисна на едно от хвърлянията
беше се протрил там където заставаше подвижния водач.... Както и да е счупих 1 коляно и продължих да си фъргам
Онзи ден, когато се прибирах се заговорих с един рибар(Англичанин) много приятен чичек и той ги мореше на фидер (любимия ми риболов) ... честно да си призная нищо не беше хванал но като го видях с фидерите и охххх ЛЮБОВ ...
та вчера наобяд бегом до Уимбълдън и закупих 3 хранилки, и един фидер връх Дренан 1.5 унций, с мисълта някакси да го напасна на счупения спининг
Резах правих струвах ииииии накрая облепих с тиксо
аххахахах може да ви е смешно но цяла вечер си фърлях без проблем с счупена спининг пръчка с дължина 1.50м + фидер връх залепен с тиксо... после може и снимки да сложа...
Най-големия кеф беше когато извадих: ЗМИОРКА !!!
аххахаха около 65 санта голям тюфлек... напрао шубето ме хвана ебати странното животно...(действието се развива 11 часа вечерта без лампа). Както и да е пришалеца си бега домо и аз към 12 се прибрах...
СЪЩЕСТВЕНАТА ЧАСТ: ще си купувам пикер да моря платички, перки, змиорки, шарковци, кефали абе сичко дето има в тая река
Спрял съм се на :
Garbolino Squad Super Picker rod- http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... eeder-rod/
някакви впечатления да имате от него ???? или някой друг да препоръчате от който сте доволни ?????
Благодаря
(малко предистория) Бях си взел спининг пръчка на Абу Гарсия 5-15гр. (травъл) и си фърках със спининга по реката много доволно... ползвах го и 2-3 пъти за ваглер , пак бях доволен но един ден миналата седмица върхът просто си увисна на едно от хвърлянията

Резах правих струвах ииииии накрая облепих с тиксо

Най-големия кеф беше когато извадих: ЗМИОРКА !!!

СЪЩЕСТВЕНАТА ЧАСТ: ще си купувам пикер да моря платички, перки, змиорки, шарковци, кефали абе сичко дето има в тая река

Garbolino Squad Super Picker rod- http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... eeder-rod/
някакви впечатления да имате от него ???? или някой друг да препоръчате от който сте доволни ?????
Благодаря
Последно промяна от Станимир Христов на Чет Юли 15, 2010 8:20 pm, променено общо 1 път.

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- научил се да хвърля
Re: Въпрос за пикер
Гарболино лошо няма. Взимай пробвай а и като гледам не е много скъпо. Поздрави и успех със змиорките и другия път с челник. 

-
- разбира нещата
Здравейте
поръчах пикерчето преди малко като пристигне ще слежа някоя снимка и ще споделя мнение.... 

-
- разбира нещата
Ох Колега.... пе*алска работа
... Тези от сайта още чакат доставката им от Гарболино от Франция да пристигне и не е дошъл... вчера пак им звънях...
На сайта им пише доставка 2-4 дена ама нещо яко се забавиха нещата (вече 8 дена)... надявам се тези дни да дойде и ще пиша задължително

На сайта им пише доставка 2-4 дена ама нещо яко се забавиха нещата (вече 8 дена)... надявам се тези дни да дойде и ще пиша задължително

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аха.Ще дойде.И да пишеш.
п.п.Е, аз от София от "колега" от форума чакам едни плувки 35-ти ден...
п.п.Е, аз от София от "колега" от форума чакам едни плувки 35-ти ден...

-
- разбира нещата
Здравейте,
Днес ходих да си взема пикер-а и най-накрая вече е при мен и както бях обещал ще споделя малко инфо....
Впечатленията ми са: изключително добра изработка, много тънка и жилава бланка, много приятни материали, много добра дръжка и държач за макарата,много лек прът и удобно стой в ръката, калъфа е доста омекотен отвътре и има 2 отделни залепящи се джоба за пръта и за върховете който са стъклени и 3-те... Общо взето съм повече от доволен и изненадан...
Недостатъци: няма означени унций на 3-те връха. Ето снимки:

Утре ще отида до Уимбълдън, че съм си харесал едни стъклени върхове на Дренан да пробвам дали ще паснат + един тубос ще си взема и стръв за Бяла риба, та ако се пооправи времето тези дни да пробвам пикерчето в бойни условия....
Днес ходих да си взема пикер-а и най-накрая вече е при мен и както бях обещал ще споделя малко инфо....
Впечатленията ми са: изключително добра изработка, много тънка и жилава бланка, много приятни материали, много добра дръжка и държач за макарата,много лек прът и удобно стой в ръката, калъфа е доста омекотен отвътре и има 2 отделни залепящи се джоба за пръта и за върховете който са стъклени и 3-те... Общо взето съм повече от доволен и изненадан...
Недостатъци: няма означени унций на 3-те връха. Ето снимки:

Утре ще отида до Уимбълдън, че съм си харесал едни стъклени върхове на Дренан да пробвам дали ще паснат + един тубос ще си взема и стръв за Бяла риба, та ако се пооправи времето тези дни да пробвам пикерчето в бойни условия....

-
- разбира нещата
Ето Бачо

кабела е от телефон....

кабела е от телефон....

-
- учете се от него
Ми, добре са- в смисъл че не са карбонови
Предполагам че са в пределите на 1.5-2.5 унции или нещо подобно. Моето СПРО (2.70м, акция до 40гр.) е фабрично с два карбонови върха, по моя сметка 2.0 и 3.0 унции и съм го тунинговал с допълнителен стъклопластов връх 1.0 унции.

-
- разбира нещата
Ами не знам на мен ми се виждат по-меки от 1.5 унций и за това мислех да му купувам 1.5, 2 и 2.5 унций.... как мога да проверя колко унций са ? има ли някакъв начин?

-
- учете се от него
Хвани ги трите заедно за върха и щракни една снимка, ама така че да се виждат целите върхове- горе долу ще може да се каже от какъв порядък са по провисването; иначе аз горе долу съм си изработил някаква методика за такъв тест, която много рядко ползвам понеже потдържам едно постоянно ниво на 5-6 фидера в наличност и общо 20-25 върха, та тия на които нищо не пише ги сравнявам с тия на които пише и отделно съм ги мерил 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да му върже 28 грама олово - едно 20 и 4 оливети по 2 грама или там с каквото разполага
нямам живарник
Re: Garbolino Squad Super Picker
Честито
Много риби и сгънати връхчета
п.п. Вземи няколко като си идваш към България

Много риби и сгънати връхчета

п.п. Вземи няколко като си идваш към България

-
- разбира нещата
Re: Garbolino Squad Super Picker
Ето и тестовете на върховете
ТЕЖЕСТ 23гр.

ТЕЖЕСТ 40гр.

ТЕЖЕСТ 58гр.

Дано теста е излезъл сполучлив, а сега вие сте на ход ????
ТЕЖЕСТ 23гр.

ТЕЖЕСТ 40гр.

ТЕЖЕСТ 58гр.

Дано теста е излезъл сполучлив, а сега вие сте на ход ????