яз.Копринка - Павел Баня

Модератор: Кърцата

toiko
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

яз.Копринка - Павел Баня

Мнение от toiko »

Здравейте колеги.
В неделя заминавам за 10 дни в Павел Баня. Смятам да походя на Копринка през това време. Не съм ходил никога там и не знам нищо.
Моля ако може да споделите малко информация. Кои са най-близките места до Павел Баня, от къде се минава, каква риба да търся, методи(дъно, плувка...)? Интересува ме също дали мога търся шаран и амур и на каква стръв? Въобще ще ми е полезна всякаква актуална информация.

Благодаря предварително на всички отзовали се :)
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Пинко

Re: яз.Копринка - Павел Баня

Мнение от Пинко »

Колега в петък бях по тези места....язовира е много пълен и рибата не дава-поне на устието :( .Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира.....Иначе от Павел баня хващаш пътя към село Виден(близо е),там питаш за пътя до язовира и си на него-по принцип там са добри места и за мирни риби и за хищник.Другия вариант е ако държиш да ловиш на язовира от Павел баня хващаш главния път за Казанлък,след няколко километра стигаш село Долно Сахране и там има няколко пътчета вдясно които водят до язовира(чакълести са и няма опасност от закъсване)....избираш едно и по него ТАМ.На слука :drinkers:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

ако ловиш на Виден,земи повече куки,плувки,пружини,кошнички и така нататък. :mrgreen:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
bori4ev
новобранец
новобранец

Мнение от bori4ev »

Вчеера бях на Сахране на тополите ,от обят до вечерта хванах 20 червеноперки сдобри размери .Излизат малки шаранчета по 400гр но дано всички да ги пускат.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

По-добре скокни до Жребеца на около 50 км ама под Римския мост било луда фиеста тия дни ...платика каракуди ...
toiko
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от toiko »

Пинко написа:( .Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира..... :drinkers:
А за каква риба да се приготвя на Tунджа?
Исках също да питам има ли рибарски магазин в Павел Баня или да се запасявам от тук?
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

toiko написа:
Пинко написа:( .Защо не пробваш на река Тунджа-минава през Павел баня и се влива в язовира..... :drinkers:
А за каква риба да се приготвя на Tунджа?
Исках също да питам има ли рибарски магазин в Павел Баня или да се запасявам от тук?
Колега в Павел баня за каква риба си тръгнал бре? На два крака ли? Това на майтап. В града има един рибарски магазин, точно на гърба на ресторанта дето е в центъра. Ако ти се лови колкото за тръпката има много хубав гьол в с. Гъбарево - платен. Ако обаче искаш да си начеше крастата, качвай се на колата и тръгвай към Тунджа в посока Ветрен, Шаново. В тунджата само пъстърва дето няма (виж ако си късметлия може и блатна да ти чукне). Шаран, морунаж, платика, червенопер, костур, сом, ...жаби. ;-)

За магазина да добавя - на червеи не се надявай, инак захранки имат. Айде наслука и ако на тунджата не ти клъвне, пробвай в ресторант България. Там има тлъсти каракуди, чат пат и някоя мрена може да ти потопи плувката. НА СЛУКА
По-голям шаран от рибаря няма...
toiko
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от toiko »

Утре тръгвам... Дано да мога да се похваля скоро :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”