счупих си върха на спининга

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

счупих си върха на спининга

Мнение от silurus glanis »

става въпрос за шимано спеед мастер 3.00 50/100гр.счупи се между първия и втория водач,липсват 3/4 см от върха,тук в каталуния ми искат 150 евро за горната снадка, та въпроса ми е може ли да се оправи и да я ползвам пак ще се промени ли акцията.благодария предварително
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: счупих си върха на спининга

Мнение от artaks »

Може ама тук в Българско...А как се счупи ако не е тайна????????
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

колега счупих я с натегнат аванс ,а немога да я донеса в българия,според теб така може ли да се ползва
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

Мисля,че няма проблем..Само да намериш върхов водач който да пасне,на мястото,на счупването..Аз имам една такава,и си ловя без проблем..Не е Спиид ама какво от това...
Извън темата..Кака са нещата по Ебро..И ако можеш малко инфо за седмичните такси ако има такива??? И въобща за условията,на риболов по реката???
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

мерси колега по твоя въпрос сега не знам ,но ще питам и ще ти кажа да не си решил да идваш.от цял форум само един човек ли знае нещо.мен ме притеснява дали ще смени акцията
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

колега артакс на лс или тук да ти пиша за еброто като науча нещо,а то ще е в понеделник вечер сигурно
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Еми по принцип е логично да се смени акцията. Все пак ако се характеризира с върхова такава, а върха ти е малко по-дебел. Но на 3 метра, 5-6 см са 2% от дължината и разликата едва ли ще надвишава 5, макс. 10 грама според мен. Ако съм прав, май не е болка за умиране :) Тъкмо ще ги скубеш по-големи :mrgreen: Успех! :P
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

благодарско колега успехи и на теб
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

silurus glanis написа:колега артакс на лс или тук да ти пиша за еброто като науча нещо,а то ще е в понеделник вечер сигурно
Както решиш,и както ти е по-удобно...И не се притеснявай за Спиида..Той е могъща пръчка,и това проблемче по никакъв начин няма да му навреди..Все пак презумцията е да се използват огромни примамки за сериозни риби за които няколко грама по отношение,на акцията са без значение.А при теб ги има бол....рибите..
А пък като си дойдеш тук ще се обадиш,и проблема ще бъде отстранен,на мига...А за тези евра които ти търсят каталунците,от тук ще я вземеш чисто нова..Цяла...
Успех,и Късмет....
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Затапвай го с челен водач на мястото на счупеното. Не знам дали ще е удачно да се ремонтират последните 5см от върха.
Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз имам връх точно за този модел 50/100 само че 2.70,да се надяваме че става на троиката :lol: :lol: :lol: Извади късмет,само се обади като се прибереш.Ще почерпиш и си готов,какви 150 евро бе,деиба и Каталунските мародери :wink: :wink: :wink: Ако някои ще идва към теб,да доиде да я взима или даваи адрес да ти я пращам за твоя сметка и кажи по кои куриер :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

здравеите на всички колеги.благодария ви за мненията,а пропуснах да кажа ,че след вурховия водач има още три които им падна онова вътрешното/незнам как се казва,а водачите по каталог са Ti Lite.колега артакс по твоя въпрос ако искаш прати ми номера си аз ще ти звънна.кроки благодарско за предложението,що се отнася до твойта снадка не знам дали ще съвпаднат твойта коя година е модел щото моята е 2009,а за почерпката никакъв проблем ,когато се прибера който ми прати тел. ще звънна и ще се съберем.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Премери дебелината на долната снадка,там където се съединяват и ми я напиши точно.Мери на две места- в началото и там до където влиза горната.Аз ще премеря моята и ще ти кажа става ли или не :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

добре кроки ще я свърша тая работа, ама ще ти пиша в понеделник вечер,чао за сега и успех.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Аз също счупих върха на моя спининг не е шимано де ,но е добре да се премести и втория водач малко по надолу(посредата на разтоянието м/ду върховия и третия) пръчката ще стане с една идея по-твърда.Пък мойта откакто я счупих и ремонтирах май взе да лови повече.Успех!
Изображение
Където качеството е от значение!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”