Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Последните ми спининг излети.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- сериозен играч
Последните ми спининг излети.
Тази година сравнение с миналата е доста по-слаба, поне при мен. Рибата е с много малка активност. Най добър се оказа последният ми излет с 4 клена и 6 пъстърви. Кленчетата ги хванах на едно и също място под едно дърво. Мястото си беше само за мухарене. Като паднеше воблера изчаквах 2-3 секунди и кленчетата го налапваха без изобщо да водя воблера. Предишният път се отчетох само с една пъстърва. Като цяло излизаха само маломерки и не знам дали да се радвам, че има маломерки или е лошо, че няма големи пъстърви. При последният излет нямах празен удар благодарение на сменените тройки с оунърки. Само една маломерка ме направи смешен, като ми удари четири пъти на едно и също място и не се закачи.
Попаднах и на едно място на реката, къдетоколеги си бяха направили навес, бяха оставили доста неща полезни за нощуване. Дано само това място се запази и не бъде разрушено. Имаше всичко необходимо да си приготвиш храна, ако си хванеш разбира се

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Последните ми спининг излети.
Браво колега! Все повече да ги дърпаш! А за маломерките се радвай - все някога могат да пораснат, ако им дадем възможност.... От нас и органите зависи да ги опазим. 

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!