Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бърз сутрешен на яз.Искър - Багера
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Бърз сутрешен на яз.Искър - Багера
Здравейте пичове,
Да споделя с 2-3 думи краткия излет който направих днес.Бях на вилата събота и неделя и реших днес да се разходя за един сутрешен риболов до язовира.Вчера мои приятелчета бяха на Багера и казаха че платиката е вървяла добре, но предимно дребосъци.Реших и аз да ги пробвам там, тъй като през седмицата проверих каква е ситуацията на Рисмкия, викам си айде да пробвам на Багера този път.
Станах в 5.00 оправих се и към 5.45 бях на мястото.Събора вече беше започнал и имаше бая народ.Мястото към което се бях насочил се оказа свободно.Температурата беше около 12 градус-а с приятна мъгла.
Язовира ме посрещна ето така

Разхвърлях багажа и се заех с бъркането на манджата.
За днес бях приготвил следното.

Разпънах си директния пуснах една линия - основно 0.12, повод 0.10 и плиФка 2гр.Реших да сложа като за начало 16 кука пък ако се наложи да мина на по-голяма (в последствие не се наложи
)
Намерих дълбочината която беше около 4м ,захраних и зачаках.

Свети Райко се показа, а аз чаках рибите да се събудят.

Риболова потръгна полека лека и към 7.30 влязах в серия, но за жалост май бях уцелил детската стая
Имах само няколко риби до към 500гр една от който бях парирал точно в АНАЛНИЯ ОТВОР и борбата беше безмилостно жестка

Риболова продължи в добро темпо до към 9.00ч когато вятъра се обърна и задуха "Софиянецо" с който риболова почти приключи.
Упорствах до към 10, но за тоя един час имах още 2-3 инцидентни мъничета и реших да приключвам.
В това време един комшийски колега минаваше и го хванах да ме щракне с улова, макар и скромен.
Ето ги снимки

Тука малко мЪ е орязал ама здраве да е

Тази която си струва, е станала добре

Всички риПки отидоха да растът а аз като цяло съм доволен, че за толкоз време пак успях да дръпна някоя
След като задуха "Софийския" вятър се завъртя и доста уклей, но днес той не представляваше интерес
Така мина моят 3-4 часов излет днес.
Поздрави и наслука !
Юли
Да споделя с 2-3 думи краткия излет който направих днес.Бях на вилата събота и неделя и реших днес да се разходя за един сутрешен риболов до язовира.Вчера мои приятелчета бяха на Багера и казаха че платиката е вървяла добре, но предимно дребосъци.Реших и аз да ги пробвам там, тъй като през седмицата проверих каква е ситуацията на Рисмкия, викам си айде да пробвам на Багера този път.
Станах в 5.00 оправих се и към 5.45 бях на мястото.Събора вече беше започнал и имаше бая народ.Мястото към което се бях насочил се оказа свободно.Температурата беше около 12 градус-а с приятна мъгла.
Язовира ме посрещна ето така

Разхвърлях багажа и се заех с бъркането на манджата.
За днес бях приготвил следното.

Разпънах си директния пуснах една линия - основно 0.12, повод 0.10 и плиФка 2гр.Реших да сложа като за начало 16 кука пък ако се наложи да мина на по-голяма (в последствие не се наложи

Намерих дълбочината която беше около 4м ,захраних и зачаках.

Свети Райко се показа, а аз чаках рибите да се събудят.

Риболова потръгна полека лека и към 7.30 влязах в серия, но за жалост май бях уцелил детската стая

Имах само няколко риби до към 500гр една от който бях парирал точно в АНАЛНИЯ ОТВОР и борбата беше безмилостно жестка

Риболова продължи в добро темпо до към 9.00ч когато вятъра се обърна и задуха "Софиянецо" с който риболова почти приключи.
Упорствах до към 10, но за тоя един час имах още 2-3 инцидентни мъничета и реших да приключвам.
В това време един комшийски колега минаваше и го хванах да ме щракне с улова, макар и скромен.
Ето ги снимки

Тука малко мЪ е орязал ама здраве да е

Тази която си струва, е станала добре

Всички риПки отидоха да растът а аз като цяло съм доволен, че за толкоз време пак успях да дръпна някоя

След като задуха "Софийския" вятър се завъртя и доста уклей, но днес той не представляваше интерес

Така мина моят 3-4 часов излет днес.
Поздрави и наслука !
Юли
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Бърз сутрешен на яз.Искър - Багера
Арен риболов е станал 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
juliano_84 написа:
Всички риПки отидоха да растът

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- научил се да хвърля
Супер риболов
Екстра.
Ние бяхме на Филмовата къща и не пипна дори. 

Отлично си се представил