Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Копринка - Павел Баня
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
яз.Копринка - Павел Баня
Здравейте колеги.
В неделя заминавам за 10 дни в Павел Баня. Смятам да походя на Копринка през това време. Не съм ходил никога там и не знам нищо.
Моля ако може да споделите малко информация. Кои са най-близките места до Павел Баня, от къде се минава, каква риба да търся, методи(дъно, плувка...)? Интересува ме също дали мога търся шаран и амур и на каква стръв? Въобще ще ми е полезна всякаква актуална информация.
Благодаря предварително на всички отзовали се
В неделя заминавам за 10 дни в Павел Баня. Смятам да походя на Копринка през това време. Не съм ходил никога там и не знам нищо.
Моля ако може да споделите малко информация. Кои са най-близките места до Павел Баня, от къде се минава, каква риба да търся, методи(дъно, плувка...)? Интересува ме също дали мога търся шаран и амур и на каква стръв? Въобще ще ми е полезна всякаква актуална информация.
Благодаря предварително на всички отзовали се

ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Re: яз.Копринка - Павел Баня
Колега в петък бях по тези места....язовира е много пълен и рибата не дава-поне на устието
.Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира.....Иначе от Павел баня хващаш пътя към село Виден(близо е),там питаш за пътя до язовира и си на него-по принцип там са добри места и за мирни риби и за хищник.Другия вариант е ако държиш да ловиш на язовира от Павел баня хващаш главния път за Казанлък,след няколко километра стигаш село Долно Сахране и там има няколко пътчета вдясно които водят до язовира(чакълести са и няма опасност от закъсване)....избираш едно и по него ТАМ.На слука 

ако ловиш на Виден,земи повече куки,плувки,пружини,кошнички и така нататък. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Вчеера бях на Сахране на тополите ,от обят до вечерта хванах 20 червеноперки сдобри размери .Излизат малки шаранчета по 400гр но дано всички да ги пускат.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
По-добре скокни до Жребеца на около 50 км ама под Римския мост било луда фиеста тия дни ...платика каракуди ...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
А за каква риба да се приготвя на Tунджа?Пинко написа:( .Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира.....
Исках също да питам има ли рибарски магазин в Павел Баня или да се запасявам от тук?
Колега в Павел баня за каква риба си тръгнал бре? На два крака ли? Това на майтап. В града има един рибарски магазин, точно на гърба на ресторанта дето е в центъра. Ако ти се лови колкото за тръпката има много хубав гьол в с. Гъбарево - платен. Ако обаче искаш да си начеше крастата, качвай се на колата и тръгвай към Тунджа в посока Ветрен, Шаново. В тунджата само пъстърва дето няма (виж ако си късметлия може и блатна да ти чукне). Шаран, морунаж, платика, червенопер, костур, сом, ...жаби.toiko написа:А за каква риба да се приготвя на Tунджа?Пинко написа:( .Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира.....
Исках също да питам има ли рибарски магазин в Павел Баня или да се запасявам от тук?

За магазина да добавя - на червеи не се надявай, инак захранки имат. Айде наслука и ако на тунджата не ти клъвне, пробвай в ресторант България. Там има тлъсти каракуди, чат пат и някоя мрена може да ти потопи плувката. НА СЛУКА
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Утре тръгвам... Дано да мога да се похваля скоро