Питане за директен телескоп
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Питане за директен телескоп
Искам да ви питам за директен телескоп до 4 метра,цена до 50 лв не повече и да е хубав разбира се!!

- nikidilov
- ще става разбирач
Re: Питане за директен телескоп
Да е (хубав)на вид и цвят или да ловиш риба с него?
А какви риби ще се опитваш да хванеш? на море ли, на язовир ли ,а може би река
На язовири,микроязовири блата.За каракуди,костур,червеноперка,уклей.
-
- научил се да хвърля
http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=3 Купи си 5 метровия няма да останеш разочарован .О т модел globe New Hunter успех .
-
- новобранец
колега , моето мнение е че за язовири,блата,езера, реки абе за сякъде минимума е 6 метра. от 4метров полза никаква. скоро дори не съм виждал някой да лови с 4 метра. за 40-50лв можеш да купиш приличен 5-6м директен които не е много тежък./освен ако не си под 15-16год/. купиш ли 4метров след 2 риболова вече ще те е яд. пиши ми на лични ако те интересува откъде да го вземеш ,говоря за нов от магазин.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
-
- новобранец
оппа, сори , предложението е в софия. тук е магазина.
-
- кандидат преподавател
За 50 лева си мисля,че никак няма начин да е хубав директния-т.е.да е толкова лек и същевременно борбен,че да не ти се приключва излета.
-
- новобранец
съгласен съм ,че има къде-къде по добри, но аз лично доста години лових с 6м триста и малко грамов директен с доста приличен строй ,които тогава струваше 60лв ,сега е около50лв. сега ловя с 7м около 300грама взех го ако не се лъжа за 160лв, но винаги на риболов ходя и с шестака за резерва тъй като вече се убедих ,че е по здрав /след чупене върха на седмака/.Искам да отбележа ,че съм наясно-има много по качествени изделия, но са и доста па скъпи,нали! все пак цената си остава важен фактор.поне за менINCUBUS написа:За 50 лева си мисля,че никак няма начин да е хубав директния-т.е.да е толкова лек и същевременно борбен,че да не ти се приключва излета.

-
- кандидат преподавател
Виж сега,тя цената има има и при мен голяма роля-паричките предпочитам винаги да ги изпия и измезя с качествени неща
Ама като става въпрос за директни,имам пред вид 13 часов излет /05.15ч до 20.05ч/с директния в ръцете през повечето време.За това,не признавам директен за удобен,при който 6-цата е повече от 180 грама,а седмицата - 236 грама.За петицата да не говорим - 130 грама и толкова.

-
- учете се от него
Вземи си професионално спиди за спортен риболов на СПРО; освен че е много бръз, е и много здрав- аз съм с 5.50 и се замислям и за още един 4.0 или 4.50aSuS22 написа:Искам да ви питам за директен телескоп до 4 метра,цена до 50 лв не повече и да е хубав разбира се!!![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
Ето това:
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5869
п.п. пропуснах в предния пост да дам линка

http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5869
п.п. пропуснах в предния пост да дам линка

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1725
Силно ти го препоръчвам, колега! Много удобна, много здрава и много стегната. Имам 7-метровия вариант и съм супер доволен. Малко е по-тежък от Classis-a, но пък е много по-здрав. Няма да имаш изненади от по-големи риби - аз го ползвам вече 1,5 година и 4,5 кг. шаран си го вадиш като с кеп
Вземи си 6-метровия, той е само 290 гр.
Силно ти го препоръчвам, колега! Много удобна, много здрава и много стегната. Имам 7-метровия вариант и съм супер доволен. Малко е по-тежък от Classis-a, но пък е много по-здрав. Няма да имаш изненади от по-големи риби - аз го ползвам вече 1,5 година и 4,5 кг. шаран си го вадиш като с кеп

Колеги, четете първия пост, пък тогава предлагйте. Човекът е дал горна граница от 50кинта мах!
Колега, за тия пари не знам какво би могъл да вземеш, но 4 метра според мен е прекалено малко, за директен! Не, че не става , но са много по-мало ситуациите, в които би могъл да го ползваш успешно, отколкото един 5-6 метров телескоп!
Бих се спрял на Globe - New Hunter, 5 или 6 метра. 6 метровия е 61 лева и всъщност не е 6м, а около 5.60м и става. Само че, ако имаш възможност го купи от магазин, в който да можеш обстойно да огледаш колената за дефекти и шупли и разни други, които биха довели до повреждане на въдицата! Ако пък можеш, задели още някой лев и тогава възможността да избираш и качеството на въдицата се увеличава доста.
Успех!
Колега, за тия пари не знам какво би могъл да вземеш, но 4 метра според мен е прекалено малко, за директен! Не, че не става , но са много по-мало ситуациите, в които би могъл да го ползваш успешно, отколкото един 5-6 метров телескоп!
Бих се спрял на Globe - New Hunter, 5 или 6 метра. 6 метровия е 61 лева и всъщност не е 6м, а около 5.60м и става. Само че, ако имаш възможност го купи от магазин, в който да можеш обстойно да огледаш колената за дефекти и шупли и разни други, които биха довели до повреждане на въдицата! Ако пък можеш, задели още някой лев и тогава възможността да избираш и качеството на въдицата се увеличава доста.
Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!