Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Широка поляна Продължение
- borislav58
- сериозен играч
Широка поляна Продължение
Колеги малко късно пускам темата ,но от тези гръмотевици нета постоянно се прецаква при нас.
Та имахме разногласия с жената къде ? Душанци или Широка Поляна тя ме убеди с това че там ще има гъби да си наберем .Съгласих се с ней и тръгнахме в петък към Широка поляна .
Първо искам да се извиня за снимките просто си забравих фотото и снимах с телефона .
Язовира ни посрещна с дъждец и Тишина

Веднага пуснахме по едно перо с жената

Ето я и ней демонстрира новата си придобивка

Това пък е моята първа риба
Риболова бе много тягостен и некъкси насила излизаха ето тези уклей

Пусках си ги обратно в язовира, че не ми се опъваше живарника пък и вече бе станало ракиено време
Не бях взел оборудване и вечерта спахме в спалнята на Мондеото.

Утрото бе доста хладно
абе с две думи направо студено вкочинясаха ми се ръцете.Термометъра в колата бе 12градуса .Интересноооооо как не съм усетил вечерта студът
Та включих сутринта и фидерите в действие на единия се улови хубава каракуда на другия баба.

Некъде към 10 риболова направо приключи помислих си ,че съм я прехранил и доволно уригва под водата
А ето къква била работата

Този момък от Девин бе щастливец да улови един раиран разбойник е само един успя да улови по голям .
Времето въобще не бе за риболов в тоя студ . Малко по късно разбрах защо е толкова студено валяло е предните дни градушка и всичко е било бяло с 10 см настилка от лед.Решихме да се преместим некъде на по топло около Пазърджик .Речено сторено въдиците в багажника и газ към по топлити места.
Няма да споменавам къде сам бил защото
Искахме да половим лин с жената и да го пуснем в друг малък водоем в Стрелча.
А ето и зелените убавци

Ето и снимки от една запустяла вече мина която ни бе по път.
Уловихме 20 броики от тези зелените

След като се прибрах ги пуснах в един бидон с вода защото водоемчето е на 15 километра от Стрелча и веднага немога да ги закарам там.
Ето го и водоемчето за което ви пиша това е и новата къща за зелените пичове.

Колеги така приключвам с темата на нашите съвмесни приключения с жена ми и малкото зарибяването което направихме .Наслука на всички .
Та имахме разногласия с жената къде ? Душанци или Широка Поляна тя ме убеди с това че там ще има гъби да си наберем .Съгласих се с ней и тръгнахме в петък към Широка поляна .
Първо искам да се извиня за снимките просто си забравих фотото и снимах с телефона .
Язовира ни посрещна с дъждец и Тишина

Веднага пуснахме по едно перо с жената

Ето я и ней демонстрира новата си придобивка

Това пък е моята първа риба

Риболова бе много тягостен и некъкси насила излизаха ето тези уклей

Пусках си ги обратно в язовира, че не ми се опъваше живарника пък и вече бе станало ракиено време

Не бях взел оборудване и вечерта спахме в спалнята на Мондеото.

Утрото бе доста хладно

Та включих сутринта и фидерите в действие на единия се улови хубава каракуда на другия баба.

Некъде към 10 риболова направо приключи помислих си ,че съм я прехранил и доволно уригва под водата

А ето къква била работата

Този момък от Девин бе щастливец да улови един раиран разбойник е само един успя да улови по голям .
Времето въобще не бе за риболов в тоя студ . Малко по късно разбрах защо е толкова студено валяло е предните дни градушка и всичко е било бяло с 10 см настилка от лед.Решихме да се преместим некъде на по топло около Пазърджик .Речено сторено въдиците в багажника и газ към по топлити места.
Няма да споменавам къде сам бил защото

Искахме да половим лин с жената и да го пуснем в друг малък водоем в Стрелча.
А ето и зелените убавци

Ето и снимки от една запустяла вече мина която ни бе по път.
Уловихме 20 броики от тези зелените

След като се прибрах ги пуснах в един бидон с вода защото водоемчето е на 15 километра от Стрелча и веднага немога да ги закарам там.
Ето го и водоемчето за което ви пиша това е и новата къща за зелените пичове.

Колеги така приключвам с темата на нашите съвмесни приключения с жена ми и малкото зарибяването което направихме .Наслука на всички .
Re: Широка поляна Продължение
Браво добър излет!!!!!

-
- ще става разбирач
Евала Боре пак си отишъл в райското кътче ,не си пропуснал каракудите и тоя път ,жалко за лошото време ,но мисля добре сте си прекарали 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет и адмираций за релийза в новият гьол.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво,екстра излет

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Страхотен уикенд.Дано зелените рибки порастат голееемки,за да си ги ловиш и да ти носят радост и удоволствие.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Браво колега , така трябва да прави всеки . Хубав излет и ако може да се помогне на природата- дано линовете се размножат там.
Хубав излет сте направили,поздравления

kabaero написа:Браво колега , така трябва да прави всеки . Хубав излет и ако може да се помогне на природата- дано линовете се размножат там.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Браво на жената ,кат гледам тя хваща риби и тя зарибява ти само снимаш.Е одсрамил си се с един уклеи.Апък живарник не вадиш щото ти го изяде видрата на Езерово.Страхотен репортаж както винаги.Поздравления и наздраве 

-
- новобранец
Браво за постъпката с рибките.И аз правя това постоянно,от Белмекен си докарах близо 300 малки балканки и ги пуснах преди 4-5 години.Сега ме радват с големината си. Дано има повече такива като тебе !!!!
-
- вече хвърля и на тежко