Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Отивам на яз.Искър за СОМ
Модератор: sapuna
Отивам на яз.Искър за СОМ
Здравеите,колеги.Сряда отивам да влача и да кльонкам 5 дни на искъра за сом.Бихте ли ми казали в коѝ раѝон да пробвам, на какъв воблер и на каква дълбочина.Също подходящо място за кльонк.Надявам се този пат да хвана риба и ако това стане ще я пусна.Като се варна ще ви пиша за резултата.БЛАГОДАРЯ
Последно промяна от koiki на Пон Юли 05, 2010 7:55 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: Отивам на яз.Искър за СОМ
Трябва ти на Давинчи кода иначе няма да стане...

П.С Обърни се към Troli Rapala той трябва да ти помогне... Успех

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще следя информацията и аз
.

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Христов разсмямеСтанимир Христов написа:Трябва ти на Давинчи кода иначе няма да стане...![]()
![]()
![]()
![]()

Троли да помогне и да каже нещо на някой във форума

Успех на колегата

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- spookymiro
- ще става разбирач
Колега, на язовира съм чул за извадени сомчета на устието и в началото на Шипоченския залив. На устието са хващани на воблери газещи между 2 и 4м., на Шипоченския има 2-3 дребни на син магнум газещ на 4.2м. Сомаджийски воблери ги пишат сливърите и магнумите, но това не е закон. Едно сомче около 10 кила било извадено на устието на 13 см син джойнтет.koiki написа:Здравеите,колеги.Сряда отивам да влача и да кльонкам 5 дни на искъра за сом.Бихте ли ми казали в коѝ раѝон да пробвам, на какъв воблер и на каква дълбочина.Също подходящо място за кльонк.Надявам се този пат да хвана риба и ако това стане ще я пусна.Като се варна ще ви пиша за резултата.БЛАГОДАРЯ
На приятелчето вчера му ударило зверски на същия воблер дето се закачи по великден големия сом от Жребеца - хъски джърк 10см. Сгънало пръчката и се откачило. Воблера гази на 2.4м а дълбочината в тачи част от резервата дето е влачил е малко над 10 метра, така че за закачка е трудно да се помисли.
На сонара рибите ги даваше предимно около 6-тия метър. Слагах какво ли не ама за ден и половина и 15 часа във водата нямам и пипане. Миналият уикенд същата работа, като изключим една дребна сулка. Дано ти да имаш добра слука! Следващият уикенд ако нямам спънки продължавам да упорствам.
Между другото, приятелчето отдели време за кльонкане и в събота около обяд отчете удар и отнесена опашка на каракудата. Някаде пред Буришкия (или Боришкия, не знам как е правилно да се пише)залив се е случило. Иначе на кльонк в събота след обед има сомче към 4-5 кила пред филмовата къща.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- Don4o_62
- учете се от него
Колега виж на лични,нещо съм те питал.Станимир Христов написа:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Успех ! 

-
- разбира нещата
Успех колега и Наслука!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега драсни някой ред като се върнеш и успех 

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- разбира нещата
Колега още вчера ти отговорих.. не си ли го получил ? аз пак ти го пратих за всеки случайDon4o_62 написа:Колега виж на лични,нещо съм те питал.Станимир Христов написа:

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Благодарен съм на spookymiro за информацията.Наѝстина мисля,че ще ми бъде от полза.Ако някои друг има информация на какъв воблер дава моля да сподели.Като се върна ще пиша за резултата.
НАСЛУКА
НАСЛУКА
Залива на филмовата къща , пробвай булхед НР разцветка и Yo-Zuri 3D Crank дълбочина около 4-5 м
успех
успех
Е сега ми звънят комшийте построили са ,некъв лагер и утре като се наспя се качвам при тях-навалицата е голяма,след филмовата къща,събота и неделя е за плаж и ако се качи партията на караваната,ще скочим за 3,4 часа на клионк

Риболовци.
Днес се прибрах от Искъра.Стоях 3 дни,но времето беше гадно,ВЯТЪР,облаци,студ и страшни вълни.Влачих общо около 7 часа на наѝ различни воблери от 2м. до 6м.,но нямах никакъв удар.Движех се главно в Шипоченския залив.НАСЛУКА