Бойкот

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

Бойкот

Мнение от miki_sos »

Колеги,предлагам тази тема във връзка с това , че много от нас през забранения период ,и не само тогава ходят на платени язовири.нека всеки който е "изгорял" да пише името на язовира,като по този начин ще спрем да "гушим" некоректните арендатори. Моля ви използваите тази възможност, която ще ни бъде от голяма полза.Ето ви моето първо име от евентуалния списък:Язовира до пътя на село Брестак. три ходения- една риба- 30 лева !!! БРЕСТАК [/u]
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Около варна друг язовир е Здравец...2 ходения нито 1 риба ! ;)
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Бургас - Рудник
2 шаранчета по 800 за цял ден
sabla
новобранец
новобранец

Мнение от sabla »

язовир "Слаковци", 13 и 14.05 - пет пръчки абсолютно нищо, около 50 други компании на язовира - почти нищо,
но все пак може да е времето или ... майсторите
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Ribarina написа:Бургас - Рудник
2 шаранчета по 800 за цял ден

Е ти под кило рибите за неуспех ли ги броиш :D !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
johny
новобранец
новобранец

Мнение от johny »

sabla написа:...но все пак може да е времето...
От мръстенето е по-вероятно. Мисля, че темата емного добра, като идея, но не е сега времето. Нека да изчакаме до края на забраната или поне до края на м.Май и пак да проверим... :roll: :roll: :roll:
Последно промяна от johny на Нед Май 14, 2006 10:03 pm, променено общо 1 път.
И аз ще стана риболовец...
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Къде съм го писал това?
:shock: :shock: :shock:
Аватар
johny
новобранец
новобранец

Мнение от johny »

Хиляди лични извинения на Ribarina :oops: :oops: :oops: . В бързината съм сбъркал. Грешката поправена.
И аз ще стана риболовец...
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Бойкот

Мнение от Van Helsing »

.Ето ви моето първо име от евентуалния списък:Язовира до пътя на село Брестак. три ходения- една риба- 30 лева !!! БРЕСТАК [/u][/quote]
Абе, батко- не ходи по три пъти на гьол без риба- и един ден е достатъчен да осъзнаеш че си изигран! Може още за довиждане да заиграеш някой камък по главата на арендатора! :D
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

re

Мнение от Pocko »

аз съм съгласен до някъде с johny защото и аз тази неделя ходих на един водоем (гьол) който не е забранен и не се държи под аренда, където съм хващал повече риба но вчера беше доста слабо. Ами аз на кого да се сърдя ви питам? На крив х.й - и космите му пречат. Всички знаете че има дни и дни. Не казвам че не злоупотребяват по тези арендовани водоеми но малко ми изглежда несериозно твърдение от сорта - " ами аз ходих и нищо не хванах, за това - БОЙКОТ" :wink: Имаше някъде по форума на скоро едно мнение на колега на когото са му изпочупили колата за нема нищо - това ДА! Такива мутренски изпънения или примерно да няма никъква риба ДА - но за да отидете вие където и да е колеги , най вероятно някой ви е казал че е бил там и е ХВАНАЛ РИБА.
ДВА ПЪТИ МЕРИ _ ЕДИН ПЪТ РЕЖИ!
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
кога нема риба и рака е риба
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

колега!!!

Мнение от miki_sos »

Колега,значи става въпрос за това,когато е пределно ясно ,че вече не се зарибява и че,собствениците ,,лежат,,на стари лаври ,да не им помагаме да ни мамят.аз за себе си отговарям,когато казвам ,че на брестак не се зарибява.миналата година имаше винаги риба там ,с по малко от 4-5 шарана не съм се връщал,но сега освен аз идруги около30-40 колеги изгоряха.сам си отговори,за какво става въпрос!а това за ;имало ден ,нямало ден''изобщо не съм съгласен,защото там където има много риба-празно няма.пък ако поставяш под съмнение доводите направи си един излет до Брестак.НАСЛУКА!!
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Аз знам един водоем, който арендаторите първо минаха 100 пъти с мрежи, а после за по- сигурно пуснаха крана и го източиха! Да ама той отново се напълни и сега прибират само дневна такса на балъците от града, ама рибетата рамбовци, оцелели от мрежите не са много! Еех, поне ходят на чист въздух- по- добре отколкото да седят по кръчмите! А и таксата е наполовина, отпреди когато беше пълно с риба! :D
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

bojkot

Мнение от miki_sos »

напиши му заглавието де!!
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

калиманци

Мнение от miki_sos »

следващия гьол е язовирчето след село КАЛИМАНЦИ до гр.Варна.видях ,че има коли и реших да се отбия да проверя.пазачите казаха,че имало шаран и амур,но рибарите които бяха там казаха ,че това е дърта лъжа и ,че има само дребна каракуда.вярно е!!за 3 часа хванах 5 каракуди по 50 гр.иначе таксата е 5 лв. за 3 пръчки.на тръгване казах на пазачите в,,очите'',че и те са се изучили да лъжат.!Даже не ми отговориха.
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

ЯЗ.РОСИНА. ДО грТЪРГОВИЩЕ----жива измама :twisted: :evil: :twisted: :evil: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”