Питане за директен телескоп

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

aSuS22
новобранец
новобранец

Питане за директен телескоп

Мнение от aSuS22 »

Искам да ви питам за директен телескоп до 4 метра,цена до 50 лв не повече и да е хубав разбира се!! :D :D :D :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Питане за директен телескоп

Мнение от nikidilov »

Да е (хубав)на вид и цвят или да ловиш риба с него?
aSuS22
новобранец
новобранец

Мнение от aSuS22 »

Да ловя риба много ясно! :D :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
rusty
новобранец
новобранец

Мнение от rusty »

А какви риби ще се опитваш да хванеш? на море ли, на язовир ли ,а може би река
aSuS22
новобранец
новобранец

Мнение от aSuS22 »

На язовири,микроязовири блата.За каракуди,костур,червеноперка,уклей.
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=3 Купи си 5 метровия няма да останеш разочарован .О т модел globe New Hunter успех .
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

колега , моето мнение е че за язовири,блата,езера, реки абе за сякъде минимума е 6 метра. от 4метров полза никаква. скоро дори не съм виждал някой да лови с 4 метра. за 40-50лв можеш да купиш приличен 5-6м директен които не е много тежък./освен ако не си под 15-16год/. купиш ли 4метров след 2 риболова вече ще те е яд. пиши ми на лични ако те интересува откъде да го вземеш ,говоря за нов от магазин.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

оппа, сори , предложението е в софия. тук е магазина.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За 50 лева си мисля,че никак няма начин да е хубав директния-т.е.да е толкова лек и същевременно борбен,че да не ти се приключва излета.
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

INCUBUS написа:За 50 лева си мисля,че никак няма начин да е хубав директния-т.е.да е толкова лек и същевременно борбен,че да не ти се приключва излета.
съгласен съм ,че има къде-къде по добри, но аз лично доста години лових с 6м триста и малко грамов директен с доста приличен строй ,които тогава струваше 60лв ,сега е около50лв. сега ловя с 7м около 300грама взех го ако не се лъжа за 160лв, но винаги на риболов ходя и с шестака за резерва тъй като вече се убедих ,че е по здрав /след чупене върха на седмака/.Искам да отбележа ,че съм наясно-има много по качествени изделия, но са и доста па скъпи,нали! все пак цената си остава важен фактор.поне за мен :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Виж сега,тя цената има има и при мен голяма роля-паричките предпочитам винаги да ги изпия и измезя с качествени неща :drinkers: Ама като става въпрос за директни,имам пред вид 13 часов излет /05.15ч до 20.05ч/с директния в ръцете през повечето време.За това,не признавам директен за удобен,при който 6-цата е повече от 180 грама,а седмицата - 236 грама.За петицата да не говорим - 130 грама и толкова.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

aSuS22 написа:Искам да ви питам за директен телескоп до 4 метра,цена до 50 лв не повече и да е хубав разбира се!! :D :D :D :lol:
Вземи си професионално спиди за спортен риболов на СПРО; освен че е много бръз, е и много здрав- аз съм с 5.50 и се замислям и за още един 4.0 или 4.50 :idea: :drinkers:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ето това:

http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5869

п.п. пропуснах в предния пост да дам линка :oops: :D
Изображение
Tanazius
новобранец
новобранец

Мнение от Tanazius »

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1725
Силно ти го препоръчвам, колега! Много удобна, много здрава и много стегната. Имам 7-метровия вариант и съм супер доволен. Малко е по-тежък от Classis-a, но пък е много по-здрав. Няма да имаш изненади от по-големи риби - аз го ползвам вече 1,5 година и 4,5 кг. шаран си го вадиш като с кеп :D Вземи си 6-метровия, той е само 290 гр.
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

Колеги, четете първия пост, пък тогава предлагйте. Човекът е дал горна граница от 50кинта мах!
Колега, за тия пари не знам какво би могъл да вземеш, но 4 метра според мен е прекалено малко, за директен! Не, че не става , но са много по-мало ситуациите, в които би могъл да го ползваш успешно, отколкото един 5-6 метров телескоп!
Бих се спрял на Globe - New Hunter, 5 или 6 метра. 6 метровия е 61 лева и всъщност не е 6м, а около 5.60м и става. Само че, ако имаш възможност го купи от магазин, в който да можеш обстойно да огледаш колената за дефекти и шупли и разни други, които биха довели до повреждане на въдицата! Ако пък можеш, задели още някой лев и тогава възможността да избираш и качеството на въдицата се увеличава доста.
Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”