За яз.Пясъчник

Модератори: bobopeli, sapuna

pesho 1981
новобранец
новобранец

За яз.Пясъчник

Мнение от pesho 1981 »

Тази сутрин ходих на яз.Пясъчник за да видя какво е нивото на водата и дали има смисъл да се направи един 3 дневен излет там. Бях в 5.00 на язовира .Местото е преди стената под боровете има един хубав залив та там. Нивото е зле от зимата е качил много малко не знам защо, Тополница е пълен до горе а Пясъка си е почти празен както и да е .За риболова ,имаше много вятър и заложих на дъно. Заметнах един фидер със стръв бял червей,един фидер със стръв сладка царевица от консерва и имах рибета за стръв та метнах и една за бяла или кустур.На фидерите имах два не лоши удара с отвиване на аванс , но и двете риби се откачиха още в дълбокото . Иначе на фидерите извадих 5 каракуди колкото длан.След като се разсъмна извадих въдицата на рибе и извадих една плувка.Захраних малко на 5-7 метра пред мен и на сладка царевичка хванах 3 червеноперки по едри от каракудите на фидера ,а на бял червей хванах един уклеи 20 сантиметров направо огромен. На белия червеи имах постоянни атаки от бели рибки колкото пръст , на перото пробвах и на рибе, но пак бели малко по големи, да кажем дължината е колкото длан.Пуснах всичката риба обратно и се заех да почистя около местото на което мисля да отида от утре. Снимки не съм правил ,но трябваше 1 час не мога да очистя 10 кв.метра от боклуци то не бяха кори от дини кутии от бири ,захранки абе буклуци от всеки вид . Аз ще ида със семеиството си макар и от риба да е слабо , после ще пиша пак.
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: За яз.Пясъчник

Мнение от Sme6NIKa »

Браво Пешо! Ако имаш възможност да мейкнеш и некой пикчър - цена нема да имаш! Евала за почистването!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Успех колега в риболова и да пишеш!!! :D
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Пожелавам ти преди всичко хубаво време, че го дават да има бури тук-таме, а на Пясака знаеш за кво става дума. И НАСЛУКА :wink:
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

В събота и аз съм там
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

:smt038 :smt038
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

Браво!
Fishing Forever
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Йордан Марков написа:В събота и аз съм там
Eeeeee няма да мога да дойда чакам децата в събота да се приберат от Гърция .Данка пиши кво си уловил .

П.п.Мини от към Старосел през ябълките и накрая на язовира пробвай в ръкава на Бански дол.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”